Gabriela Moreno

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dzisiaj to była jawna kpina.Forresterowie jako ludzie wpływowi, z kontaktami, pstryknięciem palców nie raz załatwiali różne rzeczy, używając sposobów niedostępnych dla zwykłych "szaraków", a tu Thomas z Gaby muszą w wielkiej konspirze ślub brać :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Gaby jest teraz panią Forrester :D
Ciesze się że przyjęła ofertę Thomasa, bo dzięki temu dostanie się do tej swojej wymarzonej szkoły :)
Mam nadzieję że jej się poszczęści w życiu ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Chyba jeszcze żadna z postaci nie dostała się tak szybko do rodziny Forresterów jak Gaby ::rad::
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

Gaby jest super :) Ciekawa jestem czy dlugo bedzie z Thomasem, bardzo pasuja do siebie i chcialabym aby chociaz oni mimo mlodego wieku i pohopnej decyzji byli razem dlugo i zeby Gabrysia nie zniknela z serialu :?
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Majka21 pisze:Gaby jest super :) Ciekawa jestem czy dlugo bedzie z Thomasem, bardzo pasuja do siebie i chcialabym aby chociaz oni mimo mlodego wieku i pohopnej decyzji byli razem dlugo i zeby Gabrysia nie zniknela z serialu :?
Na początku nawet ją polubiłem była miła itp., ale teraz zrobiła się według mnie przesłodzona, milusia, a czasami to mdła. Nie pasuje mi do Thomasa. Wolałem już jak był z Amber. Mam nadzieję , że długo już nie pogra w serialu, chociaż pewnie Ridge sobie przypomni o tym , że Thomas się z nią ożenił i będzie musiał wziąć z nią rozwód.
ODPOWIEDZ