Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ależ mi Ridge podjął decyzję... Będzie z obiema, ciekawe ile jeszcze czasu Brooke i Taylor będą żyły w niepewności i w oczekiwaniu na decyzję hrabiego. Taylor najwyraźniej była smutna decyzją Ridgea a Brooke o dziwo chciała tę sytuację wykorzystać i udawała ,że popiera Ridgea, podlizuje się i tyle.

Bardzo dobrze ,że Eryk w końcu powiedział żonie co myśli na jej temat, ale widziałem po Stephanie ,że ona i tak nic nie zrozumiała, nadal wtrąca we wszystko Brooke, co by się w ich życiu nie stało to wina Brooke. Stephanie ma obsesję.
Nobody does it better
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Eric wreszcie sie postawił swej żonie. Ona chyba będzie musiała się zastanowić nad sobą, bo inaczej straci męża. Eric mówi, że nie czuje jej bliskości, że się oddala od niego, sporo w tym racji, bo dla niej mniej ważne jest małżeństwo, a spiskowanie przeciwko Brooke. Całkowicie jej sie priorytety pomieszały.
Brooke niepotrzebnie weszła, kiedy Ridge był sam na sam z Taylor. Odniosłem wrażenie, że zżera ją zazdrość. Taylor była zła, że Ridge nie wybrał. Musiała zrozumieć, że wybór jej nie jest wcale tak oczywistą sprawą. Była prawie pewna tego, że wygra. Ona i Brooke mają teraz po 50% szans. Spodziewałem się, że Ridge dziś wybierze którąs z nich, a tu zonk.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czyżby Nietoper zgłosił się do "Dismissed"? ::loll::
Dziś mieliśmy "brookowatość" w najczystszej postaci - kiedy próbowała zatrzymać Ridge'a za pomocą seksu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Taki Ridge to ma fajnie najpierw dzień z Taylor potem Brooke. Już się całuje z Taylor a potem pewnie z Brooke . To całowanie i umawianie przypomina mi program "Zakochaj się w..." i teraz dziewczyny zabiegają o Ridge'a ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Marek Forrester

To jest śmieszne... Ridge w jednej chwili ściska Taylor i cieszy się ,że jest ze swoim ojcem a za chwile idzie w śline z Brooke bo ta jest smutna. Co za nieodpowiedzialność, ten facet ma chyba większy testosteron niż nie jeden nastolatek. Powinien się opanować i porozmawiać, sprawdzić wszystkie możliwości a nie całowanie i obmacywanie tej która jest w pobliżu.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Mnie też strasznie wkurza, że Ridge się tak na zmianę zabawia z Brooke i Taylor ::kwasny:: Już nawet Stephanie powiedziała, że to jest jakiś reality show.
Ojciec Taylor strasznie się zestarzał. Śmieszne (ale i słuszne) było jak się tak oburzył, że Ridge całuje się z Brooke, ale Taylor go powstrzymała, żeby nic nie mówił (bo ona się już przyzwyczaiła do tej żenującej sytuacji).
Ale się probiło z Gaby. Wogóle strasznie szybko się to potoczyło. Zaledwie przez 2 odcinki Gaby otworzyła list, skonsultowała się z prawnikiem i Thomas się jej oświadczył :lol: To nie w stylu MNS. Trochę mnie wkurzyła jak się dowiedziała, że jest nielegalną imigrantką i tak zaczęła panikować, jakby się paliło.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ojca Taylor ra chyba inny aktor, chyba, że mi sie wydaje, bo facet wygląda całkiem inaczej.
Ridge'owi się nie dziwię, że ma tak trudną sytuację i musi wybrać. myślę jednak, że umawianie się z każdą z żon z osobna nie jest do końca dobrym pomysłem - szczególnie sam na sam - każda z nich będzie go całować przy każdej okazji. :/
Stephanie jest okropna!!!
Szkoda mi Gaby, jej matka nie zdążyła uregulować jej pobytu w USA. Gratuluję Thomas'owi odwagi. Wydaje mi się, że on to robi z czystego altruizmu, w mniejszym stopniu o jego działaniach decydują uczucia.
Ale ludzie mieli miny, jak zobaczyli Tay na konferencji prasowej..... ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

::loll:: To ten sam aktor! Tylko się postarzał, ale wg mnie to nawet lepiej wygląda.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A co jest z Caitlin? Już całkiem się rozstała z Thomasem?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:A co jest z Caitlin? Już całkiem się rozstała z Thomasem?
Ostatnio Thomas z nią zerwał.
Ridge jest po prostu obrzydliwy. Najpierw prawie przespałby się z Taylor, gdyby ona go nie powstrzymała, a potem przychodzi do niego pod prysznic Brooke, a on się zbytnio nie opiera. Swoją drogą to Brooke próbuje starej i sprawdzonej metody, czyli uwodzenie ::plask wczolo:
Stephanie jeszcze chyba nigdy mnie tak nie wkurzała. Już nawet Eryk powiedział jej wprost, że jest okropna. Niby oni są dla siebie stworzeni, ale nie potrafią być zbyt długo szczęśliwi. Co prawda Brooke i Ridge też są dla siebie stworzeni i też nigdy nie są zbyt długo szczęśliwi, ale zawsze mają kryzysy z powodu osób trzecich, a Stephanie i Eryk kłócą się z powodu postępowania Stephanie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Brooke wie co działa na facetów, myśląc prysznic myśli goły facet, myśląc goły facet myśli sex i tak pojawiła się naga przed Ridgem a on nie potrafi powiedzieć STOP.

Podobało mi się ,że Taylor gra czysto, jeden dzień ona i jeden Brooke na rozmowę i aby Ridge mógł ocenić z którą z nich spędzi życie. Tym samym Brooke pokazała ,że świetnie sprawdza się w łóżku ale nie jako partnerka życiowa.

Stephanie sama sobie robi krzywdę. ::plask wczolo: Eryk ma już coraz bardziej dość jej zachowania, co się na nią nie natknie to ona akurat obraża Brooke albo oznajmia ,że musi pomóc Ridgowi podjąć decyzję.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Brooke znowu stosuje swoje stary ulubione metody i w dodatku łamiąc przy tym pewne ustalone wcześniej z Taylor i Ridge'm zasady - aż żal to komentować...
::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Kiedy tylko Taylor powiedziała, że powinna już iść, od razu pomyślałem, że Brooke będzie próbować swoich sztuczek ::kwasny:: Nie ma dla niej żadnych świętości, nie myśli o Taylor i bezczelnie łamie obietnicę daną jej i Ridge'owi ::kwasny:: Ale przedobrzyła z tym "powiedz mi Ridge, że wybrałeś mnie!", teraz Forrester opanuje namiętność, przypomni sobie o Taylor i do niczego nie dojdzie :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke nazwała Stephanie suką i miała rację, poza tym wielkie mi puszczalstwo podrywać Ridge'a powtarzam Ridge'a! Jej męża! Co z tego że prawnie teraz nie jej, to się nie liczy, zrobiła dobrze w tym przypadku bo knucie Taylor ze Stephanie też nie było uczciwe, więc to mały rewanż, poza tym Ridge sam może zdecydować czy ulegnie. Bynajmniej od razu przestało być drętwo gdy Brooke rozpoczęła swój dzień wcześniej, widać jaka między nimi chemia a nie sentyment. Poza tym widzieliście dziś piersi Taylor?! Masakra!
Spodziewaliście się że Brooke przyjdzie omawiać jaką była dobrą matką i żoną? I tak to wiadomo, obecnie jedynie całuje się z Ridge'm, czyli to samo co świętoszka Taylor. Pewnie fanów Tridge skręca a mnie bardzo śmieszy że nie rozumieją że miłość Bridge nigdy nie umrze 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Miłość czy namiętność :?:
Brooke nie zna innych sposób niż seks na zdobycie Ridgea, może uda jej się go uwieść ale to tylko chwilowe, facet pójdzie na te sztuczki bo buzuje w nim testosteron ale nie ma szans żeby kochanka była kobietą na całe życie. Tylko osoba z zasadami i odpowiedzialna nadaje się na całe życie, tylko czy Ridge też to wie...
Nobody does it better
Zablokowany