Post autor: Tomala »

Cieszę się, że Paweł wczoraj odpadł. Nie lubiłem go.
Z odpadnięcia Jadźki się nie cieszę. Ją uwielbiałem. Wolałem, żeby odpadła Julia.
Teraz kibicuję Piotrkowi i Ani. Lubię ich tak samo.
Nie przepadam za Łukaszem. Robią z niego takiego idola nastolatek, a on wcale nie jest taki zabójczo przystojny.

Post autor: Marek Forrester »

Na zwyciężczynie typuje właśnie Julię. Jadzie chciałem zobaczyć w finale i żałuje, Pawła nie lubie ale tylko dlatego ,że nie lubie osób które emanują swoją pewnością siebie.
Nobody does it better

Post autor: wiwi »

Adex-fan Brooke pisze:Wiwi lub ktoś może wiecie czy w tym roku będzie też nowa seria Agenta w USA? Rok temu przez wakacje ściągałem i oglądałem, fajne było :)
Niestety nie będzie :( Ale polecam 18. sezon Survivora, który właśnie się zakończył - Survivor Tocantins :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: mailo »

Jadźka i Paweł byli za mało wszechstronni w innych technikach, ale za to Jadźka była super w lockingu. Dla mnie Anna jest zdecydowana faworytką - no i ładna do tego:)

Post autor: Tkk_Bolly »

JOŚ6 potwierdzone :)

(...)Dyrektor programowa stacji Nina Terentiew w rozmowie z “Faktem” wyraziła przekonanie, że uda jej się jednak namówić Górniak do zmiany decyzji. Chwaląc dotychczasową współpracę z gwiazdą, Terentiew stwierdziła również, iż nie wyobraża sobie widowiska bez Edyty w roli jurorki.(...)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Damians »

Wczoraj czytałem ten Fakt u babci. Nina powiedziała, że nie wyobraża sobie JOŚ bez Edyty, a Edyta w tym samym artykule powiedziała ( niby to ona powiedziała, ale z Faktem nigdy nic nie wiadomo ), że ma zarezerwowane już soboty na pół roku z góry.
Jeżeli Edyta się zgdzi, to niech będzie JOŚ6, natomiast jeśli się nie zgodzi, to niech sobie odpuszczą...
A Rinke na Ipla też potwierdził, że bardzo chciałby kolejne JOŚ, ale JURY musi pozostać w takim samym składzie.
I cały czas myśli on o tych Diwach :wink:

A już za niedługo wielki finał JOŚ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja już dzisiaj zacząłem czynić przygotowania do niego, cieszę się jak dziecko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::loll:: ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

A co to są za wielkie przygotowania? ::chytry::

Damians ja mam nadzieje ,że oglądasz JOS na kinie domowym albo chociaż masz telewizor podłączony do amplitunera :P :P (Ja tak czasem modę oglądam i wtedy słychać mnie chyba na całej klatce hi)
Nobody does it better

Post autor: Damians »

Marek JOŚ oglądam z rodziną w dużym pokoju na dużym telewizorze i bardzo dobrze wszystko widzę i słyszę :P
Tim, my co tydzień na JOŚ robimy ucztę, jak na jakieś imieniny, a dzisiaj na finał, to prawie jak święta :lol:

Cały czas myślę, jaką to Edyta wykona piosenkę niespodziankę, wg mnie powinna przepięknie zaśpiewać To nie ja, ale bez żadnych przeróbek czy upiększeń - tak, jak na Eurowizji.

A moim zdaniem zaśpiewa jakąś nową, znaną piosenkę w jej właśnej interpretacji. Jestem ciekaw co zaśpiewa a odnośnie finału uważam ,że ułoży się następująco:
4. Marcin, 3. Ola, 2. Robert, 1. Laura

Kibicuje Olce i Laurze :mrgreen:
Nobody does it better

Post autor: DeaconFan »

Ja jestem pewien, że głosy ułożą się następująco:
1. Laura ::kwasny::
2. Maciek
3. Ola
4. Robert

A chciałbym:
1. Ola
2. Maciek
3. Robert
4. Laura
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Goku »

Jakaś Laura wygrała. Kto to w ogóle jest? Chyba usłyszeli jak jakaś żulka spod sklepu śpiewała "Cztery razy po dwa razy" i ją wzięli do programu, wmówili ludziom, że to jakaś gwiazda, a ci na nią głosowali...

Goku, Goku spokojnie, to aktorka MJM, więc pewnie jakieś 7-8 mln ludzi ją kojarzy, a jeśli nie ogladasz MJM (tak jak ja) to pewnie jej nie znasz, co nie znaczy ,że śpiewa źle, super ,że wygrała i super piosenka, mam nadzieje ,że to będzie jej pierwszy singiel, jeśli tak to będzie fajny hit.

P.S. Czy to prawda ,że Laura jest lesbijką :roll: :?:
Nobody does it better

Post autor: DeaconFan »

No cóż... Nie będę się rozpisywał zbytnio...
Najgorszy finał ze wszystkich finałów.
Nie wygrał żaden z moich faworytów - choć ci i tak doszli bardzo daleko, mówię tu o Oli i Maćku. Olę niestety publiczność niedoceniła, no cóż ich strata... Maciek dla mnie (i co ważne także według jury) świetnie śpiewał, może nie zasłużył rzeczywiście aż na wygraną (choć po odejściu Oli, chciałem żeby wygrał), Robert spoko, świetnie zaśpiewał turecką piosenkę...
Laura - początkowo twierdziłem, że śpiewa bardzo dobrze, ale jakoś jej nie lubiłem, coś mnie od niej odpychało... I do tego wydawała mi się być drugą Nataszą faworyzowaną przez wszystkich... A dzisiaj to jej głos wydawał mi się jakiś taki przeciętny... Niestety wygrała... A jej nowej, pierwszej własnej piosenki nie chce mi się komentować... :P :lol:

O dziwo, stwierdzam, że najbardziej podobały mi się dziś wykonania... Justyny Steczkowskiej i Edyty Górniak... :lol: :)

Liszowska dzisiaj była jak dla mnie nawet znośna...

Co by tu jeszcze... Miałem się nie rozpisywać zbytnio heh... Po tym finale i słabym poziomie tej edycji nie wiem, czy starczy mi sił na obejrzenie kolejnej...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Piosenka Laury ma tekst niskich lotów ale jest chwytliwy melodycznie. Mnie się spodobało. Laura cieszyła się jak małe dziecko, to było słodkie.

Czekam na komentarz Damiansa :mrgreen: Ciekawe ile zajmie miejsca.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ