Nigdy bym się nie spodziewał, że Edytka zaśpiewa piosenkę z okazji swojego rozwodu dla Allanka, ale jak widać, ta kobieta jednak potrafi mnie jeszcze zaskoczyć
Śpiewała genialnie, ale wyglądała fenomenalnie
Marek, nie będę się dzisiaj rozpisywał
To już nie ta edycja, żebym mocno komuś kibicował, wysyłał SMS-y i trzymał kciuki, bo tylko w pierwszej to podziałało, w II,III i IV już nie podziałało, więcej w tej edycji, po tym, jak odpadła Kasia Żak, było mi obojętne, kto wygra
Goku, jakbyś przez 12 tygodni co tydzień występował w TV w porze najwyższej oglądalności, to też z miejsca stałbyś się gwiazdąGoku pisze:Kto to w ogóle jest?
A czy jest lesbijką? Chodzą takie ploty, ale jak jest, to macie dowód, że Polacy są tolerancyjnym narodem
Mnie akurat jej głos się nie podoba, ona mi się nie podoba, jej radość też mi się podobała, ale cóż, cytując Liszę: "No cóż proszę państwa, cóż ja mogę powiedzieć"
Ogólnie finał jednak fajny, wrócili do pomysłu z I edycji z tym początkiem, gdzie każdy zaśpiewał fragment jakiejś piosenki. Kudelski śpiewał od początku bardzo kwadratowo, dziwne, że Górniakowa to dopiero teraz odkryła. Jachowski nie podobał mi się w żadnej piosence, jakoś w ogóle nie przekonałem się do jego głosu.
A takim największym zaskoczeniem jest dla mnie Ola Zienkiewicz, którą dzięki temu programowi bardzo polubiłem. Przed JOŚ pamiętałem ją z dawnych odcinków Pierwszej miłości, gdzie kiedyś tam ją widziałem, jak miała jeszcze takie bardzo króciutkie i chyba nawet fioletowe włosy. Podobały mi się wszystkie jej występy i mam je wszystkie na mp3, jeszcze tylko muszę ściągnąć ten dzisiejszy. Nawet Agi Włodarczyk nie mam wszystkich
Miło było usłyszeć znowu wszystkich uczestników, szczególnie Bożenę i Kasię Żak
Ogólnie mnóstwo pozytywnych emocji, nie ma porównania co do uczestników z poprzednimi edycjami, co do emocji też nie ( bo tam sięgały do Plutona, tu co najwyżej do Marsa
No i to jeszcze nie koniec, za tydzień odcinek specjalny, w tygodniu pewnie pojawi się lista uczestników, a czy będzie kolejna edycja zobaczymy, ale sam już nie wiem, czy powinna być.
A co doi tej piosenki, to faktycznie jest ona dla mas" bla bla bla la la la