Post autor: Damians »

Całe życie czekałem, żeby usłyszeć, jak Bożena Dykiel śpiewa: Przeleć mnie, przeleć mnie" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: :zeby: :zeby: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::cojest::

Nigdy bym się nie spodziewał, że Edytka zaśpiewa piosenkę z okazji swojego rozwodu dla Allanka, ale jak widać, ta kobieta jednak potrafi mnie jeszcze zaskoczyć :lol:
Śpiewała genialnie, ale wyglądała fenomenalnie :serce: Tak właśnie wygląda prawdziwa gwiazda!

Marek, nie będę się dzisiaj rozpisywał ::jezyk::
To już nie ta edycja, żebym mocno komuś kibicował, wysyłał SMS-y i trzymał kciuki, bo tylko w pierwszej to podziałało, w II,III i IV już nie podziałało, więcej w tej edycji, po tym, jak odpadła Kasia Żak, było mi obojętne, kto wygra ::jezyk::
Goku pisze:Kto to w ogóle jest?
Goku, jakbyś przez 12 tygodni co tydzień występował w TV w porze najwyższej oglądalności, to też z miejsca stałbyś się gwiazdą :zeby: :zeby: :zeby:
A czy jest lesbijką? Chodzą takie ploty, ale jak jest, to macie dowód, że Polacy są tolerancyjnym narodem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::loll::
Mnie akurat jej głos się nie podoba, ona mi się nie podoba, jej radość też mi się podobała, ale cóż, cytując Liszę: "No cóż proszę państwa, cóż ja mogę powiedzieć" ::loll:: ::loll:: ::loll::

Ogólnie finał jednak fajny, wrócili do pomysłu z I edycji z tym początkiem, gdzie każdy zaśpiewał fragment jakiejś piosenki. Kudelski śpiewał od początku bardzo kwadratowo, dziwne, że Górniakowa to dopiero teraz odkryła. Jachowski nie podobał mi się w żadnej piosence, jakoś w ogóle nie przekonałem się do jego głosu.
A takim największym zaskoczeniem jest dla mnie Ola Zienkiewicz, którą dzięki temu programowi bardzo polubiłem. Przed JOŚ pamiętałem ją z dawnych odcinków Pierwszej miłości, gdzie kiedyś tam ją widziałem, jak miała jeszcze takie bardzo króciutkie i chyba nawet fioletowe włosy. Podobały mi się wszystkie jej występy i mam je wszystkie na mp3, jeszcze tylko muszę ściągnąć ten dzisiejszy. Nawet Agi Włodarczyk nie mam wszystkich :lol:

Miło było usłyszeć znowu wszystkich uczestników, szczególnie Bożenę i Kasię Żak :D

Ogólnie mnóstwo pozytywnych emocji, nie ma porównania co do uczestników z poprzednimi edycjami, co do emocji też nie ( bo tam sięgały do Plutona, tu co najwyżej do Marsa :mrgreen: ), ale ogólna atmosfera JOŚ, która przekładała się również na mój dom dla mnie była bezcenna ::jezyk::

No i to jeszcze nie koniec, za tydzień odcinek specjalny, w tygodniu pewnie pojawi się lista uczestników, a czy będzie kolejna edycja zobaczymy, ale sam już nie wiem, czy powinna być. :serce:

A co doi tej piosenki, to faktycznie jest ona dla mas" bla bla bla la la la :mrgreen: Jednak jeżeli będzie ją grało Radio Zet, to z miejsca stanie się hitem i dzięki temu Laura może się jakoś wybić.

Post autor: mailo »

Słyszeliście , że jutro w Dzień Dobry TVN gościem będzie Kendra z reality "Króliczki Playboya"?

Post autor: Goku »

mailo pisze:Słyszeliście , że jutro w Dzień Dobry TVN gościem będzie Kendra z reality "Króliczki Playboya"?
:shock: Mam nadzieję, że wywiad z nią będzie na stronie internetowej DDTVN! Uwielbiam Kendrę :serce:
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Goku pisze:
mailo pisze:Słyszeliście , że jutro w Dzień Dobry TVN gościem będzie Kendra z reality "Króliczki Playboya"?
:shock: Mam nadzieję, że wywiad z nią będzie na stronie internetowej DDTVN! Uwielbiam Kendrę :serce:
Co przyjedzie do Polski czy może ktoś poleciał do USA i tam z nią wywiad zrobił?

Tak na marginesie "Króliczki Playboya" to jest tak beznadziejny program , że brak mi słów żeby to opisać. Zresztą jak większość amerykańskich reality show. Szczególnie reklamówka tego programu są bystre, kulturalne i te wstawki , które pokazują np. beknięcie. ::kwasny::

Eee tam "Króliczki Playboya" to jeden z lepszych programów na MTV obecnie :).
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Jakie są Twoje ulubione reality show lecące na MTV? podaj kolejność
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Ale te które lecą w tym momencie, czy łącznie z tymi które się już skończyły? ::chytry::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Te które obecnie lecą.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Dzisiaj na koniec Dzień dobry TVN Marcin Prokop powiedział, że ona będzie gościem. Ale nie wiem czy tylko wywiad czy będzie naprawdę.

Tim pisze:
Goku pisze:
mailo pisze:,reklamówka tego programu są bystre, kulturalne i te wstawki , które pokazują np. beknięcie. ::kwasny::
No ale właśnie można się z nich posmiać:) No i pokażą też nieraz troche ciała:D

Post autor: Marek Forrester »

Ponoć Kendra miała być dziś ale ostatecznie przyleci jutro, nawet na pasku na dole pisało: JUTRO: KRÓLICZEK PLAYBOYA.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

mailo pisze:
Tim pisze:
Goku pisze:
mailo pisze:,reklamówka tego programu są bystre, kulturalne i te wstawki , które pokazują np. beknięcie. ::kwasny::
No ale właśnie można się z nich posmiać:) No i pokażą też nieraz troche ciała:D
Tak wiem. Widziałem jak pokazują sceny z sesji zdjęciowych do Playboya bez cenzury. Tylko dla mnie te dziewczyny mają w sobie zbyt dużo sylikonu.

Post autor: Marek Forrester »

Kendra wyglądała fajnie a Prokop szalał przy niej, musicie to zobaczyć jeśli nie mogliście. Kendra opowiadała o swoim nowym reality i związku z Hefnerem.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Jak ktoś będzie miał linka do obejrzenia tego to proszę wrzucić. Kendra powiedziała dziś coś "błyskotliwego" ? 21 czerwca o 22 30 na kanale entertainment można się spotkać oko w oko. Nie wiem o co chodzi , ale Prokop coś takiego powiedział bo podobno rozdzwoniły się telefony z pytaniem "kiedy będzie się można spotkać z Kendrą? Ma ktoś dostęp do tego kanału?

Post autor: Agatka »

Tim pisze:Jak ktoś będzie miał linka do obejrzenia tego to proszę wrzucić.
Jutro filmik powinien się pojawić na stronie DD TVN. Też muszę obejrzeć ::jezyk::
Tim pisze: 21 czerwca o 22 30 na kanale entertainment można się spotkać oko w oko. Nie wiem o co chodzi , ale Prokop coś takiego powiedział bo podobno rozdzwoniły się telefony z pytaniem "kiedy będzie się można spotkać z Kendrą? Ma ktoś dostęp do tego kanału?
Ja ma kanał E! Entertainment. Może o niego chodziło, bo tam też leci ten reality show. Ale "oko w oko"? Może po prostu będzie nowy odcinek, bo ostatnio są same powtórki.
ODPOWIEDZ