Post autor: Tomala »

Że chodząca Sally to dublerka to nie zauważyłem, ale już dawno pisałem, że ciągle siedzi.
Adex-fan Brooke pisze:Z Brooke i Dante wizualnie bardzo ładna para.
Wizualnie tak, ale on powinien być dla Bridget.

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:Kto zauważył że chodząca Sally to dublerka? Aktorka miała wtedy problemy z chodzeniem i oni tylko udają że ona chodzi, pokazują ją do połowy lub siedzi. :( To już nie ta sama Sally co kiedyś.
Przecież jak stała koło drzwi, to widzieliśmy ją niemal w całości :roll:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak stała w drzwiach to albo wstała na moment albo raczej jakaś sztuczka, na 100% dublerka chodząca pokazana od tyłu, to widać, zobacz jeszcze raz ten odcinek, aktorka miała wtedy problemy bo chyba po raz drugi złamała nogę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:Jak stała w drzwiach to albo wstała na moment albo raczej jakaś sztuczka, na 100% dublerka chodząca pokazana od tyłu, to widać, zobacz jeszcze raz ten odcinek, aktorka miała wtedy problemy bo chyba po raz drugi złamała nogę.
No i zobaczyłem, na początku odcinka Sally wchodzi do gabinetu widzimy ją gdzieś od kolan... Po co scenarzyści mieliby robić jakieś sztuczki, po prostu pokazywaliby ją dalej na siedząco...

Post autor: Mareczek »

Ale widać że ma zupełnie inną fryzurę jak idzie od drzwi do stołu :(
Szkoda że Sally już nie jest taka jak kiedyś :cry:

Post autor: Mikiks »

Tak, właśnie poznałem, że to jest fake'owa Sally po tej fryzurze! Nie Sallowa była...

W "Modzie" strasznie brakuje Sally, Amber, Deacon'a (wczesnego), Sheili, Maggie, Granta, Massima (teraz w ogóle bez wątku jest), starej Bridget... to były ciekawe postaci, a teraz to dno... największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a. A zmartwchwstanie Taylor to też porażka, bo teraz ona ino dostaje po dupie i jest nudna.

Post autor: Tomala »

Mikiks pisze:największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a.
Zgadzam się. Z nim MNS już nigdy nie będzie taka jak dawniej :(

Bridget jest ślepa. Dzisiaj czarno na białym było widać, że Nick nie może znieść innego niż siebie faceta i boku Brooke, ale ona tego jakoś nie zauważyła i poszła z nim do łóżka. Zapewne jak skończą co mają do zrobienia ( :lol: ) Nick zapewni ją o swojej wielkiej miłości do niej.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke postępuje właściwie dystansując się, ale z drugiej strony razem z Erykiem źle że pozwalają aby ich córka była z kimś takim jak Nick, który nie jest jej w pełni oddany, w tej sytuacji nie powinien z nią być.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Mareczek »

Boże jak jest jeden odcinek to nie można tego oglądać - nie wiem jak w USA to wytrzymywali :lol:
Bridget jest naiwna i głupia, Nick - poprstu szkoda gadać :ziewam:
Wątek z Sally i czekiem ciągnie się 3 odcinek ::plask wczolo:
Tylko Eric i Jacqueline byli w miarę zjadliwi ::jezyk::

Post autor: Cichy »

Mareczek pisze:Tylko Eric i Jacqueline byli w miarę zjadliwi
Faktycznie tylko ich dało się jakoś oglądać.. Zaciekawiło mnie to, co Eryk mówił o swoim rozwodzie myślicie, że Stephany puści go z torbami? :evil: Fajnie byłoby, choć raz zobaczyć w modzie taki prawdziwy amerykański rozwód tzn. publiczne pranie brudów i ostra walka o majątek :twisted: bo jak do tej pory to wszystkie rozstania bohaterów kończyły się przekazaniem papierów rozwodowych, co w prawdziwym świecie rzadko się zdarza
Co do reszty to szkoda gadac od tygodnia czuje się tak jakbym oglądał jeden i ten sam odcinek mam nadzieje że coś się rozrusza bo jak nie to :ziewam:
Tomala pisze:Mikiks napisał/a:
największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a.

Zgadzam się. Z nim MNS już nigdy nie będzie taka jak dawniej
Największym błędem było ożywienie Taylor gdyby nie to trójkąt Brooke/Nick/Bridget nie miał by miejsca nie wspominając już, że sam Taylor nic nie robi tylko sieje dolinę ::kwasny::
I LOVE BUFFY :)
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Mareczek pisze:Wątek z Sally i czekiem ciągnie się 3 odcinek
Podobała mi się ta sumka . 250 tys. $ sporo :D Poza tym to wieje nudą i głupotą.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Tak, akcja ciągnie się przy tym jednak odcinku niemiłosiernie i faktycznie tylko sceny Eric/Jackie były dziś warte uwagi. Najlepszy był tekst Eric'a: "Jestem dobry w łóżku." :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Eric ma spore doświadczenie, więc może powiedzieć, że jest dobry w łóżku.
Tego się można było spodziewać, że znów będzie gorąco między Jackie i Eric'em. Zresztą ta para mi nawet odpowiada - pod warunkiem, że Jackie nie kopiuje zachowań Stephanie.
Nick pokazał swoją zazdrość wobec Brooke, Bridget to zobaczyła i w sumie zadała kilka pytań i poprzestała na tym. Szczerze mówiąc, ja na jej miejscu przeprowadziłbym szczerą rozmowę, ewentualnie kłótnię.
Nie zauważyłem tego, że Sally ma dublerkę, jeśli tak faktycznie jest, to z Darlene nie było tak dobrze, jak kiedyś.
Gaby jest rozsądna. Nie chce by Thomas pod wpływem emocji zawarł umoę s SC.

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:Tylko Eric i Jacqueline byli w miarę zjadliwi ::jezyk::
Zgadza się. Nawet pasuja do siebie. Jackie powinna przestać się uganiać za małolatami a Erick w końcu zostawić Ropuchę raz na zawsze (jak jak dzisiaj wspominał to się wystraszyłem, że jeszcze będzie chciał do niej wrócić ::bojesie:: )

Post autor: Taki Owaki »

Nie zgadzam się, oni nie byli zjadliwi! To było po prostu niesmaczne! Stary dziad i opowiada takie rzeczy, mógłby sobie darować bo w końcu dostanie jakiegoś ataku serca.
I jedyna kobieta która do niego pasuje to Stepha.
ODPOWIEDZ