Wizualnie tak, ale on powinien być dla Bridget.Adex-fan Brooke pisze:Z Brooke i Dante wizualnie bardzo ładna para.
Jak stała w drzwiach to albo wstała na moment albo raczej jakaś sztuczka, na 100% dublerka chodząca pokazana od tyłu, to widać, zobacz jeszcze raz ten odcinek, aktorka miała wtedy problemy bo chyba po raz drugi złamała nogę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No i zobaczyłem, na początku odcinka Sally wchodzi do gabinetu widzimy ją gdzieś od kolan... Po co scenarzyści mieliby robić jakieś sztuczki, po prostu pokazywaliby ją dalej na siedząco...Adex-fan Brooke pisze:Jak stała w drzwiach to albo wstała na moment albo raczej jakaś sztuczka, na 100% dublerka chodząca pokazana od tyłu, to widać, zobacz jeszcze raz ten odcinek, aktorka miała wtedy problemy bo chyba po raz drugi złamała nogę.
Tak, właśnie poznałem, że to jest fake'owa Sally po tej fryzurze! Nie Sallowa była...
W "Modzie" strasznie brakuje Sally, Amber, Deacon'a (wczesnego), Sheili, Maggie, Granta, Massima (teraz w ogóle bez wątku jest), starej Bridget... to były ciekawe postaci, a teraz to dno... największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a. A zmartwchwstanie Taylor to też porażka, bo teraz ona ino dostaje po dupie i jest nudna.
W "Modzie" strasznie brakuje Sally, Amber, Deacon'a (wczesnego), Sheili, Maggie, Granta, Massima (teraz w ogóle bez wątku jest), starej Bridget... to były ciekawe postaci, a teraz to dno... największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a. A zmartwchwstanie Taylor to też porażka, bo teraz ona ino dostaje po dupie i jest nudna.
Zgadzam się. Z nim MNS już nigdy nie będzie taka jak dawniejMikiks pisze:największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a.
Bridget jest ślepa. Dzisiaj czarno na białym było widać, że Nick nie może znieść innego niż siebie faceta i boku Brooke, ale ona tego jakoś nie zauważyła i poszła z nim do łóżka. Zapewne jak skończą co mają do zrobienia (
Brooke postępuje właściwie dystansując się, ale z drugiej strony razem z Erykiem źle że pozwalają aby ich córka była z kimś takim jak Nick, który nie jest jej w pełni oddany, w tej sytuacji nie powinien z nią być.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Faktycznie tylko ich dało się jakoś oglądać.. Zaciekawiło mnie to, co Eryk mówił o swoim rozwodzie myślicie, że Stephany puści go z torbami?Mareczek pisze:Tylko Eric i Jacqueline byli w miarę zjadliwi
Co do reszty to szkoda gadac od tygodnia czuje się tak jakbym oglądał jeden i ten sam odcinek mam nadzieje że coś się rozrusza bo jak nie to
Największym błędem było ożywienie Taylor gdyby nie to trójkąt Brooke/Nick/Bridget nie miał by miejsca nie wspominając już, że sam Taylor nic nie robi tylko sieje dolinęTomala pisze:Mikiks napisał/a:
największym błędem było chyba wprowadzenie Nick'a.
Zgadzam się. Z nim MNS już nigdy nie będzie taka jak dawniej
I LOVE BUFFY 
Administrator
Eric ma spore doświadczenie, więc może powiedzieć, że jest dobry w łóżku.
Tego się można było spodziewać, że znów będzie gorąco między Jackie i Eric'em. Zresztą ta para mi nawet odpowiada - pod warunkiem, że Jackie nie kopiuje zachowań Stephanie.
Nick pokazał swoją zazdrość wobec Brooke, Bridget to zobaczyła i w sumie zadała kilka pytań i poprzestała na tym. Szczerze mówiąc, ja na jej miejscu przeprowadziłbym szczerą rozmowę, ewentualnie kłótnię.
Nie zauważyłem tego, że Sally ma dublerkę, jeśli tak faktycznie jest, to z Darlene nie było tak dobrze, jak kiedyś.
Gaby jest rozsądna. Nie chce by Thomas pod wpływem emocji zawarł umoę s SC.
Tego się można było spodziewać, że znów będzie gorąco między Jackie i Eric'em. Zresztą ta para mi nawet odpowiada - pod warunkiem, że Jackie nie kopiuje zachowań Stephanie.
Nick pokazał swoją zazdrość wobec Brooke, Bridget to zobaczyła i w sumie zadała kilka pytań i poprzestała na tym. Szczerze mówiąc, ja na jej miejscu przeprowadziłbym szczerą rozmowę, ewentualnie kłótnię.
Nie zauważyłem tego, że Sally ma dublerkę, jeśli tak faktycznie jest, to z Darlene nie było tak dobrze, jak kiedyś.
Gaby jest rozsądna. Nie chce by Thomas pod wpływem emocji zawarł umoę s SC.