Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

to wszystko powinno być w B&B, mam nadzieję, że Deacon i Amber z czasem coś w Y&R nabroją i przeniosą ich do B&B, tak jak kiedyś Sheilę.
Napiszmy petycję do Bella w tej sprawie . :D

Co do filmiku, to przypomniały mi się czasy kiedy Amber mieszkała u Deacona a ten szantażował ją, że w zamian za seks zrzeknie się praw do małego Erica.
sbsssj

Post autor: sbsssj »

Damians pisze:Amber i Deacon, ale żeby mówić jeszcze o April, Małym Eric'u, Rick'u
I do tego jeszcze dowalili Jackie z (pośrednio) Owenem. ::jezyk::
Nikt nie będzie żył za Ciebie...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tym razem sceny z 21 lipca!
Deacon szantażuje Amber i próbuje zaciągnąć do łóżka!
http://www.youtube.com/watch?v=ZH4unxkY ... annel_page
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Co za beznadzieja. Już mogliby wymyśleć coś normalnego.
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mnie nadal ciekawi jak Deacon mógł się tak zmienić... :roll:

Zaraz pewnie na zagranicznych forach pojawią się teorie, że to Sheila po kolejnej operacji plastycznej i "przerobiona" jeszcze na faceta (słyszałem już o wielu wcieleniach Sheili)... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
B@r

Polecam odcinek z 23 lipca! :shock: :D

Amber w końcu podjęła decyzję, że prześpi się z Deaconem! Gdy Amber przebierała się w bieliznę, którą kupił dla niej Deacon, Sharpe zadzwonił do Daniela (identyczna sytuacja jak kiedyś gdy cała rodzina Forresterów słyszała jak kochał się z Bridget!!) i schował słuchawkę tak, że ten słyszał jak on zaczyna kochać się z Amber!
Video z tego- http://www.youtube.com/watch?v=Kf2h9lfM ... annel_page
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mógłby wymyślić coś nowego, a nie powtarzać stare numery ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r

Damians pisze:Mógłby wymyślić coś nowego, a nie powtarzać stare numery ::kwasny::
Moim zdaniem fakt, że używa on swoich starych sztuczek jest akurat bardzo naturalny i prawdopodobny. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

B@r pisze:(identyczna sytuacja jak kiedyś gdy cała rodzina Forresterów słyszała jak kochał się z Bridget!!) i
Też tak pomyślałem. 8) Deacon wiele pamięta ze swojej przeszłości w Los Angeles. Ciekawe, czy się w końcu prześpią. Szkoda tylko, że nie w B&B... :roll: Ale i tak mi się to niezbyt podoba... Deacon znów jest taki jak na początku, kiedy był z Carmen.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Damians pisze:Mógłby wymyślić coś nowego, a nie powtarzać stare numery ::kwasny::
Dokładnie, mam wrażenie, że scenarzyści Y&R powtarzają historię Deacon'a z B&B z lat 2000-2005, tylko lekko zmienioną. :P A i przypomniała mi się ta sytuacja z B&B, gdy Eric i Brooke wściekli słuchali Deacon'a kochającego się z Amber. 8)
Awatar użytkownika
B@r

kubeczek pisze:i przypomniała mi się ta sytuacja z B&B, gdy Eric i Brooke wściekli słuchali Deacon'a kochającego się z Amber. 8)
Z Bridget! Deacon nigdy nie kochał się z Amber w B&B! :wink:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

B@r pisze: Z Bridget! Deacon nigdy nie kochał się z Amber w B&B! :wink:
Pomyliłem się.
Awatar użytkownika
B@r

Czy Amber nie usunęła w B&B tatuażu, który przedstawiał połowę serduszka, a drugą miał Deacon?
Ostatnio w Y&R po wspólnej nocy z Amber i Deacona, Sharpe zauważył, że Amber zmieniła swój tatuaż na całe serce, a on nadal nosi połowę... :roll:

Amber wspomniała też o Bridget, gdy zauważyła odłożoną słuchawkę! :D
Video- http://www.youtube.com/watch?v=6OivdA1A ... annel_page

Uwielbiam Amber! :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stało się, po tych waszych komentarzach nie mogłem się oprzeć i już mam odcinek z 20 lipca. To zasługa Amber i Deacona ale także wątku gejowskiego :) no i starych znajomych z Genoa City. Chyba wrócę na dobre znów do oglądania mam nadzieje ,że teraz wytrwam bo z polskimi odcinkami kiepsko i nie wiadomo co zrobi polsat od września ale te odcinki w USA wydają się ciekawe z waszych opisów.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

B@r pisze:Ostatnio w Y&R po wspólnej nocy z Amber i Deacona, Sharpe zauważył, że Amber zmieniła swój tatuaż na całe serce, a on nadal nosi połowę...
Wydaje mi się, że nie było jasno powiedziane co ona z nim tak naprawdę zrobiła. Miała usunąć, ale czy to zrobiła... :roll: Ale fajnie, że pamiętają o takich drobiazgach. :)
ODPOWIEDZ