to wszystko powinno być w B&B, mam nadzieję, że Deacon i Amber z czasem coś w Y&R nabroją i przeniosą ich do B&B, tak jak kiedyś Sheilę.
Napiszmy petycję do Bella w tej sprawie .
Co do filmiku, to przypomniały mi się czasy kiedy Amber mieszkała u Deacona a ten szantażował ją, że w zamian za seks zrzeknie się praw do małego Erica.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mnie nadal ciekawi jak Deacon mógł się tak zmienić...
Zaraz pewnie na zagranicznych forach pojawią się teorie, że to Sheila po kolejnej operacji plastycznej i "przerobiona" jeszcze na faceta (słyszałem już o wielu wcieleniach Sheili)...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Amber w końcu podjęła decyzję, że prześpi się z Deaconem! Gdy Amber przebierała się w bieliznę, którą kupił dla niej Deacon, Sharpe zadzwonił do Daniela (identyczna sytuacja jak kiedyś gdy cała rodzina Forresterów słyszała jak kochał się z Bridget!!) i schował słuchawkę tak, że ten słyszał jak on zaczyna kochać się z Amber!
Video z tego- http://www.youtube.com/watch?v=Kf2h9lfM ... annel_page
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Damians pisze:Mógłby wymyślić coś nowego, a nie powtarzać stare numery
Moim zdaniem fakt, że używa on swoich starych sztuczek jest akurat bardzo naturalny i prawdopodobny.
B@r pisze:(identyczna sytuacja jak kiedyś gdy cała rodzina Forresterów słyszała jak kochał się z Bridget!!) i
Też tak pomyślałem. Deacon wiele pamięta ze swojej przeszłości w Los Angeles. Ciekawe, czy się w końcu prześpią. Szkoda tylko, że nie w B&B... Ale i tak mi się to niezbyt podoba... Deacon znów jest taki jak na początku, kiedy był z Carmen.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Damians pisze:Mógłby wymyślić coś nowego, a nie powtarzać stare numery
Dokładnie, mam wrażenie, że scenarzyści Y&R powtarzają historię Deacon'a z B&B z lat 2000-2005, tylko lekko zmienioną. A i przypomniała mi się ta sytuacja z B&B, gdy Eric i Brooke wściekli słuchali Deacon'a kochającego się z Amber.
kubeczek pisze:i przypomniała mi się ta sytuacja z B&B, gdy Eric i Brooke wściekli słuchali Deacon'a kochającego się z Amber.
Z Bridget! Deacon nigdy nie kochał się z Amber w B&B!
Czy Amber nie usunęła w B&B tatuażu, który przedstawiał połowę serduszka, a drugą miał Deacon?
Ostatnio w Y&R po wspólnej nocy z Amber i Deacona, Sharpe zauważył, że Amber zmieniła swój tatuaż na całe serce, a on nadal nosi połowę...
Stało się, po tych waszych komentarzach nie mogłem się oprzeć i już mam odcinek z 20 lipca. To zasługa Amber i Deacona ale także wątku gejowskiego no i starych znajomych z Genoa City. Chyba wrócę na dobre znów do oglądania mam nadzieje ,że teraz wytrwam bo z polskimi odcinkami kiepsko i nie wiadomo co zrobi polsat od września ale te odcinki w USA wydają się ciekawe z waszych opisów.
B@r pisze:Ostatnio w Y&R po wspólnej nocy z Amber i Deacona, Sharpe zauważył, że Amber zmieniła swój tatuaż na całe serce, a on nadal nosi połowę...
Wydaje mi się, że nie było jasno powiedziane co ona z nim tak naprawdę zrobiła. Miała usunąć, ale czy to zrobiła... Ale fajnie, że pamiętają o takich drobiazgach.