Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ja żałuję, że Kristen nie było dziś i wczoraj o ile mnie pamięć nie myli . ::jezyk:: W ogóle żałuję , że tak mało Kristen jest w serialu. Chciałbym żeby dostała jakiś nowy wątek.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dodam jeszcze, że jak dzisiaj Stephanie coś tam mówiła, że małżeństwo Logan i Erica skłóci ojca z synem, to zaraz nam pokazano Erica i Ridge'a spierających się o to małżeństwo. :) I jak Ridge jeszcze mówił, że Eric jest ojczymem dla R.J.'a, to jakoś mi się niedobrze zrobiło. To małżeństwo to kompletna pomyłka. :|
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

DeaconFan pisze:I jak Ridge jeszcze mówił, że Eric jest ojczymem dla R.J.'a, to jakoś mi się niedobrze zrobiło. To małżeństwo to kompletna pomyłka. :|
To jest żenujące. Erick mówi, że R.J. będzie miał kochającą rodzinę , ale R.J. do męża mamy będzie mówił dziadku ::kwasny:: To małżeństwo to jedno wielkie nieporozumienie.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mam nadzieję, że zdarza się jakiś cud i Stephanie nie wyjedzie. Ktoś w końcu musi być w tej rodzinie od powstrzymywania Logan od jej pseudokazirodztwa i rujnowania życia innym. :roll: Irytuje mnie, jak Stephanie mówi, jakby to ona była winna, nie Eryk. A ten jeszcze robi głupkowate miny. ::plask wczolo:

Gaby dzisiaj zachowała się idiotycznie, Taylor przyszła ocieplić relacje z synem i jej żoną, a Gaby zaatakowała ją powiedzeniem, że celem istnienia Taylor jest jej zniszczenie. :roll:

Akcja z Dante była boska! I jeszcze ten tekst Bridget o wazektomii. :mrgreen: Chociaż go nie lubię, to pasuje do Bridget. Oby byli razem.

Cieszę się, że Darla się ostatnio pojawia. Super się ogląda jej bezinteresowność, brak egoizmu, to całkowite przeciwieństwo Logan. :P
Awatar użytkownika
Tim

Pottermaniack pisze: Akcja z Dante była boska! I jeszcze ten tekst Bridget o wazektomii. :mrgreen: Chociaż go nie lubię, to pasuje do Bridget. Oby byli razem.
Poza tym wyjątkiem dla mnie ten odcinek był strasznie nudny i przewidywalny. Mdłe pożegnanie Stephanie z rodziną. Prztnajmniej Sally znowu uratowała scenę :) Całe szczęście , że Erick nie przyszedł z Brooke.
Cóż Gaby już jest negatywnie nastawiona do Taylor z resztą jej się nie dziwię.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:Cieszę się, że Darla się ostatnio pojawia. Super się ogląda jej bezinteresowność, brak egoizmu, to całkowite przeciwieństwo Logan. :P
Też się cieszę, że przynajmniej ją pokazują. Ale mogłaby się już tylko uśmiechać, bo te jej głupie pytania ::loll:: ::plask wczolo:
Tak, mina Sally z wczoraj genialna :lol: A Stephanie uśmiechała się do niej, jak do jakiegoś małego dziecka, które nic nie rozumie ::loll::

Odkąd przestałem czytać krótkoterminowe spoilery zawsze mam jakiś szok podczas odcinka. Wiem, jak mniej więcej potoczą się wątki, ale obecnie na TVP więcej nie rozumiem, niż rozumiem i z zaciekawieniem oglądam odcinki.
Tomala

Post autor: Tomala »

Tim pisze:Mdłe pożegnanie Stephanie z rodziną
A dla mnie to było wzruszające. Bardzo mi było jej żal.
Gaby mnie dzisiaj wkurzyła. Niepotrzebnie tak naskoczyła na Taylor.
Damians pisze:Odkąd przestałem czytać krótkoterminowe spoilery zawsze mam jakiś szok podczas odcinka. Wiem, jak mniej więcej potoczą się wątki, ale obecnie na TVP więcej nie rozumiem, niż rozumiem i z zaciekawieniem oglądam odcinki.
Ja co prawda czytam te opisy z ŚS, ale one tam są takie bardzo ogólnikowe i właściwie nie mówią mi nic nowego, czego bym już nie wiedział.
Awatar użytkownika
Damians

A zapomniałem dodać, że Stephanie miała bardzo fajne retrospekcje z tą piosenką w tle :D
Ten ślub Eric'a z nią w białej sukni pamiętam, jak wczoraj :D
Awatar użytkownika
Tim

Damians pisze:A zapomniałem dodać, że Stephanie miała bardzo fajne retrospekcje z tą piosenką w tle :D
Ten ślub Eric'a z nią w białej sukni pamiętam, jak wczoraj :D

O tym zapomniałem . Ta retrospekcja była fajna. Mogliby akurat przy tej piosence dać napisy tak jak już kiedyś robili zamiast lektora. Tego ślubu w ogóle nie pamiętam . To chyba jeszcze nie były moje czasy albo mam słabą pamięć.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pottermaniack, skąd wiesz, że Taylor przyszła ocieplić relacje z synem. Nie przypominam sobie by coś takiego mówiła. ::chytry:: Mimo wszystko, dobrze, że się zjawiła, pokazała, że interesuje się synem, ale jakiem ma intencje - tego na razie nie wiem.
Gaby mogła nie naskakiwać, mimo, że rozumiem jej niechęć do Taylor.
Fajne retrospekcje - w minucie ujęto sceny z różnych lat. :serce: Prz piosence - faktycznie, powinny być napisy.
Zaczynam kibicować Thomas'owi, niech wygra ze swoim zadufanym tatusiem. :evil:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Samo przyjście do Spectry jest oznaką dobrej woli. :wink: Trzeba też pamiętać o tym, że słyszała przemowę Stephanie o rodzinie, pewnie coś do niej dotarło.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Kolejny świetny odcinek dzisiaj! Głównie dzięki niesamowitej Stephanie. :D
Zgadzam się z Tomalą, jej pożegnanie było wzruszające, tylko Eryk głupie miny robił, ale w końcu przytulił byłą żonę. :) Fajnie, że na koniec zostali jeszcze Mass - prawdziwy przyjaciel i Thorne - prawdziwy syn. :)
No i te retrospekcje. Niesamowite. :D

Żal mi Thomasa. Widać, że mu się nie układa. Raczej nie ma szans, żeby wygrał z ojcem. :|

Super scena z Dante i Bridget. Dziś zacząłem już na poważnie kibicować im by byli razem. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Stefa - Krzyzyk ci na drogę i żebyś nigdy nie wróciła ! Swoja drogą to dziwne , że nie pozegnała się z wnukami (?) Moze zrobi to w kolejnym odcinku i tak z kazdym po kolei sie będzie żegnała jeszcze przez 10 następnych. Niech wyjeżdża jak najszybciej. W końcu sama przyznała się do swoich obsesji. Nie sądziłem, że kiedyś tego doczekam.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ale nie sądzisz, że Moda bez Stefy to już nie będzie to samo? To jeden z filarów serialu - obok Ridge'a, Eryka i Brooke. Ja nie lubię Brooke, ale raczej nie chcę żeby odeszła, bo to już właśnie taki filar...
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan, mogą przecież pokazywać Stephanie na Florydzie, poznamy jej rodzinny dom, który cały czas wynajmują, a teraz się zwolnił :lol:
ODPOWIEDZ