Newsy ze świata seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też się skuszę, bo zainteresował mnie ten serial. Ciągle widzę jego reklamy na AXN w przerwach House'a. ::jezyk:: Mam wrażenie, że pomysłodawca tego serialu czytał "Dziesięciu Murzynków" Agathy Christie, bo mnie opis bardzo przypomina tę skądinąd świetną powieść. :D

EDIT:
Nowe polskie seriale, emitowane od jesieni:
http://www.plejada.pl/3,22473,news,1,1, ... tykul.html

Chyba najciekawsza wydaje mi się ta propozycja TVN :mrgreen:
„GRZESZNI I BOGACI” to kolejna propozycja oparta na popularnym na świecie serialu - „Sins of Love”. Tym razem będziemy mieli okazję śmiać się z parodii oper mydlanych. Kolejne zmartwychwstania, romanse w kręgu najbliższej rodziny, przezabawne perypetie, które tylko w operach mydlanych nie wydają się śmieszne – z tymi wyzwaniami zmierzą się Bartek Kasprzykowski i Magdalena Stużyńska, którzy wcielą się w główne role.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ciekawie zapowiadają się te nowości. Myślę, że ci "Grzeszni i bogaci" mogą być bardzo ciekawi. "Po prostu Majka" też wydaje się interesujące. To z Adamczykiem też mnie intryguje. Ale nie wiem czy na to wszystko starczy mi czasu. Już przed wakacjami oglądałem z 10 seriali, a może nawet więcej, a teraz miałoby dojść jeszcze kilka, a w dodatku zaczynami liceum i będzie więcej nauki ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Beja pisze:Ja też się skuszę, bo zainteresował mnie ten serial. Ciągle widzę jego reklamy na AXN w przerwach House'a. ::jezyk:: Mam wrażenie, że pomysłodawca tego serialu czytał "Dziesięciu Murzynków" Agathy Christie, bo mnie opis bardzo przypomina tę skądinąd świetną powieść. :D

EDIT:
Nowe polskie seriale, emitowane od jesieni:
http://www.plejada.pl/3,22473,news,1,1, ... tykul.html

Chyba najciekawsza wydaje mi się ta propozycja TVN :mrgreen:
„GRZESZNI I BOGACI” to kolejna propozycja oparta na popularnym na świecie serialu - „Sins of Love”. Tym razem będziemy mieli okazję śmiać się z parodii oper mydlanych. Kolejne zmartwychwstania, romanse w kręgu najbliższej rodziny, przezabawne perypetie, które tylko w operach mydlanych nie wydają się śmieszne – z tymi wyzwaniami zmierzą się Bartek Kasprzykowski i Magdalena Stużyńska, którzy wcielą się w główne role.
Szczerze nigdy nie słyszałem o takim serialu jak "Sins of Love" i kompletnie nie wiem czego mam się spodziewać.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mnie się podoba "Naznaczony" :wink: Czekałem na ten serial, kiedy napisali o nim w ŚS, ale premiera miała być na jesień 2008. :? A tak poza tym, to jestem ciekaw, kiedy TVP wyemituje te wszystkie seriale, ze starymi będzie ich strasznie dużo.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Pottermaniack pisze:Mnie się podoba "Naznaczony" Czekałem na ten serial, kiedy napisali o nim w ŚS, ale premiera miała być na jesień 2008.
O tak, też czekam ten serial, ale ostatnio kompletnie o nim zapomniałem, więc dzięki za przypomnienie. To moze być coś czego w polskiej tv jeszcze nigdy nie było! :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Beja: "Dziesięciu Murzynków" było genialne :: bow :: Więc serial w tym klimacie też może być świetny :) I "Grzeszni i bogaci" z Marcysią tez może być fajne :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ten serial "Grzeszni i bogaci" pokazywali w TzG, to znaczy pokazywali jak go kręcą, w jednej z zapowiedzi Bartka Kasprzykowskiego.
Zależy kiedy będzie leciał, może uda mi się zerknąć.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Może byc zabawny i podobać się bo w Polsce opery mydlane są popularne a taka komedia może faktycznie być oderwaniem od seriali.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Więcej o "Grzesznych i Bogatych" tutaj - http://www.plejada.pl/3,22518,news,1,1, ... tykul.html

Coś czuję, że spodoba mi się ten serial :D Nie mogę z imion i nazwisk bohaterów ::loll:: "Bartek Kasprzykowski jak Rodżer Blejk", "Rafał Mohr jako Sofi la Busz–Forrester", "Ewa Gawryluk jako Sjuzan Tejlor" i "Hanna Śleszyńska jako Rołz" ::loll:: Ciekawe czy pojawi się jakiś Ridż lub Bruk :lol:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Już to czytałam i czuję, że ten serial coraz bardziej mi się podoba. Imiona i nazwiska bohaterów są świetne i do tego opis serialu - to jest to, co chcę oglądać! Tylko szkoda, że dopiero od końca października.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Busz–Forrester Przesadzili z tym :mrgreen: ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

A tak w ogóle to nie mogę doczekać się spotu reklamowego jesiennej ramówki :). Będzie w odcieniach zieleni i bieli, zapowiada się świetnie :D. Tu są zdjęcia i filmik(którego jeszcze nie oglądałem, bo net mi zamula) z kręcenia spotu - http://www.plejada.pl/3,22603,news,1,1, ... tykul.html :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten serial chyba będzie świetny. No i jak widzę nazwisko Hanny Śleszyńskiej w obsadzie serialu komediowego to musi być śmiesznie :D
Goku pisze:A tak w ogóle to nie mogę doczekać się spotu reklamowego jesiennej ramówki
Heh, ja też. Wszystkie stacje powinny takie przygotowywać. Ale na pewno TVP zrobiłoby jakiś wiejski :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zaciekiwili mnie ci "Grzeszni i bogaci". :P Ciekawie się zapowiada i do tego widzę, że fajni aktorzy. :)

A Busz-Forrester mnie rozwalił! ::loll::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Czekam, aż w końcu ujawnią trochę z fabuły "Naznaczonego". Mam nadzieję, że będzie tak dobry, jak zapowiadają, chociaż zbyt wiele nie oczekuję, w Polsce nigdy takiego typu serialu nie było.
Tomala pisze: Ale na pewno TVP zrobiłoby jakiś wiejski :lol:
Bo TVP adresowane jest do wszystkich, a nie do grupy 16-49. :P
ODPOWIEDZ