Ja też się skuszę, bo zainteresował mnie ten serial. Ciągle widzę jego reklamy na AXN w przerwach House'a. Mam wrażenie, że pomysłodawca tego serialu czytał "Dziesięciu Murzynków" Agathy Christie, bo mnie opis bardzo przypomina tę skądinąd świetną powieść.
Chyba najciekawsza wydaje mi się ta propozycja TVN
„GRZESZNI I BOGACI” to kolejna propozycja oparta na popularnym na świecie serialu - „Sins of Love”. Tym razem będziemy mieli okazję śmiać się z parodii oper mydlanych. Kolejne zmartwychwstania, romanse w kręgu najbliższej rodziny, przezabawne perypetie, które tylko w operach mydlanych nie wydają się śmieszne – z tymi wyzwaniami zmierzą się Bartek Kasprzykowski i Magdalena Stużyńska, którzy wcielą się w główne role.
Ciekawie zapowiadają się te nowości. Myślę, że ci "Grzeszni i bogaci" mogą być bardzo ciekawi. "Po prostu Majka" też wydaje się interesujące. To z Adamczykiem też mnie intryguje. Ale nie wiem czy na to wszystko starczy mi czasu. Już przed wakacjami oglądałem z 10 seriali, a może nawet więcej, a teraz miałoby dojść jeszcze kilka, a w dodatku zaczynami liceum i będzie więcej nauki
Beja pisze:Ja też się skuszę, bo zainteresował mnie ten serial. Ciągle widzę jego reklamy na AXN w przerwach House'a. Mam wrażenie, że pomysłodawca tego serialu czytał "Dziesięciu Murzynków" Agathy Christie, bo mnie opis bardzo przypomina tę skądinąd świetną powieść.
Chyba najciekawsza wydaje mi się ta propozycja TVN
„GRZESZNI I BOGACI” to kolejna propozycja oparta na popularnym na świecie serialu - „Sins of Love”. Tym razem będziemy mieli okazję śmiać się z parodii oper mydlanych. Kolejne zmartwychwstania, romanse w kręgu najbliższej rodziny, przezabawne perypetie, które tylko w operach mydlanych nie wydają się śmieszne – z tymi wyzwaniami zmierzą się Bartek Kasprzykowski i Magdalena Stużyńska, którzy wcielą się w główne role.
Szczerze nigdy nie słyszałem o takim serialu jak "Sins of Love" i kompletnie nie wiem czego mam się spodziewać.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Mnie się podoba "Naznaczony" Czekałem na ten serial, kiedy napisali o nim w ŚS, ale premiera miała być na jesień 2008. A tak poza tym, to jestem ciekaw, kiedy TVP wyemituje te wszystkie seriale, ze starymi będzie ich strasznie dużo.
Pottermaniack pisze:Mnie się podoba "Naznaczony" Czekałem na ten serial, kiedy napisali o nim w ŚS, ale premiera miała być na jesień 2008.
O tak, też czekam ten serial, ale ostatnio kompletnie o nim zapomniałem, więc dzięki za przypomnienie. To moze być coś czego w polskiej tv jeszcze nigdy nie było!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Ten serial "Grzeszni i bogaci" pokazywali w TzG, to znaczy pokazywali jak go kręcą, w jednej z zapowiedzi Bartka Kasprzykowskiego.
Zależy kiedy będzie leciał, może uda mi się zerknąć.
Coś czuję, że spodoba mi się ten serial Nie mogę z imion i nazwisk bohaterów "Bartek Kasprzykowski jak Rodżer Blejk", "Rafał Mohr jako Sofi la Busz–Forrester", "Ewa Gawryluk jako Sjuzan Tejlor" i "Hanna Śleszyńska jako Rołz" Ciekawe czy pojawi się jakiś Ridż lub Bruk
Już to czytałam i czuję, że ten serial coraz bardziej mi się podoba. Imiona i nazwiska bohaterów są świetne i do tego opis serialu - to jest to, co chcę oglądać! Tylko szkoda, że dopiero od końca października.
A tak w ogóle to nie mogę doczekać się spotu reklamowego jesiennej ramówki . Będzie w odcieniach zieleni i bieli, zapowiada się świetnie . Tu są zdjęcia i filmik(którego jeszcze nie oglądałem, bo net mi zamula) z kręcenia spotu - http://www.plejada.pl/3,22603,news,1,1, ... tykul.html
Czekam, aż w końcu ujawnią trochę z fabuły "Naznaczonego". Mam nadzieję, że będzie tak dobry, jak zapowiadają, chociaż zbyt wiele nie oczekuję, w Polsce nigdy takiego typu serialu nie było.
Tomala pisze: Ale na pewno TVP zrobiłoby jakiś wiejski
Bo TVP adresowane jest do wszystkich, a nie do grupy 16-49.