Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Jeśli Mucha tańczy tak jak śpiewa to będzie kupa śmiechu.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: DeaconFan »

Tkk_Bolly pisze: Ciekawe czy Ania postawi na taniec czy na show, myślę, że na to drugie.
Oby postawiła na to pierwsze, bo to drugie, moim zdaniem, w jej wykonaniu jest żałosne. ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

DeaconFan pisze:bo to drugie, moim zdaniem, w jej wykonaniu jest żałosne. ::kwasny::
Twoim zdaniem żałosne, a moim genialne.
Jeżeli okaże się, że Mucha ma jakieś zdolności taneczne, to Maserak będzie wciskał z niej siódme poty, ale jeżeli nie ma takich zdolności, to będzie podobnie, jak w JOŚ :mrgreen:

Post autor: Tomala »

Tak sobie teraz pomyślałem, że może TVN ściąga teraz takie gwiazdy do TzG, żeby zakończyć program w wielkim stylu :?: To by mi bardzo odpowiadało. Skojarzyło mi się to, z zakończeniem w USA "Ostrego Dyżuru" gdzie w ostatnim 15. sezonie wystąpiły wszystkie największe gwiazdy serialu.

Post autor: Pottermaniack »

Takie rozumowanie bardziej pasuje do JOŚ. :wink: TVN na pewno nie zrezygnuje z TzG, oglądalność na pewno będzie większa, niż w poprzedniej edycji, bo i gwiazdy "lepsze".
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Tomala pisze:Tak sobie teraz pomyślałem, że może TVN ściąga teraz takie gwiazdy do TzG, żeby zakończyć program w wielkim stylu :?: To by mi bardzo odpowiadało. Skojarzyło mi się to, z zakończeniem w USA "Ostrego Dyżuru" gdzie w ostatnim 15. sezonie wystąpiły wszystkie największe gwiazdy serialu.
Nie zakończą tego w wielki stylu bo licencje kupuje się na 3 edycje, a na tą edycję wykupiono nową licencje czyli oprócz tej czekają nas jeszcze 2 edycje.

Post autor: Goku »

Tim pisze:
Tomala pisze:Tak sobie teraz pomyślałem, że może TVN ściąga teraz takie gwiazdy do TzG, żeby zakończyć program w wielkim stylu :?: To by mi bardzo odpowiadało. Skojarzyło mi się to, z zakończeniem w USA "Ostrego Dyżuru" gdzie w ostatnim 15. sezonie wystąpiły wszystkie największe gwiazdy serialu.
Nie zakończą tego w wielki stylu bo licencje kupuje się na 3 edycje, a na tą edycję wykupiono nową licencje czyli oprócz tej czekają nas jeszcze 2 edycje.
To że ktoś kupuje licencję na 3 edycje nie znaczy, że musi je wszystkie zrealizować. Ja jestem prawie pewien, że to już ostatnia edycja, ludzie z TVNu nie są ślepi, widzą że ludzie są już znudzeni programami z gwiazdami.
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

A no to też racja, ale to wszystko kwestia kasy. Nie wiadomo ile kasy kosztuje licencja i jeżeli nie zarobią wystarczająco dużo na tej edycji będą kolejne edycje. Wiele też zależy od tego jak skonstruowana jest umowa, bo czasami kupując licencję musisz zobowiązać się do wyemitowania np. 3 edycji.

Post autor: mailo »

No to juz wiem, że bedę oglądał 8) Najpierw sie cieszyłem z powodu udziału Wolszczak a teraz jeszcze Mucha na dodatek. Bardzo ją lubię. Zawsze tez ciekawia mnie występy sportowców. Ciekawe jak się sprawdzą Urbaś i Majdan.

Post autor: Tkk_Bolly »

Oficjalnie ósma potwierdzona gwiazda to Radosław Majdan. :D
A więc zostały jeszcze cztery miejsca jeden pan i trzy panie, wśród, których na pewno znajdzie się Weronika Rosati, byłoby to ogromnym zaskoczeniem jeśli tak by się nie stało

A w amerykańskiej edycji aż trzy znane w Polsce piosenkarki Macy Gray, Mya i Kelly Osbourne :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Tkk_Bolly pisze: A w amerykańskiej edycji aż trzy znane w Polsce piosenkarki Macy Gray, Mya i Kelly Osbourne :D
Plus modelka polskiego pochodzenia, Joanna Krupa.

Post autor: Goku »

Pottermaniack pisze:
Tkk_Bolly pisze: A w amerykańskiej edycji aż trzy znane w Polsce piosenkarki Macy Gray, Mya i Kelly Osbourne :D
Plus modelka polskiego pochodzenia, Joanna Krupa.
Ta od "Fuck The Shit"? ::loll::

Tak, ta sama. :lol:

Post autor: Tkk_Bolly »

Oficjalna lista tzg

Otylia Jędrzejczak i Sławomir Turski
Piotr Zelt i Anna Głogowska
Zygmunt Chajzer i Blanka Winiarska
Iga Wyrwał i Łukasz Czarnecki
Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
Michał Kwiatkowski i Janja Lesar
Radosław Majdan i Izabela Janachowska
Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj
Marcin Urbaś i Katarzyna Krupa
Marek Kościkiewicz i Agnieszka Pomorska
Anna Mucha i Rafał Maserak
Natasza Urbańska i Jan Kliment

A jednak kolejna a wielkia gwiazda Otylia Jędrzejczak zatńczy. Lista jak na tzg imponująca. Cztery wielkie kontrowersyjne gwiazdy-Jedrzejczak, Mucha, Urbańska i Majdan i myślę, że one będa nakręcac tą edycję i przyczynią sie do powstania kolejnej.
Michał Kwiatkowski to ten, który robi karierę we Francji wygrywając (lub dochodzac do ginału) zarówno w Fabryce Gwiazd jak i Idolu. A Iga Wyrwał ostatnio popularna w serwisach plotkarkich, jako ikona Polski w Wielkiej Brytani.
A z tancerzy ciesze się z Ani Głogowskiej, Blanki Winiarskiej, Krzysztofa Huboja, Rafała Maseraka i Łukasza Czarneckiego
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Zastanawiam się czy , któraś z poprzednich edycji była lepiej obsadzona?
ODPOWIEDZ