Oby postawiła na to pierwsze, bo to drugie, moim zdaniem, w jej wykonaniu jest żałosne.Tkk_Bolly pisze: Ciekawe czy Ania postawi na taniec czy na show, myślę, że na to drugie.
Ostatnio zmieniony 2009-08-12, 11:49 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Nie zakończą tego w wielki stylu bo licencje kupuje się na 3 edycje, a na tą edycję wykupiono nową licencje czyli oprócz tej czekają nas jeszcze 2 edycje.Tomala pisze:Tak sobie teraz pomyślałem, że może TVN ściąga teraz takie gwiazdy do TzG, żeby zakończyć program w wielkim styluTo by mi bardzo odpowiadało. Skojarzyło mi się to, z zakończeniem w USA "Ostrego Dyżuru" gdzie w ostatnim 15. sezonie wystąpiły wszystkie największe gwiazdy serialu.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
To że ktoś kupuje licencję na 3 edycje nie znaczy, że musi je wszystkie zrealizować. Ja jestem prawie pewien, że to już ostatnia edycja, ludzie z TVNu nie są ślepi, widzą że ludzie są już znudzeni programami z gwiazdami.Tim pisze:Nie zakończą tego w wielki stylu bo licencje kupuje się na 3 edycje, a na tą edycję wykupiono nową licencje czyli oprócz tej czekają nas jeszcze 2 edycje.Tomala pisze:Tak sobie teraz pomyślałem, że może TVN ściąga teraz takie gwiazdy do TzG, żeby zakończyć program w wielkim styluTo by mi bardzo odpowiadało. Skojarzyło mi się to, z zakończeniem w USA "Ostrego Dyżuru" gdzie w ostatnim 15. sezonie wystąpiły wszystkie największe gwiazdy serialu.
A no to też racja, ale to wszystko kwestia kasy. Nie wiadomo ile kasy kosztuje licencja i jeżeli nie zarobią wystarczająco dużo na tej edycji będą kolejne edycje. Wiele też zależy od tego jak skonstruowana jest umowa, bo czasami kupując licencję musisz zobowiązać się do wyemitowania np. 3 edycji.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Oficjalnie ósma potwierdzona gwiazda to Radosław Majdan.
A więc zostały jeszcze cztery miejsca jeden pan i trzy panie, wśród, których na pewno znajdzie się Weronika Rosati, byłoby to ogromnym zaskoczeniem jeśli tak by się nie stało
A w amerykańskiej edycji aż trzy znane w Polsce piosenkarki Macy Gray, Mya i Kelly Osbourne
A więc zostały jeszcze cztery miejsca jeden pan i trzy panie, wśród, których na pewno znajdzie się Weronika Rosati, byłoby to ogromnym zaskoczeniem jeśli tak by się nie stało
A w amerykańskiej edycji aż trzy znane w Polsce piosenkarki Macy Gray, Mya i Kelly Osbourne
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Oficjalna lista tzg
Otylia Jędrzejczak i Sławomir Turski
Piotr Zelt i Anna Głogowska
Zygmunt Chajzer i Blanka Winiarska
Iga Wyrwał i Łukasz Czarnecki
Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
Michał Kwiatkowski i Janja Lesar
Radosław Majdan i Izabela Janachowska
Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj
Marcin Urbaś i Katarzyna Krupa
Marek Kościkiewicz i Agnieszka Pomorska
Anna Mucha i Rafał Maserak
Natasza Urbańska i Jan Kliment
A jednak kolejna a wielkia gwiazda Otylia Jędrzejczak zatńczy. Lista jak na tzg imponująca. Cztery wielkie kontrowersyjne gwiazdy-Jedrzejczak, Mucha, Urbańska i Majdan i myślę, że one będa nakręcac tą edycję i przyczynią sie do powstania kolejnej.
Michał Kwiatkowski to ten, który robi karierę we Francji wygrywając (lub dochodzac do ginału) zarówno w Fabryce Gwiazd jak i Idolu. A Iga Wyrwał ostatnio popularna w serwisach plotkarkich, jako ikona Polski w Wielkiej Brytani.
A z tancerzy ciesze się z Ani Głogowskiej, Blanki Winiarskiej, Krzysztofa Huboja, Rafała Maseraka i Łukasza Czarneckiego
Otylia Jędrzejczak i Sławomir Turski
Piotr Zelt i Anna Głogowska
Zygmunt Chajzer i Blanka Winiarska
Iga Wyrwał i Łukasz Czarnecki
Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
Michał Kwiatkowski i Janja Lesar
Radosław Majdan i Izabela Janachowska
Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj
Marcin Urbaś i Katarzyna Krupa
Marek Kościkiewicz i Agnieszka Pomorska
Anna Mucha i Rafał Maserak
Natasza Urbańska i Jan Kliment
A jednak kolejna a wielkia gwiazda Otylia Jędrzejczak zatńczy. Lista jak na tzg imponująca. Cztery wielkie kontrowersyjne gwiazdy-Jedrzejczak, Mucha, Urbańska i Majdan i myślę, że one będa nakręcac tą edycję i przyczynią sie do powstania kolejnej.
Michał Kwiatkowski to ten, który robi karierę we Francji wygrywając (lub dochodzac do ginału) zarówno w Fabryce Gwiazd jak i Idolu. A Iga Wyrwał ostatnio popularna w serwisach plotkarkich, jako ikona Polski w Wielkiej Brytani.
A z tancerzy ciesze się z Ani Głogowskiej, Blanki Winiarskiej, Krzysztofa Huboja, Rafała Maseraka i Łukasza Czarneckiego
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie