Będzie czwarta seria "Teraz Albo Nigdy", ale będzie miała tylko 7 odcinków, skończy się 18 października, a tydzień później zaczynają się "Grzeszni i Bogaci", wiec wszystko jasne .
Rafał Mohr (Rafał z "Graczyków" i "Nielat" z "PitBulla") wcieli się w rolę... kobiety - Sofi La Busz Forrester.
Tak w ogóle to dziwne, że tam będzie występować rodzina Forresterów. Mogli jakoś to nazwisko "przerobić" np. na Fermenter.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Mi się podoba to, że wzięli nazwisko Forrester. Przynajmniej każdy będzie wiedział o co chodzi, a że w Polsce MnS jest obecnie jedyną popularną amerykańską soap-operą, przynajmniej każdy będzie wiedział co ten serial parodiuje .
Wydaje mi się, że "Grzeszni..." może być promocją dla "MnS", równie może być i antypromocją. Raczej wszyscy Polacy wiedzą o "Modzie..." ale Ci którzy nie oglądali, mogą się skusić, by obejrzeć choć jeden odcinek. Gdyby taką parodię zrobiła TVP, to podejrzewam wykorzystałaby atuty "Mody.."
Jestem coraz bardziej zainteresowany tym serialem.
Zgadzam się z Dawidkiem, dzięki takiej parodii ludzie mogą patrzeć na "Modę..." właśnie z takim przymrużeniem oka, i brać to na luzie, jako odskocznia, więc w tym sensie "Grzeszni i bogaci" mogą zwiększyć widownie "Mody..."
Czy tylko ja mam takie wrażenie, że akcja z tym postrzeleniem to połączenie postrzelenia Taylor i postrzelenia Stephanie w 2007 roku?
Mnie się ten serial nie widzi.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
To jeden z trzech nowych amerykańskich seriali(obok "Melrose Place" i "Cougar Town") które na pewno będę oglądał(przynajmniej kilka pierwszych odcinków) .