Radio i telewizja

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Szkoda, że wyrzucili Monikę. :( Podobała mi się jako prowadząca "Europy..." i "Orzeł czy reszta". Podobno mają też wyrzucić Beatę Chmielowską-Olech z Teleekspresu, mam nadzieję, że to nieprawda.
Tomala

Post autor: Tomala »

Pottermaniack pisze:Szkoda, że wyrzucili Monikę. Podobała mi się jako prowadząca "Europy..." i "Orzeł czy reszta".
A dla mnie to były jedne z najbardziej żenujących programów w TVP2 :| Szczególnie ten drugi.
Pottermaniack pisze:Podobno mają też wyrzucić Beatę Chmielowską-Olech z Teleekspresu, mam nadzieję, że to nieprawda.
Nie no to by już było totalne przegięcie! To najlepsza prowadząca tego programu.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Podobno mają też wyrzucić Beatę Chmielowską-Olech z Teleekspresu, mam nadzieję, że to nieprawda.

Nie no to by już było totalne przegięcie! To najlepsza prowadząca tego programu.
Zgadzam się! Ona powinna dostać jeszcze awans i prowadzić Wiadomości zamiast Małgorzaty Wyszyńskiej, która kompletnie się do tego nie nadaje. Nie mam pojęcia, dlaczego trzymają ją w TVP, a chcą wywalić Chmielowską-Olech.

Ale tak sobie myślę, że nawet jak ją wywalą, to TVN24 przyjmie ją z otwartymi rękoma.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Widzę, że w TVP panuje szaleństwo. Gazeta.pl pisała, że tez pare osób z TVP Info ma wylecieć, między innymi E. Lewandowska (znana tez z Radiowej Jedynki).
Jeśli ktoś miałby z TVP wylecieć z wyżej wymienionych to jedynie J. Poszpieszalski. W mediach publicznych nie są potrzebni dziennikarze otwarcie wspierający jakiś światopogląd.
Awatar użytkownika
Damians

A ja tam akurat Pospieszalskiego lubię. I na pewno nie wyleci, przecież dostał drugą fuchę - jak już pisał wyżej Tomala będzie prowadził Pytane na śniadanie.
Tomala

Dawidek pisze:Widzę, że w TVP panuje szaleństwo. Gazeta.pl pisała, że tez pare osób z TVP Info ma wylecieć, między innymi E. Lewandowska (znana tez z Radiowej Jedynki).
No nie, kolejna fajna prezenterka. Ona jest już od bardzo dawna w TVP Info (dawniej TVP3), a teraz mieliby ją tak olać? Dobrze to określiłeś co dzieje się w TVP - szaleństwo!
Damians pisze:Zgadzam się! Ona powinna dostać jeszcze awans i prowadzić Wiadomości zamiast Małgorzaty Wyszyńskiej, która kompletnie się do tego nie nadaje. Nie mam pojęcia, dlaczego trzymają ją w TVP, a chcą wywalić Chmielowską-Olech.

Ale tak sobie myślę, że nawet jak ją wywalą, to TVN24 przyjmie ją z otwartymi rękoma.
A ja chyba wolałbym, żeby pozostała w "Teleekspresie", bo chyba "Wiadomości" są zbyt sztywne jak dla niej. Ale w TVN24 też bym ją chętnie zobaczył. Tam panuje większy luz niż w "Wiadomościach" i myślę, że bardzo by tam pasowała.
Awatar użytkownika
Damians

Wyżej podałem listę wykonawców z pierwsze części niedzielnego koncertu, a tu lista z drugiej cześci:
W drugiej części koncertu wystąpią: Katarzyna Zielińska, Marzena Rogalska, Maciej Kurzajewski, Jolanta Fraszyńska, Katarzyna Glinka, Olga Bończyk, Robert Górski, Magdalena Walach, Ewa Farna, Karol Strasburger, Włodzimierz Szaranowicz, Michał Olszański, Jan Pospieszalski, Beata Sadowska, Anna Popek, Paulina Smaszcz- Kurzajewska, Kuba Wesołowski, Maciej Zakościelny, Jan Wieczorkowski, Antoni Pawlicki, Daniel Olbrychski, Grażyna Torbicka, Teresa Lipowska, Robert Moskwa, Kacper Kuszewski, Katerina, Andrzej Turski oraz Borys Szyc.

Jeden uczestnik nowej edycji JOŚ - Robert Moskwa i trójka moich ukochanych uczestników z JOŚ - Olga, Kacper Fraszka :mrgreen:
Tomala

Damians pisze: Olga Bończyk
To będzie się musiała pospieszyć z gotowaniem zupy u mnie w mieście xD :lol: Zastanawiam się czy iść ją zobaczyć.
Awatar użytkownika
Damians

Tomala, a zupa u Ciebie też jest w niedzielę?? Ona wystąpi po 21.00, także powinna zdążyć do Warszawy.
Tomala

Damians pisze:Tomala, a zupa u Ciebie też jest w niedzielę?? Ona wystąpi po 21.00, także powinna zdążyć do Warszawy.
Tak, w niedzielę. Ale skoro to jest o 21. na spokojnie zdąży, bo zupa jest po południu :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Nareszcie pokazali spot seriali z TVP1. Zrealizowany genialnie, w tle leci jakaś piosenka po angielsku. Mam nadzieję, że w końcu TVP1 zacznie go puszczać między programami!

Prezentacja ramówki nawet fajna, Trojanowska z Paschalską wypadły najlepiej :D Olga Bończyk z Fraszką mało śpiewały, za to Kuszewski zaśpiewał całą piosenkę ::rad:: Szkoda, że nie zdecydowali się na JOŚ6...

Tutaj można obejrzeć większość występów - http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... paschalska

Kulczycki i Sadowski też fajnie zaśpiewali :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

To jest zdecydowanie lepsze. http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... tart_rec=8 Przemysław Babiarz , Włodzimierz Szaranowicz i Paweł Zygmunt(były łyżwiarz szybki) śpiewają piosenkę "Football" Maryli Rodowicz. Myślałem, że padnę ze śmiechu kiedy to oglądałem. ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
W zasadzie to tylko Zygmunt śpiewał. ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2009-08-30, 23:41 przez Tim, łącznie zmieniany 2 razy.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Czy mi się wydawało czy w TVP1 wszyscy śpiewali z playbacku? Koncert TVP1 mnie się nie podobał, natomiast ramówka Dwójki była już fajna zabawniejsza i śmieszniejsza. Borysz Szyc dał czadu! A na koniec Nick Sinclair i Katerine w piosence Jacksona - wow!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Oglądając występ Kacpra Kuszewskiego cały czas żałowałem, że go nie bedzie w Joś6. a Fraszka już zdrowa? Przecież odeszła z Joś bo nie mogła śpiewac...

Koncert dwójki o wiele lepszy od jedynki.
Najlepsze wystepy Izy Trojanowskiej i Kaji Paschalskiej, Borysa Szyca, Mateusza i Nicka z Fabryki Gwiazd, Ewy Farny, Bończyk, Fraszyńskiej, Glinki, Zielińskiej. Szkoda, że nie było promocji Złotopolskich
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Wydawało Ci się.
A w ogóle, w pierwszej części chórek z JOŚ był :D
A co ostatniej piosenki z TVP2, to Olga na końcu dorwała mikrofon i zaczęła śpiewać, aż się wygięła ::rad:: W przedostatnim dźwięku fajnie zgrała się z tą całą Katerine.
ODPOWIEDZ