Radio i telewizja
- Pottermaniack
A dla mnie to były jedne z najbardziej żenujących programów w TVP2Pottermaniack pisze:Szkoda, że wyrzucili Monikę. Podobała mi się jako prowadząca "Europy..." i "Orzeł czy reszta".
Nie no to by już było totalne przegięcie! To najlepsza prowadząca tego programu.Pottermaniack pisze:Podobno mają też wyrzucić Beatę Chmielowską-Olech z Teleekspresu, mam nadzieję, że to nieprawda.
Zgadzam się! Ona powinna dostać jeszcze awans i prowadzić Wiadomości zamiast Małgorzaty Wyszyńskiej, która kompletnie się do tego nie nadaje. Nie mam pojęcia, dlaczego trzymają ją w TVP, a chcą wywalić Chmielowską-Olech.Tomala pisze:Podobno mają też wyrzucić Beatę Chmielowską-Olech z Teleekspresu, mam nadzieję, że to nieprawda.
Nie no to by już było totalne przegięcie! To najlepsza prowadząca tego programu.
Ale tak sobie myślę, że nawet jak ją wywalą, to TVN24 przyjmie ją z otwartymi rękoma.
-
Dawidek
- Administrator
Widzę, że w TVP panuje szaleństwo. Gazeta.pl pisała, że tez pare osób z TVP Info ma wylecieć, między innymi E. Lewandowska (znana tez z Radiowej Jedynki).
Jeśli ktoś miałby z TVP wylecieć z wyżej wymienionych to jedynie J. Poszpieszalski. W mediach publicznych nie są potrzebni dziennikarze otwarcie wspierający jakiś światopogląd.
Jeśli ktoś miałby z TVP wylecieć z wyżej wymienionych to jedynie J. Poszpieszalski. W mediach publicznych nie są potrzebni dziennikarze otwarcie wspierający jakiś światopogląd.
No nie, kolejna fajna prezenterka. Ona jest już od bardzo dawna w TVP Info (dawniej TVP3), a teraz mieliby ją tak olać? Dobrze to określiłeś co dzieje się w TVP - szaleństwo!Dawidek pisze:Widzę, że w TVP panuje szaleństwo. Gazeta.pl pisała, że tez pare osób z TVP Info ma wylecieć, między innymi E. Lewandowska (znana tez z Radiowej Jedynki).
A ja chyba wolałbym, żeby pozostała w "Teleekspresie", bo chyba "Wiadomości" są zbyt sztywne jak dla niej. Ale w TVN24 też bym ją chętnie zobaczył. Tam panuje większy luz niż w "Wiadomościach" i myślę, że bardzo by tam pasowała.Damians pisze:Zgadzam się! Ona powinna dostać jeszcze awans i prowadzić Wiadomości zamiast Małgorzaty Wyszyńskiej, która kompletnie się do tego nie nadaje. Nie mam pojęcia, dlaczego trzymają ją w TVP, a chcą wywalić Chmielowską-Olech.
Ale tak sobie myślę, że nawet jak ją wywalą, to TVN24 przyjmie ją z otwartymi rękoma.
Wyżej podałem listę wykonawców z pierwsze części niedzielnego koncertu, a tu lista z drugiej cześci:
W drugiej części koncertu wystąpią: Katarzyna Zielińska, Marzena Rogalska, Maciej Kurzajewski, Jolanta Fraszyńska, Katarzyna Glinka, Olga Bończyk, Robert Górski, Magdalena Walach, Ewa Farna, Karol Strasburger, Włodzimierz Szaranowicz, Michał Olszański, Jan Pospieszalski, Beata Sadowska, Anna Popek, Paulina Smaszcz- Kurzajewska, Kuba Wesołowski, Maciej Zakościelny, Jan Wieczorkowski, Antoni Pawlicki, Daniel Olbrychski, Grażyna Torbicka, Teresa Lipowska, Robert Moskwa, Kacper Kuszewski, Katerina, Andrzej Turski oraz Borys Szyc.
Jeden uczestnik nowej edycji JOŚ - Robert Moskwa i trójka moich ukochanych uczestników z JOŚ - Olga, Kacper Fraszka
W drugiej części koncertu wystąpią: Katarzyna Zielińska, Marzena Rogalska, Maciej Kurzajewski, Jolanta Fraszyńska, Katarzyna Glinka, Olga Bończyk, Robert Górski, Magdalena Walach, Ewa Farna, Karol Strasburger, Włodzimierz Szaranowicz, Michał Olszański, Jan Pospieszalski, Beata Sadowska, Anna Popek, Paulina Smaszcz- Kurzajewska, Kuba Wesołowski, Maciej Zakościelny, Jan Wieczorkowski, Antoni Pawlicki, Daniel Olbrychski, Grażyna Torbicka, Teresa Lipowska, Robert Moskwa, Kacper Kuszewski, Katerina, Andrzej Turski oraz Borys Szyc.
Jeden uczestnik nowej edycji JOŚ - Robert Moskwa i trójka moich ukochanych uczestników z JOŚ - Olga, Kacper Fraszka
Nareszcie pokazali spot seriali z TVP1. Zrealizowany genialnie, w tle leci jakaś piosenka po angielsku. Mam nadzieję, że w końcu TVP1 zacznie go puszczać między programami!
Prezentacja ramówki nawet fajna, Trojanowska z Paschalską wypadły najlepiej
Olga Bończyk z Fraszką mało śpiewały, za to Kuszewski zaśpiewał całą piosenkę
Szkoda, że nie zdecydowali się na JOŚ6...
Tutaj można obejrzeć większość występów - http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... paschalska
Kulczycki i Sadowski też fajnie zaśpiewali
Prezentacja ramówki nawet fajna, Trojanowska z Paschalską wypadły najlepiej
Tutaj można obejrzeć większość występów - http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... paschalska
Kulczycki i Sadowski też fajnie zaśpiewali
To jest zdecydowanie lepsze. http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... tart_rec=8 Przemysław Babiarz , Włodzimierz Szaranowicz i Paweł Zygmunt(były łyżwiarz szybki) śpiewają piosenkę "Football" Maryli Rodowicz. Myślałem, że padnę ze śmiechu kiedy to oglądałem.
W zasadzie to tylko Zygmunt śpiewał.
W zasadzie to tylko Zygmunt śpiewał.
Ostatnio zmieniony 2009-08-30, 23:41 przez Tim, łącznie zmieniany 2 razy.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
- Marek Forrester
Oglądając występ Kacpra Kuszewskiego cały czas żałowałem, że go nie bedzie w Joś6. a Fraszka już zdrowa? Przecież odeszła z Joś bo nie mogła śpiewac...
Koncert dwójki o wiele lepszy od jedynki.
Najlepsze wystepy Izy Trojanowskiej i Kaji Paschalskiej, Borysa Szyca, Mateusza i Nicka z Fabryki Gwiazd, Ewy Farny, Bończyk, Fraszyńskiej, Glinki, Zielińskiej. Szkoda, że nie było promocji Złotopolskich
Koncert dwójki o wiele lepszy od jedynki.
Najlepsze wystepy Izy Trojanowskiej i Kaji Paschalskiej, Borysa Szyca, Mateusza i Nicka z Fabryki Gwiazd, Ewy Farny, Bończyk, Fraszyńskiej, Glinki, Zielińskiej. Szkoda, że nie było promocji Złotopolskich
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie