Post autor: Goku »

Cała Polska oglądała "Sąsiadów"?? ::loll:: Dobry kawał ::loll:: Cała Polska to oglądała "13 Posterunek" w którym grał ww. Zelt(który na pewno jest większą gwiazdą od Lewińskiej). Sporo osób oglądało też "Lokatorów", w których początkowo grała Lewińska. Ale ten marny i nieśmieszny spin-off "Sąsiedzi"? ::loll:: Dziwne, że ktoś to w ogóle oglądał ::jezyk::

Post autor: Damians »

Goku, dziwne żebyś to pamiętał, jak miałeś wtedy jakieś 10 lat :wink:

A i tak przecież Lewińska nie będzie występowała tam co tydzień, cały czas nie mogę zrozumieć jej decyzji. Pojawi się dwa, trzy razy w sezonie, a ośmieszenie pozostaje.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ja oglądałem "Sąsiadów" i moim zdaniem byli równie dobrzy jak "Lokatorzy" (którzy to znowu po odejściu postaci Bogackich zaczęli się psuć). :wink:

Jeśli chodzi o SMS to ostatnio oglądałem ten premierowy odcinek nowej serii. "Rozmowy w tłoku" takie sobie, nie wiedziałem, że to Lewińska parodiuje Foremniak (była do niej zresztą bardzo podobna).
Ale i tak to właśnie głupie, bo ona na pewno nie będzie się za często pojawiać...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Damians - zapewniam cię, że pamiętam mnóstwo rzeczy z czasów kiedy miałem 10, a nawet 5 lat(nawet pamiętam o czym była większość kreskówek które wtedy oglądałem xD) ;).

Według mnie fajnie, że Lewińska jest w SMS, bo pasuje do roli Foremniakowej. I to na pewno dużo lepsze niż udział w jakichś tandeta-show w stylu TzG czy JOŚ. Tu przynajmniej wykonuje swoją pracę - gra, bo w końcu jest aktorką!

Post autor: Beja »

Ja też uważam, że parodiowanie Foremniak w SMS to mniej obciachowe zajęcie niż udział w programie typu TzG. Fajnie jej to wychodzi i rzeczywiście "pracuje w zawodzie".
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Trochę schodzicie z tematu, co do oceny, kto jest większą i mniejszą gwiazdą. Z tą dyskusja proszę przejść do właściwszego wątku. Sama Lewińska mi tu nie przeszkadza, bo ona występuję u Szymona.

A, żeby było na temat, nigdy nie oglądałem "Szymona...". ::jezyk::

Post autor: Pottermaniack »

Trochę się zawiodłem na nowym odcinku SMS. Zbyt mało było Big Dodera, a mogliby zrobić z tego jeden z głównych punktów programu.

Za to Rozmowy w Tłoku świetne. :mrgreen: Lewińska w roli Foremniakowej bardzo wiarygodna, ale i tak Cejrowski z Pedalenem najlepszy. :lol: Super, że Szymon totalnie pojechał na naszym polskim królu homofobów. :lol:

Mnie najbardziej rozwalił Rydzyk jak opowiadał o kolorowych dzieciach ::loll::. Ale nieźle Szymon po nim i po Cejrowskim pojechał w tym odcinku :mrgreen:

Lepszy był Rydzyk na końcu, kiedy powiedział, że nie może pojechać, bo jego białe, moherowe owieczki straciłyby pasterza i zaczęły wydawać kasę na niepotrzebne głupoty, takie jak leki i jedzenie. :lol:

Wczoraj miałem przerwę dostawy prądy w trackie. SMS ::kwasny:: Widziałem początek i "Rozmowy w tłoku". Super, że wystąpił Kaczyński z Nelly. Ciekawe, kto napisał piosenkę "W Aucie" :lol: Śmieszny był Władimir Władimirowicz Putin i ta jego doradczyni, z zagranicznych polityków była już Angela Merkel, z aktorów Angelina Jolie, ciekawe, kto jako następny. :)

Post autor: Tomala »

Wczoraj, wreszcie od niepamiętnych czasów był super odcinek. Już bardzo dawno się tak nie uśmiałem. Śmieszne było po prostu wszystko. "Ale o co chodzi?" jest świetne, szczególnie wczoraj :) Ciekawy był wywiad z Patrycją Kazadi i Olą Szwed. Nawet ten cały Cezik, który mnie już nudzi wczoraj był fajny, bo podobało mi się jak cofali filmik i te balony "wracały". No i ten "Big Doder" wreszcie mnie śmieszył. Szkoda, że takie fajne odcinki zdarzają się raz na sezon albo i rzadziej :?

"Big Doder" jest świetny, tyle że trwa strasznie krótko. Cieszę się, że Szymon zaprosił Kazadi i Szwed. Jak zawsze "Rozmowy w tłoku" najlepsze. :mrgreen: Nelly to najśmieszniejszy parodiowany polityk. Szkoda, że ostatnio nie pokazują Danuty Hojarskiej, ale skoro Zyta powróciła, to może ona też? :lol: Cezik zaczyna robić się nudny, piosenki nienajwyższych lotów, mało emocji przy ich odgadywaniu. "Końca nie widać" było lepsze.

Jutro u Szymona Ibisz i Paulla, będą gadać o nowych ustach Krzyśka i Edytce. ::jezyk:: A w "RwT" Barack i Michelle Obamowie i Agent Tomek z CBA. :lol:

Pottermaniack pisze:Ibisz i Paulla
::ke::
Jak Ibisz mógł się na to zgodzić ::plask wczolo:
Ma u mnie wielkiego minusa.

"Sobie tak skromniutko usiądę, żeby nikt nie widział, że weszła właśnie gwiazda światowego formatu" :zeby: :zeby:

Nowy Szymon rewelacyjny!
Viva nie najpiękniejsi, żydowskie dowcipy Piroga i genialne rozmowy w tłoku na koniec :zeby: :zeby:

Dalej jest to jedyny program w TV, który mnie naprawdę śmieszy!
ODPOWIEDZ