Programy rozrywkowe
Przez cały odcinek myslałem, że nie będzie zagrożeń, Kasia mówiła jeszcze, że mamy cały tydzień na głosowanie ( np przy Jachowskim). A tu nagle końcówka programu i odczytują zagrożenia.
Co do zagrożonych :Robert Kudelski i Robert Moskwa-wierni fani Joś nie mogą byc zaskoczeni, wokalnie są najsłabsi i mocno odstają od reszty. Prawdziwa walka zacznie się, za tydzień kiedy jeden Robert da jokera drugiemu i z reszty będą dwie osoby zagrożone.
To już pewne będziemy mieli dwuosobowy finał, czyli taki jak w początkowych edycjach, jakoś ten kilkuetapowy z 4. i 5. edycji mi się nie podobał, dobrze, że wracają do korzeni.
Co do wykonań. Bardzo słabo dobrany repertuar. Kazadi, Włodarczyk, Liszkowska, Jabłczyńska i Samojłowicz miały podobne piosenki w połączeniu z chórem brzmiały one jednakowo.
Więc żadna z moich faworytek nie trafiła w dobry utwór.
Bardzo się stęskniłem za cudownym głosem Asi Jabłczyńska, musi on a nagrac płytę z kolędami lub kołysankami. Po prostu się rozpływam.
Agnieszka Włodarczyk nie wiedziała co zrobic z tym utworem i wyszło jak wyszło i jeszcze na kolejny tydzień wylosowała "Miałeś byc" Brodki-utwór zupełnie nie dla niej, a w 1. edycji jakie świetne piosenki miała i przy jej mozliwosciach wokalnych były ciary u widzów. A więc mam nadzieję, że Brodkę przemknie bez zagrożenia i internauci będą jej wybierac piosenki na jej mozliwosci.
Joasia Liszowska też nie miała się czym popisac, piosenka słaba i ten chór.
Liszowska, Włodarczyk, Jablczyńska w kolejnym tygodniu mają najgorsze piosenki, co za pech.
A kto oglądał Mam talent niech żałuje, w Joś było show były emocje
Co do zagrożonych :Robert Kudelski i Robert Moskwa-wierni fani Joś nie mogą byc zaskoczeni, wokalnie są najsłabsi i mocno odstają od reszty. Prawdziwa walka zacznie się, za tydzień kiedy jeden Robert da jokera drugiemu i z reszty będą dwie osoby zagrożone.
To już pewne będziemy mieli dwuosobowy finał, czyli taki jak w początkowych edycjach, jakoś ten kilkuetapowy z 4. i 5. edycji mi się nie podobał, dobrze, że wracają do korzeni.
Co do wykonań. Bardzo słabo dobrany repertuar. Kazadi, Włodarczyk, Liszkowska, Jabłczyńska i Samojłowicz miały podobne piosenki w połączeniu z chórem brzmiały one jednakowo.
Więc żadna z moich faworytek nie trafiła w dobry utwór.
Bardzo się stęskniłem za cudownym głosem Asi Jabłczyńska, musi on a nagrac płytę z kolędami lub kołysankami. Po prostu się rozpływam.
Agnieszka Włodarczyk nie wiedziała co zrobic z tym utworem i wyszło jak wyszło i jeszcze na kolejny tydzień wylosowała "Miałeś byc" Brodki-utwór zupełnie nie dla niej, a w 1. edycji jakie świetne piosenki miała i przy jej mozliwosciach wokalnych były ciary u widzów. A więc mam nadzieję, że Brodkę przemknie bez zagrożenia i internauci będą jej wybierac piosenki na jej mozliwosci.
Joasia Liszowska też nie miała się czym popisac, piosenka słaba i ten chór.
Liszowska, Włodarczyk, Jablczyńska w kolejnym tygodniu mają najgorsze piosenki, co za pech.
A kto oglądał Mam talent niech żałuje, w Joś było show były emocje
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
O tak Bolly, emocje były gigantyczne! Na końcu przy tych zagrożeniach serce bardziej mi waliło, niż przed ogłoszeniem wyników z matury ustnej, kiedy też tak stałem z ludźmi na środku klasy i czekałem, aż wyczytają moje nazwisko
Jestem jakiś nienormalny, jeszcze mi serce wali
Zgadza się, że można było się tego spodziewać - Moskwa i Kudelski, ale myślałem też o Jachowskim. Kiedy on przeszedł bardzo bałem się o Agę, o Aśce Jabłczyńskiej w ogóle zapomniałem, jak zobaczyłem ją na końcu zapowietrzyłem się
Za tydzień będę trzymał pod ręką telefon i już na zapas wykręcę 999
Tak się bałem, że to ona może być zagrożona, jeszcze z Kudelskim, to byłaby katastrofa, zagłada!
A już się cieszyłem, że nie będę więcej przeżywał takich emocji, kiedy skończyło się JOŚ 5, jeszcze rozbito Brylantowego Jokera, Edyta zapowiedziała, że to koniec, w ostatnim odcinku to ona wydała ostatnie jęki w tym programie, a tu znowu emocje pod sufitem, czuję się po tym jak pijany
W sumie pierwszy odcinek, to mogę się rozpisać, teraz mam wenę, za kilka tygodni mogę nie mieć xD
Wróciła Kasia Cichopek
Jeszcze jest jednak gruba ta sukienka jeszcze to podkreślała, mam nadzieję, że pod koniec edycji wróci do dawnej figury. Nareszcie świetne prowadzenie, z Krzyśkiem tworzą najlepszy duet w historii telewizji!
Numer z tymi kulkami nie podobał mi się. Z jednej strony były jeszcze dodatkowe emocje, no ale z drugiej... niektóre gwiazdy są teraz poszkodowane. Aga trafia na dziwną piosenkę, żeby coś z tego wyszło musi ją zinterpretować całkowicie po swojemu. A była tam piosenka "Orła cień" Varius Manx, idealna dla niej
Za dwa tygodnie to my wybieramy - głosujemy tutaj - http://www.rmf.fm/akcje/?a=jos2009
Jest To nie tak jak myślisz Edyty
Mam nadzieję, że zaśpiewa to albo Lisza - ostre wykonanie, albo Jabłczyńska - słodkie wykonie. Wybrałem Jabłczyńską. A do Respondka pasują idealnie Konstelacje PIN-u, ostatnio moja ulubiona piosenka.
Edyta na twarzy wyglądała jak Jackson xD Może on wstąpił w jej ciało
Na początku próbowała być profesjonalną jurorką, ale i tak wyszło jak zawsze - skrzywdziła Agę dając jej 2 punkty. Gdyby identycznie zaśpiewała w I edycji dostałaby 5. A Rudiemu chyba mózg schudł, nie ciało
Dał jej trzy punkty, a później Laurze 6, nie wiem za co
Aaa i Edyta wygrała z tym tekstem o kopiowaniu kogoś, w sensie wiadomym
Jabłczyńska ma głos z płowy 3. edycji, jeszcze musi cały czas pracować, żeby mieć taki, jak z końca. Ale i tak nie było źle, mnie się jej wykonanie bardo podobało, właśnie takie takie piosenki do niej pasują, jak już śpiewał Piechotą do lata, Kaziu zakochaj się, czy Dmuchawce, latawce... Choć z drugiej strony Umbrella czy It's raining man też wykonała fenomenalnie. Też chciałbym usłyszeń jej płytę z kołysankami, zasypiałbym przy niej xDD Ale z kolędami też może być.
Lisza wspomniała coś o płycie, przydałaby się, oj przydałaby się
Moskwa więcej mówił niż śpiewał, ale w sumie wyszło fajnie. Kudelski całą zeszłą edycję śpiewał tak kwadratowo, nie wiem, dlaczego jury tego nie słyszało. Lubię ich obu, ale Kudelskiego występy mam cały czas w pamięci, więc niech zostanie Moskwa.
A co do Brylantowego Jokera ( o ile będzie?? ), to nie będzie tak, że będą się zagrożeni wymieniali, tutaj liczą się znajomości
Jak przegra Kudelski, to da Jabłczyńskiej - aby Na wspólnej liczyło się nadal, a jak Moskwa - to Adze Włodarczyk, w końcu razem walczyli z Nataszą, nawet w kulisach prawie cały czas byli razem.
I jeszcze chce wspomnieć o Respondku. Zaśpiewał FENOMENALNIE!! Jakby nagrał płytę, obskakiwał różne festiwale, jakoś się częściej pojawiał w mediach - byłbym jego fanem, ale właśnie tego mi w nim brakuje. Może wygrać tę edycję, ale on nic z tego nie zrobi, wszytko pooddaje i pamięć już całkowicie o nim zaniknie
Mógłbym tak o JOŚ jeszcze pisać i pisać, jak mi sie coś przypomni, to jeszcze napisze

Jestem jakiś nienormalny, jeszcze mi serce wali
Zgadza się, że można było się tego spodziewać - Moskwa i Kudelski, ale myślałem też o Jachowskim. Kiedy on przeszedł bardzo bałem się o Agę, o Aśce Jabłczyńskiej w ogóle zapomniałem, jak zobaczyłem ją na końcu zapowietrzyłem się
A już się cieszyłem, że nie będę więcej przeżywał takich emocji, kiedy skończyło się JOŚ 5, jeszcze rozbito Brylantowego Jokera, Edyta zapowiedziała, że to koniec, w ostatnim odcinku to ona wydała ostatnie jęki w tym programie, a tu znowu emocje pod sufitem, czuję się po tym jak pijany
W sumie pierwszy odcinek, to mogę się rozpisać, teraz mam wenę, za kilka tygodni mogę nie mieć xD
Wróciła Kasia Cichopek
Numer z tymi kulkami nie podobał mi się. Z jednej strony były jeszcze dodatkowe emocje, no ale z drugiej... niektóre gwiazdy są teraz poszkodowane. Aga trafia na dziwną piosenkę, żeby coś z tego wyszło musi ją zinterpretować całkowicie po swojemu. A była tam piosenka "Orła cień" Varius Manx, idealna dla niej
Za dwa tygodnie to my wybieramy - głosujemy tutaj - http://www.rmf.fm/akcje/?a=jos2009
Jest To nie tak jak myślisz Edyty
Mam nadzieję, że zaśpiewa to albo Lisza - ostre wykonanie, albo Jabłczyńska - słodkie wykonie. Wybrałem Jabłczyńską. A do Respondka pasują idealnie Konstelacje PIN-u, ostatnio moja ulubiona piosenka.
Edyta na twarzy wyglądała jak Jackson xD Może on wstąpił w jej ciało
Na początku próbowała być profesjonalną jurorką, ale i tak wyszło jak zawsze - skrzywdziła Agę dając jej 2 punkty. Gdyby identycznie zaśpiewała w I edycji dostałaby 5. A Rudiemu chyba mózg schudł, nie ciało
Aaa i Edyta wygrała z tym tekstem o kopiowaniu kogoś, w sensie wiadomym
Jabłczyńska ma głos z płowy 3. edycji, jeszcze musi cały czas pracować, żeby mieć taki, jak z końca. Ale i tak nie było źle, mnie się jej wykonanie bardo podobało, właśnie takie takie piosenki do niej pasują, jak już śpiewał Piechotą do lata, Kaziu zakochaj się, czy Dmuchawce, latawce... Choć z drugiej strony Umbrella czy It's raining man też wykonała fenomenalnie. Też chciałbym usłyszeń jej płytę z kołysankami, zasypiałbym przy niej xDD Ale z kolędami też może być.
Lisza wspomniała coś o płycie, przydałaby się, oj przydałaby się
Moskwa więcej mówił niż śpiewał, ale w sumie wyszło fajnie. Kudelski całą zeszłą edycję śpiewał tak kwadratowo, nie wiem, dlaczego jury tego nie słyszało. Lubię ich obu, ale Kudelskiego występy mam cały czas w pamięci, więc niech zostanie Moskwa.
A co do Brylantowego Jokera ( o ile będzie?? ), to nie będzie tak, że będą się zagrożeni wymieniali, tutaj liczą się znajomości
I jeszcze chce wspomnieć o Respondku. Zaśpiewał FENOMENALNIE!! Jakby nagrał płytę, obskakiwał różne festiwale, jakoś się częściej pojawiał w mediach - byłbym jego fanem, ale właśnie tego mi w nim brakuje. Może wygrać tę edycję, ale on nic z tego nie zrobi, wszytko pooddaje i pamięć już całkowicie o nim zaniknie
Mógłbym tak o JOŚ jeszcze pisać i pisać, jak mi sie coś przypomni, to jeszcze napisze
Ja z JOŚ oglądałam początek, w środku kilka urywków i chwilę po zakończeniu MT.
Odetchnęłam z ulgą, że zrezygnowali z tych obciachowych filmików z udziałem gwiazd przed ich występami.
Pomysł z losowaniem utworów spodobał mi się, bo według mnie gwiazdy powinny umieć poradzić sobie z każdym repertuarem.
Jurorzy oceniali bardzo srogo, ale wolę tę opcję niż kiedy dają same "szóstki", bo to nudne, choć oceny i tak nie mają wpływu na zagrożenia.
Były jakieś liny, które miały być?
Odetchnęłam z ulgą, że zrezygnowali z tych obciachowych filmików z udziałem gwiazd przed ich występami.
Pomysł z losowaniem utworów spodobał mi się, bo według mnie gwiazdy powinny umieć poradzić sobie z każdym repertuarem.
Jurorzy oceniali bardzo srogo, ale wolę tę opcję niż kiedy dają same "szóstki", bo to nudne, choć oceny i tak nie mają wpływu na zagrożenia.
Były jakieś liny, które miały być?
Znowu podzielam twoje zdanie Beja.Beja pisze:Odetchnęłam z ulgą, że zrezygnowali z tych obciachowych filmików z udziałem gwiazd przed ich występami.
Jak oglądałem zawsze te filmiki to byłem jakiś taki... heh... zażenowany, co do ocen to jednak trochę głupio że początkowo były bardziej surowe (tu ucierpieli Chamski i Włodarczyk), a potem naciągali oceny np. Moskwie i Kudelskiemu (do których jednak zbytnio nic nie mam).
Nie było chyba nic takiego.Beja pisze:Były jakieś liny, które miały być?
Wczorajszy odcinek jednak naprawdę był wart obejrzenia! Odzyskuje wiarę w tę edycję! Jednak ten pojedynek mistrzów to nie jest zły pomysł, dobrze, że są te surowsze oceny, w ogóle jakąś większą skalę powinni wprowadzić czy coś, więcej utrudnień, "cięższy" repertuar.
Co do jurorów i prowadzących, Edytka była nawet znośna, Rudi miał miejscami fajne teksty, Ela - wiadomo klasa, nie było czwartego jurora, choć właściwie był nim Rubik, który wtrącał swoje trzy grosze.
Ibisz i Cichopek jak wiadomo znacznie lepszy duet niż Lisza-Ibisz. Krzysiek jednak wspomniał o słynnym Śledziku.
Uczestnicy: do grona fawoytów dołączam Respondka - był moim faworytem w III edycji, ale potem się na niego wkurzyłem, bo zaniechał dalszej pracy (ale głos pozostał
Patrycja Kazadi - jedna z moich faworytek, miłe zaskoczenie, że jurorzy ją tak docenili na tle takich osób jak Włodarczyk, czy Liszowska.
Jachowski, Jabłczyńska - przyzwoicie, podobało mi się.
Chamski i Włodarczyk - trochę rozczarowali, ale trzeba dać im jeszcze szansę.
Liszowska - wielka diva programu, nie przepadam za nią, ale talent ma.
Nowakowska, Moskwa, Kudelski, Samojłowicz - pierwsi dla mnie do wylotu. Z duetu zagrożonych nie wiem kogo wybrać - panowie są sympatyczni, ale odstają wokalnie od reszty...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wczoraj najbardziej podobały mi się wykony Liszowskiej, Jabłczyńskiej i Kazadi. Zachowanie Agnieszki Włodarczyk żenada. Przejęła się notami jurorów i później jak Kasia Cichopek powiedziała jej, że przecież może być spokojna bo nagrała płytę, wygrała 1 edycję, więc ma fanów którzy będą na nią głosować, a ona na to- "No nie wiem".
Jak dla mnie to porażka, że zwyciężczyni 1 edycji wypadała tak słabo, jeszcze te jej wymuszone uśmiechy i miny za kulisami.
Oj, Aga może się nieźle w tej edycji przejechać. Aż żałuję, że nie ma tam teraz Nataszy. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A ja teraz sobie słucham te występy w ipla i wykon Agi Włodarczyk wcale nie był taki zły. Normalne wykonanie tej piosenki, lepiej by tego nikt nie zaśpiewał. A że piosenka taka dziwna, to już wina Rubika, on je przydzielał.
I jeszcze dokładnie przesłuchałem piosenkę, którą śpiewa za tydzień "Miałeś być" Brodki i też nie jest źle. Piosenka bardzo podobna do tych z płyty Agnieszki, tylko tam mogli modulować głos komputerowo i wyszedł taki delikatny, zobaczymy na żywo, jak to wyjdzie.
Włodarczykowa dzięki JOŚ odniosła największy sukces, nagrała złota płytę, a wydała także platynową, o czym nie wiem dlaczego nie wspominają ( to ta z piosenkami JOŚ, tylko kiedyś w TT o tym pisali, czy Aga wspomniała w wywiadzie ). Nikt nie potworzył już tego sukcesu.
Jedynie Pol wydał złotą płytę, ale z coverami.
A reszta kompletnie nic.
SMS-y jestem gotowy wysyłać właśnie na Agę i na Asie Jabłczyńską ( cały czas słucham jej wczorajszego wykonania, bardzo mi się podoba
), ale jeszcze nie są im potrzebne, gdzieś od połowy się zacznie.
I jeszcze dokładnie przesłuchałem piosenkę, którą śpiewa za tydzień "Miałeś być" Brodki i też nie jest źle. Piosenka bardzo podobna do tych z płyty Agnieszki, tylko tam mogli modulować głos komputerowo i wyszedł taki delikatny, zobaczymy na żywo, jak to wyjdzie.
Włodarczykowa dzięki JOŚ odniosła największy sukces, nagrała złota płytę, a wydała także platynową, o czym nie wiem dlaczego nie wspominają ( to ta z piosenkami JOŚ, tylko kiedyś w TT o tym pisali, czy Aga wspomniała w wywiadzie ). Nikt nie potworzył już tego sukcesu.
Jedynie Pol wydał złotą płytę, ale z coverami.
A reszta kompletnie nic.
SMS-y jestem gotowy wysyłać właśnie na Agę i na Asie Jabłczyńską ( cały czas słucham jej wczorajszego wykonania, bardzo mi się podoba
Zauważyliście, że po 6 edycji JoŚ z tych wszystkich show z gwiazdami zostanie już tylko TzG(pod warunkiem, że to nie będzie ostatnia edycja)?
Dobrze, że ta moda się już skończyła, bo w pewnym momencie tylko trochę brakowało, a pojawiłyby się kolejne, bezsensowne programy w stylu "Jak Oni Srają", gdzie gwiazdy zamykane by były w toalecie, a potem widzowie i jurorzy ocenialiby która kupa najbardziej, a która najmniej im się podobała 
- Pottermaniack
Te programy są nudne, bo wszystkie są w sumie tym samym, ocenianie czegoś, co robią gwiazdy, zachwycaniem się nad gwiazdami, słodzeniem im i sobie nawzajem.
Jedynie GTnL odstawało od reszty, bo Doda zawsze zapewniała skandale.
W trzeciej mogli bardziej wykorzystać Dodę, Jolkę i Jacykowa.
O wiele ciekawsze są programy kontrowersyjne, niż monotonne i przesłodzone.
Grzegorz Marcisz, uczestnik Big Brothera 4.1. nie żyje... Miał 25 lat...
Na jego profilu ktoś przed chwilą wgrał do galerii zdjęć klepsydrę...
http://nasza-klasa.pl/profile/45380/gallery/album/2/72

Na jego profilu ktoś przed chwilą wgrał do galerii zdjęć klepsydrę...
http://nasza-klasa.pl/profile/45380/gallery/album/2/72
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".