Nie podoba mi się postać Trzynastki, szkoda, że House ponownie ją zatrudnił
Foreman wreszcie zrozumiał, że jest nudny. Wczas, wszyscy to wiemy już od ładnych paru lat.
A ja bym tak jednoznacznie nie oceniał matki tego dziecka. Ona miała inne powody niż kasa i to było wyraźnie widać. Tylko nie wporządku było jej niezdecydowanie. A taka decyzja jest bardzo trudna.Pottermaniack pisze:Żal mi Cuddy, ta matka cały czas dawała jej sygnały, że chce innego losu dla dziecka, nawet kiedy zobaczyła Cuddy z dzieckiem na rękach, to powiedziała: "Jest już twoja". A potem odebrała Joy, bo zobaczyła, jak to fajnie jest być matką. Nie zazdroszczę temu dziecku. Dziewczyna myślała tylko o sobie, jak zarobić na dziecku, a potem, kiedy wystąpiły komplikacje, żeby jak najszybciej wyciągnąć z niej małą.
Osobiście wczoraj obejrzałam odcinek jak Cameron szefuje Housowi. Cuddy zaproponowała jej swoje stanowisko, by poświęcić więcej czasu dziecku. Co z Chasem nie wiem. Dalej oglądam...Goku pisze:Na popcornerze byłoTim pisze:Goku ta plotka to jest raczej sprawdzona czy znalazłeś to na jakimś forum?.
Jak oglądałaś skoro premiera 6 sezonu jest dopiero 21 września?Szogunka pisze:Osobiście wczoraj obejrzałam odcinek jak Cameron szefuje Housowi. Cuddy zaproponowała jej swoje stanowisko, by poświęcić więcej czasu dziecku. Co z Chasem nie wiem. Dalej oglądam...Goku pisze:Na popcornerze byłoTim pisze:Goku ta plotka to jest raczej sprawdzona czy znalazłeś to na jakimś forum?.