Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Dzisiaj było szokująco. Jak na TVP to można powiedzieć, że ostre sceny :P :P :P

Nie podoba mi się postać Trzynastki, szkoda, że House ponownie ją zatrudnił ::kwasny:: Ale on lubi otaczać się zagubionymi i cierpiącymi jak on ludźmi, więc pewnie dlatego została.

Foreman wreszcie zrozumiał, że jest nudny. Wczas, wszyscy to wiemy już od ładnych paru lat. :twisted:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

A ja lubię 13. Chociaż trochę szkoda, że tak się zachowuje, szkoda ze co noc z inna, że bierze narkotyki. Za to ta początkowa tajemniczość działa na plus.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Trzynastka jest jedną z lepszych postaci w DH. :) Reszta asystentów jest nijaka, a Foreman, jak z dzisiejszego odcinka wiemy, jest nudny. :P Wilson rzeczywiście ma w sobie coś z Chrystusa. :lol:
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

A wg mnie Kutner i Taub są o wiele bardziej ciekawi niż Trzynastka. I jeszcze ma ona taką szeroką szczenę jak Ridżunio ::jezyk:: Nie wiem czym kierują się mężczyżni, ale wg mnie na pewno nie jest ona jedną z najseksowniejszych aktorek. ::plask wczolo:
Goku

Post autor: Goku »

Ja uwielbiam Trzynastkę, trochę lubię Kutnera, ale Taub jest mi całkowicie obojętny.

A podobno w szóstym sezonie House ma pracować dla Cameron i Chase'a ::chytry::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Goku ta plotka to jest raczej sprawdzona czy znalazłeś to na jakimś forum? Taub też mnie nie obchodzi. Ja żałuję, że Cameron nie ma w zespole. Wolałem ten pierwszy skład. Trzynastkę lubiłem, ale nie oglądałem jeszcze wczorajszego odcinka dopiero jutro go zobaczę.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Goku

Post autor: Goku »

Tim pisze:Goku ta plotka to jest raczej sprawdzona czy znalazłeś to na jakimś forum?
Na popcornerze było ;).
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczorajszy odcinek był dziwny. Pokazano nam Trzynastkę z zupełnie innej strony. Wcześniej wydawała się taka grzeczna, a teraz pokazali nam ją jako imprezowiczkę, narkomankę (właściwie to nie jest uzależniona, ale lubi sobie przyćpać) i puszczalską biseksualistkę :? A w dzisiejszym odcinku już była normalna.

W dzisiejszym odcinku tyle się wydarzyło! Cuddy już miała dostać upragnione dziecko i biologiczna matka się rozmyśliła ::plask wczolo: Bardzo żal mi Cuddy. I jeszcze na koniec House ją pocałował :o Dawniej na to czekałem, ale w dzisiejszym odcinku House mnie bardzo wkurzył (tym mówieniem na przekór) i nie chciałem, żeby ją pocałował. Zobaczymy co z tego dalej wyniknie...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

House jest wkurzający w każdym odcinku, więc patrząc na to, nigdy by nie było dość dobrego momentu na kiss. ::jezyk:: Mnie zdziwił ten pocałunek, ale pozytywnie. :)
Faktycznie, Trzynastka wczoraj i dziś to jakby dwie różne osoby.
Mnie też bardzo żal Cuddy. Niby matka dziecka miała prawo zrobić to, co zrobiła, ale to było nieuczciwe. Najpierw daje komuś nadzieję, a potem nagle zmienia zdanie, bo coś jej się ubzdurało. ::kwasny::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

No i np. dzisiaj znakomicie było widać jak House jest żałosny. Cały odcinek wpieprzał chamsko Cuddy. Nie było w tym żadnego celu, jak w przypadku ratowania pacjentów, to było zwykłe chamstwo i sprawianie, żeby Cuddy czuła się jak śmieć, bo chce mieć dziecko. :roll:

Cuddy jest najlepsza i nie zasługuje na takie nic jak House.
Awatar użytkownika
Tim

Taki jest House i nic tego póki co nie zmieni. Ja tam staram dostrzegać się pozytywne strony House oprócz tego , że mnie bawi to na swój dziwny sposób próbował pomóc Trzynastce. Cieszę się , że między Wilsonem a Housem jest wszystko ok. Obejrzałem środowy odcinek House'a i rozbawiło mnie hasło i postępowanie House'a " Jeżeli Ty jesteś szczęśliwy to ja... " i wyszedł :) Uwielbiam House'a Nie zaprzeczę , że w stosunku do Cuddy zachował się nie fair najpierw jej mówi , że nie powinna być matką, a potem , że byłaby świetną matką i ją całuje. Nie rozumiem tego.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ile się działo we wczorajszym odcinku. :shock:

Żal mi Cuddy, ta matka cały czas dawała jej sygnały, że chce innego losu dla dziecka, nawet kiedy zobaczyła Cuddy z dzieckiem na rękach, to powiedziała: "Jest już twoja". ::kwasny:: A potem odebrała Joy, bo zobaczyła, jak to fajnie jest być matką. ::plask wczolo: Nie zazdroszczę temu dziecku. Dziewczyna myślała tylko o sobie, jak zarobić na dziecku, a potem, kiedy wystąpiły komplikacje, żeby jak najszybciej wyciągnąć z niej małą.

Ostatni moment oczywiście najlepszy. :D House i Cuddy do siebie ciągnie, to jest jasne od dawna. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. ::chytry::
Tomala

Post autor: Tomala »

Pottermaniack pisze:Żal mi Cuddy, ta matka cały czas dawała jej sygnały, że chce innego losu dla dziecka, nawet kiedy zobaczyła Cuddy z dzieckiem na rękach, to powiedziała: "Jest już twoja". A potem odebrała Joy, bo zobaczyła, jak to fajnie jest być matką. Nie zazdroszczę temu dziecku. Dziewczyna myślała tylko o sobie, jak zarobić na dziecku, a potem, kiedy wystąpiły komplikacje, żeby jak najszybciej wyciągnąć z niej małą.
A ja bym tak jednoznacznie nie oceniał matki tego dziecka. Ona miała inne powody niż kasa i to było wyraźnie widać. Tylko nie wporządku było jej niezdecydowanie. A taka decyzja jest bardzo trudna.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Goku pisze:
Tim pisze:Goku ta plotka to jest raczej sprawdzona czy znalazłeś to na jakimś forum?
Na popcornerze było ;).
Osobiście wczoraj obejrzałam odcinek jak Cameron szefuje Housowi. Cuddy zaproponowała jej swoje stanowisko, by poświęcić więcej czasu dziecku. Co z Chasem nie wiem. Dalej oglądam...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tim

Szogunka pisze:
Goku pisze:
Na popcornerze było ;).
Osobiście wczoraj obejrzałam odcinek jak Cameron szefuje Housowi. Cuddy zaproponowała jej swoje stanowisko, by poświęcić więcej czasu dziecku. Co z Chasem nie wiem. Dalej oglądam...
Jak oglądałaś skoro premiera 6 sezonu jest dopiero 21 września?
ODPOWIEDZ