W serialach nie powinno się promować innych seriali, nie powinno się niczego promować. Padłem, jak zobaczyłem w którymś z ostatnich odcinków "Na wspólnej" jak Włodek oglądał BrzydUlę na TVNie.Damians pisze:To nie widziałem tego fragmentu.
W sumie mógł powiedzieć, że oglądał "Modę na sukces" na Jedynce o 16.00 i tam to mówili, byłaby dodatkowa promocja serialu, mogłoby to przynieść TVP tylko korzyści
Klan
If you can't beat them, join them...
Jeszcze w NW często oglądają "Co za tydzień" i kiedyś też często oglądali telenowelę "Zdradzona Miłość", która leciała na TVNie.
Ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak Jurek w "Klanie" tak po prostu sobie mówi, że widział coś w "Modzie na sukces". A Ela by to tak normalnie przyjęła. Nie oszukujmy się, ludzie w Polsce jak słyszą o MNS to się śmieją.
Ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak Jurek w "Klanie" tak po prostu sobie mówi, że widział coś w "Modzie na sukces". A Ela by to tak normalnie przyjęła. Nie oszukujmy się, ludzie w Polsce jak słyszą o MNS to się śmieją.
Może Jurka i Eli nie, ale Ryśka i Grażę(najlepiej wraz z dziećmi, które przed przystąpieniem do oglądania serialu myją rączki) wyobrażam sobie przed telewizorem emocjonujących się MnSTomala pisze:Ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak Jurek w "Klanie" tak po prostu sobie mówi, że widział coś w "Modzie na sukces". A Ela by to tak normalnie przyjęła. Nie oszukujmy się, ludzie w Polsce jak słyszą o MNS to się śmieją.
Skoro jej syn chce zawrzeć fikcyjne małżeństwo, a ona mu wymierza za to karę - nie dostanie ciasta Cioci Stasi - to nie miałaby nic przeciwko oglądaniu MNS przez JurkaTomala pisze:A Ela by to tak normalnie przyjęła.
A z tego co pamiętam, to kiedyś cała rodzina oglądała Teleexpress i był tam materiał, że rozbił się samolot, w którym miała lecieć Monika czy Dorota - już nie pamiętam.
No właśnie ten sam.Tiril pisze:A tak w ogóle to aktor grajacy Mirona to nie był przypadkiem Aleks z Brzyduli?
I co, wrócił już do serialu?
Też pamiętam, że on był gangsterem, o czym Agnieszka będąc z nim nie wiedziała...
Ale dokładnie o co chodziło to już nie pamiętam.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Miron przysłał Agnieszkę kartę z więzienia z informacją, że ją widział w tv. Później w restauracji Agnieszka myślała, że dwóch ludzi ją obserwuje ( z polecenia Mirona)
Skoro Brzydula się kończy, nieedługo padnie ostatni klaps to Flilip Bobek może wróci do Klanu. Chociaż ja aktora znam tylko z Barw Szczęścia
Skoro Brzydula się kończy, nieedługo padnie ostatni klaps to Flilip Bobek może wróci do Klanu. Chociaż ja aktora znam tylko z Barw Szczęścia
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Heh ja też nie oglądam, ale i tak wiem kto jest kim (chyba dzięki czytaniu ŚS, gdzie non stop się o tym rozpisująTkk_Bolly pisze:Hmm Brzyduli nie oglądam, wydawało mi się, że Aleks to ten główny bohater
Główni bohaterowie to chyba Marek (Filip Bobek) i Ula. Aleks/Miron z Klanu (Mariusz Zaniewski) to postać drugoplanowa i czarny charakter.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.