Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Damians pisze:To nie widziałem tego fragmentu.
W sumie mógł powiedzieć, że oglądał "Modę na sukces" na Jedynce o 16.00 i tam to mówili, byłaby dodatkowa promocja serialu, mogłoby to przynieść TVP tylko korzyści :P
W serialach nie powinno się promować innych seriali, nie powinno się niczego promować. Padłem, jak zobaczyłem w którymś z ostatnich odcinków "Na wspólnej" jak Włodek oglądał BrzydUlę na TVNie. ::loll::
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Włodek z Marią ciągle oglądają tvn, a to tvn24, a to "Rozmowy w toku", a to właśnie "Brzydulę".
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jeżeli jest to ta sama stacja, ot moim zdaniem powinni tak robić. I TVN robi bardzo dobrze, że w jednej produkcji promuje inne swoje produkcie.
Goku

Post autor: Goku »

Tiril pisze:Włodek z Marią ciągle oglądają tvn, a to tvn24, a to "Rozmowy w toku", a to właśnie "Brzydulę".
Włodek to z tego co pamiętam kiedyś nawet był w "Rozmowach w Toku" ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

Jeszcze w NW często oglądają "Co za tydzień" i kiedyś też często oglądali telenowelę "Zdradzona Miłość", która leciała na TVNie.
Ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak Jurek w "Klanie" tak po prostu sobie mówi, że widział coś w "Modzie na sukces". A Ela by to tak normalnie przyjęła. Nie oszukujmy się, ludzie w Polsce jak słyszą o MNS to się śmieją.
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Ale jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić jak Jurek w "Klanie" tak po prostu sobie mówi, że widział coś w "Modzie na sukces". A Ela by to tak normalnie przyjęła. Nie oszukujmy się, ludzie w Polsce jak słyszą o MNS to się śmieją.
Może Jurka i Eli nie, ale Ryśka i Grażę(najlepiej wraz z dziećmi, które przed przystąpieniem do oglądania serialu myją rączki) wyobrażam sobie przed telewizorem emocjonujących się MnS ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W PM też to jest normalka, że bohaterowie oglądają w tv produkcje Polsatu. A to "Falę zbrodni", a to Kiepskich. Dzisiaj Artur Kiepskich oglądał. :)

PM - "Pierwsza miłość" rzecz jasna.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:A Ela by to tak normalnie przyjęła.
Skoro jej syn chce zawrzeć fikcyjne małżeństwo, a ona mu wymierza za to karę - nie dostanie ciasta Cioci Stasi - to nie miałaby nic przeciwko oglądaniu MNS przez Jurka :lol:

A z tego co pamiętam, to kiedyś cała rodzina oglądała Teleexpress i był tam materiał, że rozbił się samolot, w którym miała lecieć Monika czy Dorota - już nie pamiętam.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Żądna zemsty doktor Edyta, cwana Halszka i Miron wszyscy w natarciu na rodzinę Lubiczów ::rad:: Zaczyna robić się ciekawie w końcu.

Co złego zrobił Miron? Bo nie oglądałem Klanu za jego bytowania.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Miron był jakimś tam gangsterem, coś tam zrobił i go zamknęli. Tyle pamiętam.
A tak w ogóle to aktor grajacy Mirona to nie był przypadkiem Aleks z Brzyduli? Bo tak mi się coś przypomina
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tiril pisze:A tak w ogóle to aktor grajacy Mirona to nie był przypadkiem Aleks z Brzyduli?
No właśnie ten sam. :wink:

I co, wrócił już do serialu? :shock:
Też pamiętam, że on był gangsterem, o czym Agnieszka będąc z nim nie wiedziała...
Ale dokładnie o co chodziło to już nie pamiętam.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Miron przysłał Agnieszkę kartę z więzienia z informacją, że ją widział w tv. Później w restauracji Agnieszka myślała, że dwóch ludzi ją obserwuje ( z polecenia Mirona)
Skoro Brzydula się kończy, nieedługo padnie ostatni klaps to Flilip Bobek może wróci do Klanu. Chociaż ja aktora znam tylko z Barw Szczęścia
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tkk_Bolly pisze:Flilip Bobek może wróci do Klanu.
Filip Bobek? Chyba chodziło ci o Mariusza Zaniewskiego - Miron/Aleks.
Tkk_Bolly

DeaconFan pisze:
Tkk_Bolly pisze:Flilip Bobek może wróci do Klanu.
Filip Bobek? Chyba chodziło ci o Mariusza Zaniewskiego - Miron/Aleks.
Hmm Brzyduli nie oglądam, wydawało mi się, że Aleks to ten główny bohater
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tkk_Bolly pisze:Hmm Brzyduli nie oglądam, wydawało mi się, że Aleks to ten główny bohater
Heh ja też nie oglądam, ale i tak wiem kto jest kim (chyba dzięki czytaniu ŚS, gdzie non stop się o tym rozpisują :P ).
Główni bohaterowie to chyba Marek (Filip Bobek) i Ula. Aleks/Miron z Klanu (Mariusz Zaniewski) to postać drugoplanowa i czarny charakter.
ODPOWIEDZ