Taylor Hayes Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Val

Post autor: Val »

Mikiks pisze:Mi się akurat bardziej podoba w krótkich. Tak świeżo i nowocześnie. I nie tak anielsko właśnie. :twisted:
Dokładnie, teraz nie tylko wygląda lepiej, ale i idelnie pasuje na ciemny charakter - powinna pozostać w takiej fryzurze ;)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Miały dojść, ale kiedy? Zdążyły się już odbyć chrzciny, zjedli kolację, a dzieci jeszcze nie było I Thomas też niby śpiewał w tym chórze?
Oglądałem przed chwilą jeszcze raz ten odcinek (z mamą, która wczoraj nie mogła oglądać) i było powiedziane, że dziewczynki i Thomas dojadą póżniej po próbie.
Więc pewnie dojechali, ale nie pokazano nam całej kolacji.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Damians pisze:Mają ją dopiero od pół roku, przez poprzednie lata ona nie żyła :lol: Gdyby tak się za nią stęskniły, to by chciały z nią spędzić całe święta,
Rozumiem, że Twoim zdaniem, jeżeli ktoś nie poświęca ci całego swojego czasu, to cię nie kocha ( :lol: :lol: :lol: ) , ale nawet, jakby nie było powiedziane, że dzieci nie przyszły na wigilię, to święta to nie tylko wigilia. Czasami bliskie nam osoby nie mogą być przy nas, przykre, że niektórzy tłumaczą to sobie, brakiem miłości .
To w takim razie cała rodzina Brooke ma ją w nosie ?Matka, ojciec, dwie siostry i brat? Przecież nie byli przy niej w tylu ważnych momentach jej życia? Ze Stephanie jest tak samo?
Damians pisze: bo może w przyszłym roku znowu umrze. Ale widocznie nie chcą.
To dlaczego rodzina Brooke czy Stephanie ich nie odwiedzają? Bo ich nie kochają i nie chcą ich widzieć , nawet w święta! W dodatku nie przejmują się, że mogą one umrzeć w każdej chwili :lol: Co więcej Brooke i Stephanie też nie kochają swoich rodzin. :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

To jest temat o Taylor, a nie o Brooke, czy Stephanie.

Dzieci nie kochają Taylor i już!!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:To jest temat o Taylor, a nie o Brooke, czy Stephanie.

Haha! Damians rozwaliłeś mnie tą wypowiedzią. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Damians pisze:To jest temat o Taylor, a nie o Brooke, czy Stephanie.

To dlaczego za nią tęskniły skoro jej nie kochają ??? ::rad:: Chyba, że to miał być żart, to IMO niebyt śmieszny. Poza tym można dyskutują o Taylor przywoływać inne postaci, tylko , że gdy to jest dla ciebie niewygodne, zasłaniasz się tematem. ::cojest::
Ostatnio zmieniony 2009-09-19, 14:40 przez Joe, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damians

No właśnie tak za nią tęskniły, że teraz wolą sobie śpiewać, niż z nią siedzieć :lol:
Awatar użytkownika
Joe

Ale przecież "siedziały z nią" , jak skończyły śpiewać. ::chytry:: ::jezyk:: To już nawet jest bardziej zabawne, takie proste, chłopskie rozumowanie w stylu : "siedzi z nami to nas kocha, nie siedzi, to nie. " :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Damisn, głupią gadkę uskuteczniasz. Pamiętam jak kiedyś Ricka na świętach też nie było i wytłumaczyli to tym, że poszedł z bliźniaczkami do Kościoła. Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale chyba na świętach w 2003 roku? :lol:
Inna sprawa to Bridget u koleżanki...

Wiadomo, że obecnie aktorki grające bliźniaczki są na reccuringu i widocznie nie mogły zagrać, więc wytłumaczyli to normalnie, że dojdą później. Tak jak Robi kiedyś tłumaczył, że wiele sytuacji dzieje się poza naszymi oczyma, np. wychowywanie dzieci przez Brooke, itp. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

B@r pisze:Tak jak Robi kiedyś tłumaczył, że wiele sytuacji dzieje się poza naszymi oczyma, np. wychowywanie dzieci przez Brooke, itp.
Jestem konsekwentny :lol: A nawet gdyby dzieci Taylor wyjechały gdzieś na święta to też ciężko byłoby to wytłumaczy ,że jej nie kochają.
Poza tym jak słyszeliśmy bliźniaczki i Thomas są i nie długo wpadną na kolację. Więc koniec dyskusji.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Karkołomna jest Twoja teza Damians. :D Dgyby ją zastosować do wszystkich wątków, to okazałoby się, że tam nikt nikogo nie kocha.

Wracając do Taylor, ona ostatnio nie tylko ładnie wygląda, ale także nie wzbudza u mnie wiekszych kontrowersji. Problemem wg mnie jest jej ocenia "kłótni" Erica i Brooke. Nasuwają się dwie teorie - albi Eric i Brooke byli bardzo wiarygodni w tym co robią, albo rzeczywiście ma problemy z oceną rzeczywistości. Kilkuletnia przerwa w pracy tez może odgrywać jakąś rolę. Najlepiej Taylor wychodzi dawanie w miarę dobrych rad - i praca w gabinecie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zawsze źle oceniała rzeczywistość - przykład to wieloletnia ślepota na temat Ridge'a i Brooke, więc nic dziwnego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Nie wiedziałem, ze to już dziś :D :D :D
Taylor przez wszystkie lata, codziennie myślała o tej zdradzie i dalej brnęła w kłamstwie. Oszukiwała, okłamywała męża, ba, całą rodzinę, która uznawała ją za świętą!!
Wredna, podła kłamczucha, niech tylko Ridge się o tym dowie!!!

A Stephanie jest nienormalna, że jeszcze mówi Taylor, że ma to ukryć!
Damian

Post autor: Damian »

Damians, mam podobne zdanie na ten temat;) Taylor poradziłaby sobie z problemem bez pomocy Stefy
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians, jak reakcja. :P Jak Brooke wskoczyła do łóżka Deacona, to też tak ją zmieszałeś z błotem?

Świętość nie polega tylko na uchodzeniu za świętą, świętość to jest też dążenie do prawdy, a Taylor postanowiła być z Ridge'em absolutnie szczera, wie, że może go przez to stracić. Nie jest człowiekiem bez skazy, ale stara się być lepsza. I to ją odróżnia od jej rywalki-Brooke. Logan często zachowywała prawdę tylko dla siebie, gdyby w późniejszych okresach jej sekrety by nie wyszły na jaw, to dalej tkwiłaby w kłamstwie. :lol:

Stephanie nic się nie nauczyła ze sprawy z atakiem serca. :roll:
ODPOWIEDZ