Taylor & Hector
- Pottermaniack
Dużo ze sobą czasu spędzili na tych świętach u Forresterów.
Dziwne, że Stephanie dalej tak dobrze traktuje Hectora, nikt nie widzi jak on leci na Taylor?
Chociaż...Darla chyba miała jakąś dziwną minę przez chwilę jak była obok nich.
Oczywiście nie mam nic przeciwko Taylor i Hectorowi.
Chociaż...Darla chyba miała jakąś dziwną minę przez chwilę jak była obok nich.
Oczywiście nie mam nic przeciwko Taylor i Hectorowi.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Jakby kiedyś byłaMareczek pisze:Mam nadzieję, że Hector dopnie swego i pani doktor już nie będzię święta
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Pottermaniack
Uburzające czy nie, trzeba to wykorzystac
. Gdy Grant pocałował Brooke , Taylor natychmiast to wykorzystała , przebrała się w suknie ślubną i przyjeła oświadczyny Ridge na wybiegu. Mało ją obchodził fakt ,że Forrester nie robi tego dlatego ,że ją kocha ,ale dlatego ,że chce się zemiścic na Logan.
Brooke powinna brac przykład z Taylor

Brooke powinna brac przykład z Taylor
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Dla jasności. Nie potępiam Taylor za to co robi, bo każda kobieta na jej miejscu , która została opuszczona przez męża,a śmiem twierdzic ,że nawet jej nie kocha, rzuca się w ramiona inngo mężczyzny.
Potępiam jedynie hipokazyję. Taylor nie zostawiła suchej nitki na Brooke kiedy ją pocałował Grant , już nie mówiąc o tym co mówiła jak się dowiedziała o nocy Logan i Nicka w kotłowni , choc sama oddała się Jamesowi w domku w górach. Hipokryzje trzeba zwalczac.
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie
Potępiam jedynie hipokazyję. Taylor nie zostawiła suchej nitki na Brooke kiedy ją pocałował Grant , już nie mówiąc o tym co mówiła jak się dowiedziała o nocy Logan i Nicka w kotłowni , choc sama oddała się Jamesowi w domku w górach. Hipokryzje trzeba zwalczac.
Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie
Ja nie wiem, dlaczego fani Brooke mają na tym pukcie jakąś chorą obsesję. Dla mnie to jest normalne, że porównuje się kogoś z inną postacią, dla pokreślenia, jego wad czy zalet. Tym bardziej, że niektórzy się o to czepiają kiedy im wygodnie, a innym razem sami to robią.Damians pisze:Jak zwykle, temat o Taylor i Hectorze, a musicie wtrącać wątki Brooke
Bez Brooke ani rusz!
A teraz na temat. Chciałbym, żeby Taylor i Hector byli razem, bo Ridge zachowuje się jak totalny dupek. Ma Taylor gdzieś...
- Adex-fan Brooke
Zgadzam się z Robim odnośnie hipokryzji Taylor, czas aby jej się oberwało za wieloletnie zarozumialstwo i udawanie świętej. A dlaczego nawiązanie do Brooke w tym temacie? Bo przecież weszła do tego wątku!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city