Taylor & Hector

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Ja się w ogóle nie nabrałem na to wyobrażenie. :P Ale jako para nie wyglądali by źle.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Szkoda tylko, że poza marzeniem Taylor nie uczestniczyła w akcji ratowniczej. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dużo ze sobą czasu spędzili na tych świętach u Forresterów. ::chytry:: Dziwne, że Stephanie dalej tak dobrze traktuje Hectora, nikt nie widzi jak on leci na Taylor? :roll:
Chociaż...Darla chyba miała jakąś dziwną minę przez chwilę jak była obok nich.

Oczywiście nie mam nic przeciwko Taylor i Hectorowi. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O tak, Darla w oczach miała już podejrzenie o nich :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Już się robi gorąco :twisted:
Mam nadzieję, że Hector dopnie swego i pani doktor już nie będzię święta :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mareczek pisze:Mam nadzieję, że Hector dopnie swego i pani doktor już nie będzię święta
Jakby kiedyś była :lol: :P :wink: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

W porównaniu do Brooke to ona jest ciągle święta. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak zwykle, temat o Taylor i Hectorze, a musicie wtrącać wątki Brooke :lol: ::loll::
Bez Brooke ani rusz! :lol:

Taylor miała świetną minę na końcu odcinka, jak Brooke ją przyłapała na zdradzie Rodge'a ::loll:: Jakby zabiła człowieka :lol: ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ale mi zdrada. Pocałunek zwykły. Żadna zdrada. Jak to była zdrada, to to co Ridge zrobił z Morgan trzeba by wtedy nazwać zbrodnią :P
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Zdrada nie zdrada, ale obrazek odpowiedni był - Taylor w bieliźnie i Hector. :mrgreen:
Będzie akcja, pewnie Brooke się oburzy. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Uburzające czy nie, trzeba to wykorzystac :zeby: . Gdy Grant pocałował Brooke , Taylor natychmiast to wykorzystała , przebrała się w suknie ślubną i przyjeła oświadczyny Ridge na wybiegu. Mało ją obchodził fakt ,że Forrester nie robi tego dlatego ,że ją kocha ,ale dlatego ,że chce się zemiścic na Logan.

Brooke powinna brac przykład z Taylor ::jezyk:: ::rad:: :zeby:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Brooke powinna brac przykład z Taylor ::jezyk:: ::rad:: :zeby:
Pewnie, że tak. Klin klinem! ::rad::
Tylko Brooke powinna się przebrać raczej za adwokata niż pannę młodą, bo trzeba przeprowadzić najpierw rozwód. ::jezyk:: Chociaż ona raczej Ridge'a nie zechce, bo ma już nową miłość. Zrobi to dla zemsty. :twisted:
Awatar użytkownika
Robi

Dla jasności. Nie potępiam Taylor za to co robi, bo każda kobieta na jej miejscu , która została opuszczona przez męża,a śmiem twierdzic ,że nawet jej nie kocha, rzuca się w ramiona inngo mężczyzny.
Potępiam jedynie hipokazyję. Taylor nie zostawiła suchej nitki na Brooke kiedy ją pocałował Grant , już nie mówiąc o tym co mówiła jak się dowiedziała o nocy Logan i Nicka w kotłowni , choc sama oddała się Jamesowi w domku w górach. Hipokryzje trzeba zwalczac.

Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie :!:
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Jak zwykle, temat o Taylor i Hectorze, a musicie wtrącać wątki Brooke
Bez Brooke ani rusz!
Ja nie wiem, dlaczego fani Brooke mają na tym pukcie jakąś chorą obsesję. Dla mnie to jest normalne, że porównuje się kogoś z inną postacią, dla pokreślenia, jego wad czy zalet. Tym bardziej, że niektórzy się o to czepiają kiedy im wygodnie, a innym razem sami to robią.

A teraz na temat. Chciałbym, żeby Taylor i Hector byli razem, bo Ridge zachowuje się jak totalny dupek. Ma Taylor gdzieś...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgadzam się z Robim odnośnie hipokryzji Taylor, czas aby jej się oberwało za wieloletnie zarozumialstwo i udawanie świętej. A dlaczego nawiązanie do Brooke w tym temacie? Bo przecież weszła do tego wątku!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ