90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Tomala pisze:Chciałem obejrzeć na Polsacie te 2 pierwsze odcinki, ale prawie całe przespałem Jak wstałem to było już po 11. Nie znoszę tak długo spać.
A ja tam śpię to 12 :)
W sobotę powtórka podobno, ale pewna nie jestem :)
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Ja złej Adrianny zbytnio nie lubiłem.
Ja nienawidziłem Adrianny na początku, a potem stała się moją ulubioną postacią i dlatego teraz tak fajnie ogląda się tamte odcinki :mrgreen:
Agatka pisze:W sobotę powtórka podobno, ale pewna nie jestem :)
W sobotę o 13:45 ;). Bez sensu, że powtórka jest o korzystniejszej porze niż premierowy odcinek ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

To chwila kiedy będą te początkowe odcinki można je jeszcze zobaczyć czy nie ? Już się sam pogubiłem ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Agatka

Tim pisze:To chwila kiedy będą te początkowe odcinki można je jeszcze zobaczyć czy nie ? Już się sam pogubiłem ::jezyk::
W sobotę (pojutrze!) o 13:45 będą 2 pierwsze odcinki, a zaraz potem Chirurdzy :serce:
Goku

Jestem po 02x02 :).

Na początek - fajnie, że twórcy postanowili urozmaicić serial scenami surfingu! :mrgreen:

To co zrobiła Naomi jest niewybaczalne, wredne i... genialne! :twisted: Nareszcie przestała być tylko rozpieszczoną dziewczynką, a zaczęła być prawdziwą bitch! :twisted:

Wrr... Ta psychopatka Jen wróciła i znowu miesza ::kwasny:: I jeszcze bawi się Ryan'em, który powinien być z Kelly(w ogóle gdzie jest Kelly?)!

Nie wiem czemu Navid jest taki zazdrosny. Jestem pewien, że Ade nigdy w życiu by go nie zdradziła!

No i wreszcie poznaliśmy rodzinę Liam'a. Ten jego ojczym naprawdę jest straszny :roll:

Szkoda mi Silver. Po pierwsze ta sprawa z Dixon'em, chociaż cieszę się, że nie są razem. Po drugie Annie. Silver naprawdę miała dobre chęci, a Annie na nią z pyskiem wyskoczyła :roll:

No i właśnie, Annie. O ile w pierwszym sezonie wkurzała mnie tylko swoim grzeczniutkim zachowaniem i minami, to teraz już naprawdę zrobiła się wkurzająca i nudna. Zachowuje się żałośnie, biega od jednej osoby do drugiej i robi sceny...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mi się bardzo podoba wątek Annie i nie uważam jej teraz za nudną, ona mi się wydaje najnormalniejsza wśród tych nastolatków-mutantów, owszem postąpiła bardzo źle z tym wypadkiem, ale ogólnie budzi współczucie i interesuje mnie co z nią dalej.
W tym nowym blondynie coś mi nie gra (poza tym że wygląda staro a zarazem ładnie jak Ken od lalki Barbie) Nie lubię Navida tak w ogóle, jakiś denerwujący i no ta przekropna siostra Neomi, nie mogę się doczekać kiedy dostanie za swoje
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

A według mnie to właśnie Annie jest jakimś mutantem. Nie ma w jej postaci ani krzty realizmu. W pierwszym sezonie była taka wkurzająco grzeczniutka, cnotliwa i siląca się na bycie megapoważną, a teraz się tylko ciągle nad sobą użala... :roll: Nie wspominając już o tym, że ta aktorka wygląda jak mutant.
Awatar użytkownika
Agatka

Annie jest ładna i zachowuje się ok ( w pierwszym sezonie). Wg mnie ta postać jest zepsuta jedynie beznadziejną grą aktorską.
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:A według mnie to właśnie Annie jest jakimś mutantem. Nie ma w jej postaci ani krzty realizmu. W pierwszym sezonie była taka wkurzająco grzeczniutka, cnotliwa i siląca się na bycie megapoważną, a teraz się tylko ciągle nad sobą użala... :roll: Nie wspominając już o tym, że ta aktorka wygląda jak mutant.
Ja co prawda jej w 1. sezonie nie lubiłem, ale to dlatego, że była taka rozkapryszona i trochę "słitaśna", no i jak napisała Agatka - psuje ją kiepska gra aktorska. Te durne miny... Ciągłe zażenowanie na jej twarzy widać. Ale uważam, że ona jest bardziej realistyczna niż Naomi. To właśnie ona jest mutantem. Ludzie w wieku 16 lat nie robią sobie aż takich świństw. Ja mam tyle lat i były w moich klasach różne konflikty, ale jakichś potężnych skandali nigdy nie było.
Awatar użytkownika
Agatka

Tomala pisze: Ale uważam, że ona jest bardziej realistyczna niż Naomi. To właśnie ona jest mutantem. Ludzie w wieku 16 lat nie robią sobie aż takich świństw. Ja mam tyle lat i były w moich klasach różne konflikty, ale jakichś potężnych skandali nigdy nie było.
Annie jest zdecydowanie bliższa realizmowi. Nie wiem jak jest w LA, ale podejżewem, ze ten cały ich świat "sex, drugs & rock'n'roll" jest bardzo wyolbrzymiony. Rozumiem, że w USA jest wszystko trochę szybciej, ale wg filmów czy seriali pije się od 10. roku życia, ćpa od 11. , a dwunastoletniej dziwicy czy prawiczka to ze świecą szukać ::plask wczolo: A Naomi to monstrum z wyglądu i zachowania. Tu jej zdjęcie bez makijażu (teoretycznie :) ) :
Obrazek
Goku

Po 02x03. Świetny odcinek! :D

Tak samo jak przez cały 1 sezon nie znosiłem Naomi, tak teraz ją uwielbiam! Zrobiła się taka bitchowata, trochę jak Blair z "Gossip Girl" :twisted:

Za to Annie jest jakaś psychiczna :shock: To jak potraktowała Naomi i Liam'a, udając przy tym wszystkim świętoszkę było naprawdę chore. Gdyby poznała Jen pewnie stałyby się najlepszymi przyjaciółkami! I jeszcze mam wrażenie, że Annie będzie z tym Mark'iem.

Silver naprawdę fajnie zachowała się podczas tej rozmowy z Sashą :). A Dixon mnie naprawdę wkurza. Najpierw te teksty, że chce kogoś przy kim może być sobą, a potem udaje kogoś zupełnie innego.

Ten filmik który Navid nagrał dla Adrianny był naprawdę słodki. A Teddy jest strasznie fałszywy.

I wreszcie pojawiła się Kelly! :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Annie jest świetna! Skoro przepraszanie, błaganie, mówienie prawdy itp nie działało na bitch Neomi to dobrze że dała jej popalić, na Annie zwaliło się teraz wiele przykrych sytuacji i nikt jej nie rozumie, rozczarowała mnie Silver że jednak stoi przy Neomi, taka samo Adrianna udaje ślepą. Dixon w tej serii jest faktycznie denerwujący, trochę brak Ethana, ale za to jest fajny (chociaż jak większość mutant)-Liam. No i dobrze że jednak powróciła Kelly, wygląda mi że coś się może kroić między nią a dyrektorkiem ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Nie wiem o co wam chodzi z tymi mutantami. Chcecie zobaczyć prawdziwe nastolatki(i to na dodatek polskie)? Idźcie na "Galerianki". Tam zostały one przedstawione realistycznie aż do bólu(oczywiście nie chodzi mi o to puszczanie się za kasę, choć takich też pewnie niemało jest, ale o sam styl bycia). [jak ktoś jeszcze nie wie co to za film, polecam zobaczyć tą scenę, otwierającą go - http://www.youtube.com/watch?v=f5wPZbYwS08 ]
Goku

Po 02x04. Drugi sezon coraz bardziej mi się podoba :D.

Niech Liam wreszcie powie Naomi, że spał z Jen! Mam nadzieję, że to się stanie w następnym odcinku, w końcu teraz ma dowód. Tylko że Jen ustawia sobie Naomi jak jej się podoba, a Naomi jest dość naiwna i boję się, że Jen może się jakoś z tego wywinąć ::kwasny::

Adrianna całowała się z Teddy'm i Silver to widziała :shock: I jeszcze Adrianna rozdziewiczyła Navid'a. Teraz pewnie wszystko się skomplikuje.

Wkurza mnie ten wątek Dixon'a i Sashy. Ile jeszcze będą to ciągnąć? ::kwasny::

Ehh... W co ta Annie znowu się pakuje? To już chyba szczyt głupoty... ::plask wczolo: Już mi zaczyna być szkoda tego Jasper'a.

A tak w ogóle to oglądałem dzisiaj na Polsacie odcinek 01x05 i przypomniało mi się coś co zauważyłem już podczas oglądania pierwszego sezonu. Jak to możliwe, że Ade zaszła w ciążę z Ty'em skoro wcale z nim nie spała? ::ke:: Przecież ona tylko udawała, by zemścić się na Annie!
Goku

Po 2x05.

Jaka ta Annie jest głupia. Tylko wszystko sobie komplikuje... A ten Jasper naprawdę jest ok, szkoda tylko że trafił na morderczynię swojego wujka. Bardziej pasowałby np. do Silver.

Miałem nadzieje, że to już koniec wątku Dixon'a i Sashy, ale niestety...

Szkoda mi Silver :(. Jej matka nagle postanowiła się odmienić, gdy dowiedziała się, że ma raka ::kwasny::

Niech ten Teddy odwali się od Adrianny! ::plask wczolo:

Naomi w dresie, a potem ekologiczna Naomi - ::loll::. Jej plan dostania się na uniwersytet wymiata ::loll::

Czemu Liam skasował to nagranie? ::kwasny::
ODPOWIEDZ