Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Żałoba narodowa, to Polsat wystawia Edytkę z "Dziwny jest ten świat" i nastój żałobny gotowy :lol: Na końcu zrobiła ona boską minę - :evil: W sumie zaśpiewała to już trzeci raz w tym roku na Polsacie, chyba trochę za dużo. Dla mnie było to niepotrzebne.
Chociaż później jak oceniała Respondka, to przypomniała mi się druga edycja, gdzie płakała w każdym odcinku, od razu zrobiło się jakoś inaczej, tak jakoniśpiewajowo :lol: ::rad:: Mam nadzieję, że Edyta jeszcze zapłacze w tej edycji.

Obrazek

Co do występów, naprawdę byłem dumny z Agi Włodarczyk :D Ze zwykłej piosenki Brodki zrobiła coś niesamowitego :D Edyta chyba nie zrozumiała początku, Aga specjalnie zaśpiewała "przy niej", bo na ipla powiedziała, że to nie jest piosenka o niej, więc nie chce śpiewać jak o sobie "przy mnie". A ta powiedziała jej, że ma kłopoty z dykcją ::loll:: :zeby: Ale z tym skupieniem, a raczej jego brakiem miała racje, Aga na początku zamiast śpiewać, to szczerzyła zęby, nie wiem po co :lol:
Kompletnie nie wyobrażam sobie w jej wykonaniu piosenki Edyty, w ogóle nie brałem jej pod uwagę w głosowaniu, bo ona do niej kompletnie nie pasuje. Najbardziej pasuje do Aśki Jabłczyńskiej, ewentualnie Liszy lub Nowakowskiej, ale jestem bardzo ciekawy, jak Aga sobie z nią poradzi :D

Aśka Jabłczyńska - rewelacja :D Ona jest skrajnością - genialnie tym swoim głosem śpiewa Dmuchawce, latawce..., Radość najpiękniejszych lat, czy ostatnio piosenkę Jacksona, a z drugiej strony jeszcze genialniej wychodzi jej Wyginam ciało śmiało czy It's Raining Man. Za tydzień też zaśpiewa genialnie! :D

A laury nie mogę znieść, ona jest obecnie drugą Nataszą ::kwasny:: Ale żeby chociaż tak śpiewała, ale ona śpiewa brzydko, piosenkę Kayah kompletnie zepsuła ::kwasny::

A Awinion do Respondka nie pasowało, gdyby nie było tragedii, on zaśpiewałby tak samo. Za tydzień śpiewa jedną z mich ulubionych obecnie piosenek Konstelacje, to mu wyjdzie dobrze. I tez głosowałem dla niego na tę piosenkę :D

A Lisza zaszalała z tym dekoltem, oj zaszalała!! :lol: :lol: :lol:

Tkk_Bolly pisze:Myślałem, ze ktoś z rodziny Krzyśka lub kolega, przyjaciel zginął w tej tragedi w kopalni, ale z tego co zrozumiałem to nikt. I Krzysiek się przejął, bo jest z dolnego śląska(?)
Jeśli tak to dziwne, niech sobie poczyta ile osób dziennie umiera na Ziemii np z głodu.
No i ta żałoba narodowa to pomyłka.
No dokładnie, to jakaś pomyłka ::loll::
To tak, jakby zatonął statek na Bałtyku, a Aga wpadła w rozpacz, bo jest z nad morza ::plask wczolo: ::cojest::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jego dwaj koledzy z kabaretu Rak są z Rudy Śląskiej, może dlatego.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Skandal po prostu! :shock: Moja faworytka, najlepsza w dzisiejszym odcinku - Patrycja Kazadi zagrożona! Nie ma siły - musi odpaść Nowakowska.
Maciek niepotrzebnie dał Kudelskiemu jokera, on już dawno powinien odpaść. ::kwasny::
Jeszcze co do Maćka, to szkoda że odpadł, mógł jeszcze zostać jeden odcinek i za niego odpaść właśnie Kudelski. Fajnie, że na koniec pozwolili mu zaśpiewać piosenkę IRY - to było fajne pożegnanie z programem. :)

Wykonania, które mi się podobały - przede wszystkim Patrycja! :: bow :: :D Świetne wykonanie piosenki Lady Gagi, nie spodziewałem się że tak dobrze jej pójdzie (jeszcze jak wspomniała o tej anginie). :)
O dziwo podobała mi się Laura (choć nadal jej nie lubię), Jabłczyńska też fajnie, jak i Lisza (choć początek faktycznie kiepski, ale potem się rozkręciła). Agnieszka tak sobie, nie porwało mnie to wykonanie - ogólnie chyba jej nie widzę jako zwyciężczyni tej edycji jak na razie. :roll:
Panowie - Chamski i Respondek - dzisiaj po prostu OK. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Program zacząłem oglądać tuż po występie Agnieszki Włodarczyk (jego już nie słyszałem). Początek nadrobię jutro, wtedy się wypowiem na temat występów.
Ale zagrożenia ułożyły się idealnie. Odpada Jachowski, joker Kudelskiemu i zagroźone Kazadi i Nowakowska. Oby Patrycja wyszła z pojedynku zwycięską ręką. Tak w ogóle to pomyłka, że ona jest zagrożona, zwłaszcza ze średnią 6.0. Ale myslę, że jej zwycięstwo w tym pojedynku to formalność.
Jabłczyńska została jedyną uczestniczką, która nie wygrała swojej edycji i w tej edycji nie była do tej pory zagrożona ::rad::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Mikiks

Laura spiewa po prostu beznadziejnie, to co dzisiaj zrobila ze swietna piosenka Amy Macdonald "This is the life" to mistrzostwo swiata w spapraniu super, energetycznej piosenki. 6,0. Za co???? :shock:
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Jabłczyńska została jedyną uczestniczką, która nie wygrała swojej edycji i w tej edycji nie była do tej pory zagrożona ::rad::
No właśnie pomyślałem podobnie, ale odwrotnie ::loll:: Jabłczyńska ma na pewno najwięcej głosów ze wszystkich uczestników, prócz zwycięskiej piątki. A kto wie, może od Chamskiego też ma więcej...

Cały czas najmocniej kibicuję Aśce i Adze. Trochę ten początek w "To nie tak jak myślisz" był dziwny, ale później się rozkręciła i było rewelacyjne :D I jeszcze ten duet z Edytą :D
A Jabłczyńska dzisiaj była fenomenalna :mrgreen:

Z zagrożeń jestem zadowolony, Kazadi miała III miejsce, Nowakowska II, ciekawe, która wygra. DeaconFan, wynik wcale nie jest oczywisty...

A Ibisz wygrał z teksem do Górniak: Jestem niegrzecznym chłopcem, po programie możesz dać mi klapsa ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:

Liszy było mi dzisiaj szkoda :?
A co do Laury - kompletnie nie podoba mi się jej głos, jej maniera, jej śpiewanie, ona też mi się nie podoba. A jeszcze w filmiku na ipla powiedziała, że wolałaby mieć piosenkę I kissed a girl, bo tak by do niej pasowała, czy coś takiego... :o ::kwasny::
Ja lubię jak ktoś śpiewa ładnie, czysto, każdy wyraz jakoś podkreśla, dociąga, akcentuje... A nie takie śpiewanie sleeeeepepiiiiggghhhhnt, nie skończyła pierwszego wyrazu, a już zaczyna trzeci :roll:

Naszła mnie teraz taka myśl, że w poprzednich edycjach w każdym odcinku był chociaż jeden jakiś wielki polski przebój, a teraz tego nie ma. A jest jest, to odgrzewany kotlet, który wykonywał już każdy. Nowakowska ładnie zaśpiewała "Ta sama chwila", ale ja cały czas słucham tej piosenki w wersji Olgi Bończyk, podczas jej wykonu cały czas miałem w uszach Olgę :roll:
Aga powinna w końcu zaśpiewać coś podobnego do Odkryjemy miłość nieznaną czy Kocham Cię życie, a nie ciągle ma jakieś pioseneczki... Tak samo Nowakowska, którą stać na wielkie piosenki.
Awatar użytkownika
Damians

A zapomniałem jeszcze oddać, że w tym filmiku przed występem Aga Włodarczyk świetnie dowaliła Paulli :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Nie, no żenada, zal komentować.
Moje dwie, a właściwie trzy ukochane gwiazdy zostały na końcu i jedna z nich musiała byc zagrożona. A Laura, której szczerze nienawidzę, idzie jak burza... ::kwasny::

W sumie Jabłczyńska powinna sobie poradzić, ale... Jakby odpadła za tydzień, a ja bym nie wysłał żadnego sms-a, to bym się załamał. Dlatego wyślę te dwa, no może trzy, najwyżej zbankrutuję ::bojesie:: ::loll:: Byleby tylko Joasia została.

A wydarzenie odcinka, to Edytka, która złapała bukiet ślubny :zeby: :zeby: :zeby: ::rad::

A Kasieńka dzisiaj wyglądała fenomenalnie, genialnie ::rad:: ::rad:: ::rad:: :serce:

Za tydzień niestety nie będę mógł oglądać, a może i stety... :P Będę miał cząstkę JOŚ na żywo, a dokładniej Olgę Bończyk ::rad:: :serce: :zeby:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Fatalnie, fatalnie. Fenomenalna Patrycja zagrożona, a ta fałszywa Laura znowu przechodzi. :x I Kudelski znowu dostał jokera. ::kwasny:: Ale przynajmniej w odróżnieniu od Laury go lubię. :wink: No, ale jeśli chodzi o zdolności wokalne to jest na samym końcu i już powinien odpaść. :roll:

Agnieszka Włodarczyk znowu prawie na samym końcu - nie wiem czy to coś znaczy, ale jak tak dalej pójdzie...
Kurczę tak teraz mi prawie wszystkich szkoda, nie chce, żeby nikt odpadł (oprócz Laury i ewentualnie może jeszcze odpaść Jabłczyńska, ba teraz musi odpaść w starciu z Patrycją). :roll: Na finał jednak chyba typuję Laurę, Respondka, Liszowską.

Jeśli zaś chodzi o dzisiejsze wykonania to podobały mi się głównie występy Agnieszki, Liszy, Respondka i Patrycji. :serce: No, może jeszcze Jabłczyńskiej. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wczoraj występ Agnieszki Włodarczyk był zdecydowanie najlepszy.Joasia Liszowska też dała radę.

Z zagrożeń nie jestem zaskoczony. I nawet dobrze, że Jabłczyńska, choć to jedna z moich trzech faworytów jest zagrożona.
Gdyby Kudelski nie dostał jokera to byłby zagrożony z Patrycją i po przegranym pojedynku bylby zobowiązany dać jej jokera ( bo w ten sam sposób dostal jokera od Jachowskiego po dwóch wygranych pojedynkach i wtedy Jabłczyńska byłaby zagrożona z jednym ze zwycięzców.)

A tak Aśka ma ogromne szanse z Kazadi i jeśli wygra, a Kazadi nie da jokera Kudlowi co jest prawie pewne. To następny poleci właśnie Kudelski i da jokera Jabłczyńskiej i do zagrożenia będą mogli być tylko zwycięzcy z bezpieczną Jabłczyńską :D Zagrożeni będą pewnie Liszowska z Respondkiem i będzie trzeba ratować Liszę.

I to jest najlepszy scenariusz, ale i najbardziej prawdopodobny na finałową piątkę (Liszowska, Włodarczyk, Jabłczyńska, Samojłowicz, Chamski).I wtedy Aśka zajdzie dalej niż zwycięzca w jej edycji czyli Respondek ::rad::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ale wyliczenia Tkk_Bolly. :o Ja nie jestem ich tak pewien. :lol:
Jabłczyńska w końcu poleci, z Jokerami też nic nigdy nie wiadomo, niby dają rywalom z pojedynków, ale zdarzają się też wyjątki (różne przyjaźnie itp.).

Ja tam bardzo trzymam kciuki za Patrycję (ale nie wysyłam smsów ::jezyk::) - uważam, że to jeden z największych talentów w tym programie, a na pewno dużo większy od Joanny Jabłczyńskiej i nie wiem jak widzowie mogą tego nie widzieć. :roll:

Chamski i Włodarczyk też w końcu wylecą, jakoś tak czuję po prostu. :P Chociaż mi ich szkoda i ich lubię. Jak już pisałem wcześniej na finałową trójkę typuje Laurę, Liszowską i Respondka.
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:użo większy od Joanny Jabłczyńskiej i nie wiem jak widzowie mogą tego nie widzieć. :roll:
No ja tego nie widzę. Dla mnie Kazadi śpiewała ładnie, ale nic nadzwyczajnego w tym nie widzę. Wczorajsza piosenka była po prostu mdła w jej wykonaniu.
Natomiast Jabłczyńska ma przede wszytskich piękny, magiczny głos, do tego jest kreacja sceniczna - genialne ::rad::
No i co najważniejsze - jako jedyna czerepie z tego programu mega radość, nawet gdyby miała tam występować za darmo, to by do robiła. A jak powiedziała w ipla, może nawet im dopłacać, tylko żeby mogła tam występować :lol:

Fani Kazadi w tym tygodniu na wysyłali się sms-ów, to już nie mają kasy, teraz pora na fanów Jabłczyńskiej!

A Agniecha ma wygrać tę edycję, nie wiem jak to zrobi, ale musi!!!!!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Damians pisze:No ja tego nie widzę. Dla mnie Kazadi śpiewała ładnie, ale nic nadzwyczajnego w tym nie widzę. Wczorajsza piosenka była po prostu mdła w jej wykonaniu.
Heh, no a ja nie widzę niczego nadzwyczajnego w Jabłczyńskiej, poza charakterystycznym głosem, który jednak może niektórym działać na nerwy. :lol:
Poza tym jury bardzo chwali Patrycję, więc ja się z nimi jak najbardziej zgadzam i uważam ją za wielki talent. :)
Mikiks

Jakie plecy ma Laura? :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ostatnio chodziły słuchy, że po Weronicę trzecim jurorem YCD ma zostać ( jeśli 5 edycja powstanie ) Ania Mucha, dzięki temu, że jest jedną z faworytek obecnej edycji TzG. Niedawno Maja Sablewska, managerka Dody, powiedziała w "Party": "Gdyby Doda otrzymała tę propozycję po raz kolejny, na pewno bardzo poważnie by ją rozważyła". Jeśli te plotki okażą się prawdą, to na pewno zwiększy się oglądalność programu. :wink:
ODPOWIEDZ