Chociaż później jak oceniała Respondka, to przypomniała mi się druga edycja, gdzie płakała w każdym odcinku, od razu zrobiło się jakoś inaczej, tak jakoniśpiewajowo
Co do występów, naprawdę byłem dumny z Agi Włodarczyk
Kompletnie nie wyobrażam sobie w jej wykonaniu piosenki Edyty, w ogóle nie brałem jej pod uwagę w głosowaniu, bo ona do niej kompletnie nie pasuje. Najbardziej pasuje do Aśki Jabłczyńskiej, ewentualnie Liszy lub Nowakowskiej, ale jestem bardzo ciekawy, jak Aga sobie z nią poradzi
Aśka Jabłczyńska - rewelacja
A laury nie mogę znieść, ona jest obecnie drugą Nataszą
A Awinion do Respondka nie pasowało, gdyby nie było tragedii, on zaśpiewałby tak samo. Za tydzień śpiewa jedną z mich ulubionych obecnie piosenek Konstelacje, to mu wyjdzie dobrze. I tez głosowałem dla niego na tę piosenkę
A Lisza zaszalała z tym dekoltem, oj zaszalała!!
No dokładnie, to jakaś pomyłkaTkk_Bolly pisze:Myślałem, ze ktoś z rodziny Krzyśka lub kolega, przyjaciel zginął w tej tragedi w kopalni, ale z tego co zrozumiałem to nikt. I Krzysiek się przejął, bo jest z dolnego śląska(?)
Jeśli tak to dziwne, niech sobie poczyta ile osób dziennie umiera na Ziemii np z głodu.
No i ta żałoba narodowa to pomyłka.
To tak, jakby zatonął statek na Bałtyku, a Aga wpadła w rozpacz, bo jest z nad morza