Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wyniki jakie są takie są :wink: , nigdy wszystkim nie da sie dogodzić. Trzeba się z tym pogodzić. Czekam już tylko jak ktoś oświadczy, że konkurs był sfałszowany i z góry ustawiony. ::loll:: Tak czy inaczej granice absurdu już zostały przekroczone. ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

A mnie najbardziej cieszy wygrana BrzydUli w swojej kategorii. Teraz czekam tylko niecierpliwie na nominację do Telekamer. ;)
Zdziwiła mnie wygrana Darli i Thorne'a w głosowaniu na najlepszą parę - mnie oni osobiście nudzą.
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:ale Darla przebijająca w tym roku Brooke? bez komentarza...
Z tym to nawet ja się zgodzę :lol:
Dawidek pisze:Familiada - 1/- (-)
To mnie rozwaliło ::loll:: :wink:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Familiada jest super, to był mój typ podobnie jak: głupota Bridget - 1/- (-)
poziom wiedzy o antykoncepcji - 1/- (-) . Dziwne, że poziom wiedzy o antykoncepcji nie wydał się porażką dla Was :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Darla przebijająca w tym roku Brooke
Miałem na myśli Darlene ale napisałem Darlę. ::loll:: ::jezyk:: . KKL nie jest beztalenciem, ale aktorką jest przeciętną i okrzyknięcie jej najlepszą aktorką MnS to największy rodzyn całego konkursu. :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala i Mikiks - to nie sa minusy, tylko myślniki. :D

Jeśli chodzi o KKL, nie miała możliwości popisania się w 2005 roku. Osobiście uważam, że lepiej tym razem wyszła S. Flannery, która znakomicie gra wredną postać. Sama postać jest tragiczna, ale oddzielam postać od aktorki. :wink: Susan moim zdaniem należało się trofeum.
To głosowanie na najlepszego aktora/aktorkę pokazało, że to kobiety w "MnS" sa osobowościami, a faceci tak naprawdę są w cieniu kobiet. To drugie głosowanie z rzędu, które tak pokazało. :wink:
Też byłem zaskoczony zwycięstwem Darli i Thorne'a - ale taka już była Wasza wola.
A tak na pocieszenie dla Pottermaniacka i Joe'go - na początku przeliczania głosów wcale nie było takie pewne, że Brooke i KKL znajdą się w finale. ::chytry:: Okazało się, że poparcie dla nich wystarczyło jednak by wejść do finału.
Awatar użytkownika
Joe

Dawidek pisze:Sama postać jest tragiczna, ale oddzielam postać od aktorki. :wink:
Wow, pierwsza rozsądna osoba , która zabrała głos w tej dyskusji, potrafi rozgraniczyć te dwie sprawy. Przykry jest fakt że większość userów oddając głos w tej kategorii, ocenia postać,wątki, kieruje się sympatią do danego bohatera a pomija umiejętności aktora.
:idea:
A tak na pocieszenie dla Pottermaniacka i Joe'go - na początku przeliczania głosów wcale nie było takie pewne, że Brooke i KKL znajdą się w finale. ::chytry:: Okazało się, że poparcie dla nich wystarczyło jednak by wejść do finału.
A tam, Brooke mnie nie obchodzi, gorzej z jej fanami, którzy w każdej kategorii bezkrytycznie głosują na nią. :lol: Cóż, taka specyfika tego konkursu. :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak wiecie ja jestem fanem Brooke i KKL, ale nie zagłosowałem na nią w żadnej kategorii :twisted:
Zagłosowałem na Amber, na Adrienne Frantz i odejście Amber :P
Odrzuciłem Katherine Kelly Lang i Brooke, bo ten rok był dla niej rzeczywiście trochę nudny ::chytry::
Tomala

Post autor: Tomala »

Dawidek pisze:Tomala i Mikiks - to nie sa minusy, tylko myślniki.
Wiem, ale ja się śmiałem z samej obecności "Familiady" w konkursie :lol: :wink: Myślałem, że to oglądają tylko babcie, a tu takich nie ma :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Myślałem, że to oglądają tylko babcie, a tu takich nie ma
MnS też rzekomo oglądają tylko babcie... :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Wielcy znawcy gry aktorskiej się odezwali :lol: Jakoś sama Susan Flannery, która zapewne zna się na tym zawodzie skoro zdobywa nagrody Emmy ciągle chwali KKL i powtarza, że już dawno powinni jej przyznać Emmy. Z tego co tu widzę to zazdrość was zżera ;) Ja pamiętam wiele dobrych scen - z wypadkiem Hope, pożegnaniem z Ridgem i dziećmi i wyprowadzką z domu po powrocie Taylor, odłączenie Stefci od aparatury, akcja z pistoletem i cudowne wątki z Nickiem, które jako jedyne utrzymywały mnie przy oglądaniu tego serialu i ściąganiu nowych odcinków w tamtym czasie. Każdy lubi co innego ;) Cieszy mnie wynik w kategorii najlepszą postać zwłaszcza, że Dawidek uważał, że Brooke w tym roku nie wygra ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Joe

Wielcy znawcy gry aktorskiej się odezwal

Po przeczytaniu tego:
cudowne wątki z Nickiem

Mogę być nawet "wielkim znawcą", bo nic mnie na tym forum tak ostatnio nie rozwaliło. :lol:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Cieszę się, że taki masz dobry humor. Moją ulubioną parą od pojawienia się Nicka zawsze było i będzie Bricky ;) Ale nie przeżywam tak tego serialu i tego forum jak niektórzy i nie piszę w każdym poście jak to są wspaniali ;) A tak nawiązując do wątku to dziwi mnie trochę niedocenienie Jacka Wagnera w naszym plebiscycie, bo aktor został nominowany do nagrody Emmy właśnie za 2005 rok moi drodzy znawcy :lol:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Wow, Wagner nominowany do nagrody za ten rok? :shock: Za co? :roll: :roll: Nic mi się nie podoba w grze tego aktora.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze:Podałem te sceny dla przykładu, wcale nie widzę pod jakim względem Stephanie była lepsza w tym roku a tym bardziej żywy trup Taylor ::loll:: Zwyczajnie nie lubicie Brooke i jej wątków oraz skręca was że większość ją doceniła stąd tego typu niczym nie poparta krytyka. :ziewam:
Nawet Dawidek i Mareczek uznali, że sceny z Brooke były w tym roku wyjątkowo nudne. Przez ostatnie miesiące wiele osób narzekało na supernudny wątek Bricky, czyli 8/10 scen Lang w 2005 roku. Krytyka jest uzasadniona.
wiwi pisze:Wielcy znawcy gry aktorskiej się odezwali :lol: Jakoś sama Susan Flannery, która zapewne zna się na tym zawodzie skoro zdobywa nagrody Emmy ciągle chwali KKL i powtarza, że już dawno powinni jej przyznać Emmy. Z tego co tu widzę to zazdrość was zżera ;) Ja pamiętam wiele dobrych scen - z wypadkiem Hope, pożegnaniem z Ridgem i dziećmi i wyprowadzką z domu po powrocie Taylor, odłączenie Stefci od aparatury, akcja z pistoletem i cudowne wątki z Nickiem, które jako jedyne utrzymywały mnie przy oglądaniu tego serialu i ściąganiu nowych odcinków w tamtym czasie. Każdy lubi co innego ;) Cieszy mnie wynik w kategorii najlepszą postać zwłaszcza, że Dawidek uważał, że Brooke w tym roku nie wygra ;)
Może Susan chwali Lang ze zwykłej grzeczności i przyjaźni? ::jezyk:: Mało udzielałaś się w temacie "Dzisiejszy Odcinek" i nie widziałaś, że nawet najbardziej zagorzali fani Brooke narzekali na "cudowne wątki z Nickiem", że są nudne i nie do przetrawienia.

Oczywiście zawsze, jak fani Hunter krytykują Brooke, to pada słowo "zazdrość". Wyjaśnijcie mi, czego mam zazdrościć Lang i Logan, bo ja nie wiem. :lol:
ODPOWIEDZ