Klan
Śmiesznie się ogląda te scenki teraz z doktorem Lubiczem kiedy to tak przestrzega prawa, że nie może pozwolic na żadne jego chocby najmniejsze złamanie
Bo doktor Edyta nic złego w gruncie rzeczy nie robi. I jacy wszyscy oburzeni (Alicja, Agnieszka) działalnością szalonej doktorki. A Edyta teraz jest zwyczajną bohaterką o małym zabarwieniu nagatywnym ala jak Karolina, Ławecka czy Halszka.
I pojawiła się Donatka
w tej bluzce i nowej fryzurze wyglądała bardzo korzystnie. Oby dostała wątek na ten sezon I jeszcze Irenka, bo w tym sezoni tylko jej Steni i Doroty jeszcze nie pokazali.
Pewnie ciekawie bedzie u Ksawerego, wszystko wskazuje na to, że Leokadia w odwecie za to, że Ksawery wybrał Monikę wsypie go, że ustawił przetarg
I pojawiła się Donatka
Pewnie ciekawie bedzie u Ksawerego, wszystko wskazuje na to, że Leokadia w odwecie za to, że Ksawery wybrał Monikę wsypie go, że ustawił przetarg
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Aktorka Zofia Merle wraca do obsady serialu "Klan", w którym wcielała się w gospodynię rodziny Lubiczów, panią Stenię.
– Z chęcią skorzystałam z propozycji powrotu - mówi Merle. - Ale jak na razie nie mam jeszcze tekstu scenariusza – dodaje.
Nie potwierdziły się informacje, że przyczyną zniknięcia 71-letniej aktorki z serialu jest choroba.
– Zniknęłam nie dlatego, że byłam w szpitalu - tłumaczy. - Musiałam po prostu przez jakiś czas odpocząć od pracy. Na lipiec i sierpień wyjechałam za granicę. Na razie więc moje akumulatorki są doładowane – wyjaśnia.
– Nie martwcie się, nic mi nie jest i na pewno wrócę do "Klanu" – obiecuje
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Już widzę ten zaskakujący scenariusz: Stenia gotuje zupę lub ględzi o mężu nieboszczyku po czym dodaje że kocha Kazia 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex, ostatnimi czasy Pani Stenia ma "kochanka", którego znalazła na naszej-klasie
Ostatnio w Klanie jest ciekawie. Wątek Pani Kaczorek, która postanowiła zaśpiewać na własnym ślubie i bierze lekcje śpiewu bardzo fajny
Tym bardziej, że ona ma słabość do tego młodego nauczyciela. Czyżby zamiast ślubu był romans??
Co do ślubu Bogusi, to niestety nam nic nie pokażą
Ślub jest jutro, czyli w poniedziałek tylko dowiemy się z opowieści co i jak.
Bolly, co do doktora Lubicza chciałem napisać to samo. Obrońca prawa się znalazł, w świetle ostatniego wydarzenia te jego mądrości są komiczne
A doktor Edyta bardzo dobrze powiedziała, prowadzi zarejestrowaną działalność, płaci podatki, a i musi przecież z czegoś żyć.
A nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale ostatnio w Klanie jest więcej śmiałych scen
Oczywiście nie ma porównania do MNS, ale zawsze jakieś postępy, np. ostatni pocałunek Gabrieli i tego jej architekta, pocałunki Moniki i Feliksa, Feliksa i Leo, czy wczorajsza scena, jak Feli zaczyna całować Moni po dekolcie
Co do tej propozycji korupcyjnej, tak sobie myślę, że Leo mogłaby okazać się agentem CBA
Agent Leo
Jeżeli Feli jakoś ustawi ten przetarg, to na pewno nie ujdzie mu to na sucho, Klan to w końcu dobry serial i takie coś na pewno zostanie ukarane.
Ostatnio w Klanie jest ciekawie. Wątek Pani Kaczorek, która postanowiła zaśpiewać na własnym ślubie i bierze lekcje śpiewu bardzo fajny
Co do ślubu Bogusi, to niestety nam nic nie pokażą
Bolly, co do doktora Lubicza chciałem napisać to samo. Obrońca prawa się znalazł, w świetle ostatniego wydarzenia te jego mądrości są komiczne
A doktor Edyta bardzo dobrze powiedziała, prowadzi zarejestrowaną działalność, płaci podatki, a i musi przecież z czegoś żyć.
A nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale ostatnio w Klanie jest więcej śmiałych scen
Oczywiście nie ma porównania do MNS, ale zawsze jakieś postępy, np. ostatni pocałunek Gabrieli i tego jej architekta, pocałunki Moniki i Feliksa, Feliksa i Leo, czy wczorajsza scena, jak Feli zaczyna całować Moni po dekolcie
Co do tej propozycji korupcyjnej, tak sobie myślę, że Leo mogłaby okazać się agentem CBA
Agent Leo
Jeżeli Feli jakoś ustawi ten przetarg, to na pewno nie ujdzie mu to na sucho, Klan to w końcu dobry serial i takie coś na pewno zostanie ukarane.
Ostatnio zmieniony 2009-10-23, 19:52 przez Damians, łącznie zmieniany 2 razy.
- Adex-fan Brooke
Kiedyś widziałem, głupotaDamians pisze:Adex, ostatnimi czasy Pani Stenia ma "kochanka", którego znalazła na naszej-klasie![]()
![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kaja Paschalska ma profil na YT, jest tam wiele scen z Klanu:
http://www.youtube.com/user/OlaLubiczTV ... MUmaDk0sjk
A więc Moni i Feli się zaręczyli
Ale jak mówią spoilery, Moni przeczyta gorącego SMS-a od Leo i się zdenerwuje... Ten za to sfinalizuje transakcje za łapówkę.
I wraca Miron!!! A Aga rozstanie się ze Smosarskim.
Fajnie, że Pani Stenia wróciła, trochę jej brakowało.
I dobrze, ze pokazali scenę na cmentarzu, jakoś lubię te Klanowe sceny. Kilka lat temu Moni przyszła na cmentarz w wielkim kapeluszu i z jednym zniczem
A więc Moni i Feli się zaręczyli
Ale jak mówią spoilery, Moni przeczyta gorącego SMS-a od Leo i się zdenerwuje... Ten za to sfinalizuje transakcje za łapówkę.
I wraca Miron!!! A Aga rozstanie się ze Smosarskim.
Fajnie, że Pani Stenia wróciła, trochę jej brakowało.
I dobrze, ze pokazali scenę na cmentarzu, jakoś lubię te Klanowe sceny. Kilka lat temu Moni przyszła na cmentarz w wielkim kapeluszu i z jednym zniczem