Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie zauważyliście, że po powrocie akorka co gra Stenie, jakoś tak dziwnie gra, co chwilę przeciąga do granic możliwości niektóre litery. Nie wiem czy to wprowadzili do scenariusza, że Stenia po grypie jest wykończona i ma problemy z mową. Bo aktorka przecież zdrowa.
Strasznie mnie denerwuje ten nowy styl mówienia, za to ten poprzedni kochałem
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Właśnie to zostało aktorce po chorobie, dlatego tak przeciąga.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Nie mogę oglądać scen z udziałem tej Stenii. Mówi teraz tak beznadziejnie, że odpadam. ::kwasny:: To wysłaliby aktorkę na zwolnienie, a tak psuje tylko serial. ::kwasny::
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A na poprzedniej stronie dałem wywiad z Zofią Merle i ta zarzekała się, że nie była chora. A tymczasem. :( Trochę denerwujące to jest, ale pani Steni nie możemy stracic. W końcu się każdy przyzwyczai.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj miałem wrażenie, że ona już ledwo mówi, jakby się chwilami dusiła :cry: :|
"Może zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy naaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeję, aaaaaaaaaaaaaa Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeńńńńka niech soooobie usiądzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" :roll:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Thorne pisze:Nie mogę oglądać scen z udziałem tej Stenii. Mówi teraz tak beznadziejnie, że odpadam. ::kwasny:: To wysłaliby aktorkę na zwolnienie, a tak psuje tylko serial. ::kwasny::
Zgadzam się z tobą. Wlaśnie też pomyślałem, że nawet dla własnego zdrowia nie powinna już grać. Wydaje mi się , że nawet aktorzy grający z nią wspólne sceny sie męczą. Mam na myśli scenę, jak Olkę odwiedził ten chłopak i Stenia cos o gotowaniu mówiła, to wyglądało jakby tylko czekali aż skończy zdanie.
Awatar użytkownika
Damians

Świetne były piątkowe sceny z Moni :mrgreen: Najpierw u jubilera pokazywała swoją wyższość nad sprzedawczynią i kaprysiła, a potem jak odebrała wiadomość od Feliksa: Wypchaj się :lol

A tymczasem Feli z Leo sobie tańcowali, a nakryła ich Gabriela, ta wymiana kiwnięć między nimi też była dobra :mrgreen:

Ale dziwne, że Feli został skorumpowany i uszło to płazem, jakoś nie wpisuje się to w misie TVP. Ten watek na pewno będzie jeszcze jakoś kontynuowany, mogliby wmiesza w to agenta CBA, Leo byłaby idealna kandydatką :mrgreen:
Agnieszka mnie ostatnio bardzo denerwuje.
Awatar użytkownika
Damians

No jest już jakiś postęp w porównaniu do osiemnastki Maćka, ale dalej impreza z młodzieżą mega sztuczna ::loll::
18-stka bez alkoholu?? :lol: Scenarzyści powinni pójść na przeciętną polską "imprezę" młodzieżową i zobaczyć, jak to wygląda naprawdę. I wchodzą goście i od razu do salonu, nawet życzeń nie złożą :lol:
Ten pocałunek z Kamilą też jakiś taki mało realistyczny.

Doktor Lubicz dalej jest strażnikiem wszelakiej moralności, nawet lewego zwolnienia nie mógłby wypisać, Boże broń!

Michał jest niewyżyty seksualnie, już się pogubiłem w tych jego randkach i kobietach.

Jurek powiedział, że ma niemodne kołnierzyki w koszulach :roll: :lol: To jakie są teraz modne?? ::loll:: Lepie przestałby nosić te niemodne kamizelki...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Co tam w naszym poczciwym "Klanie"? ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Thorne

Damians pisze:Doktor Lubicz dalej jest strażnikiem wszelakiej moralności, nawet lewego zwolnienia nie mógłby wypisać, Boże broń!
A to nie grozi dyscyplinarką ?
Awatar użytkownika
Damians

Nie wiem czym to grozi, ale znam życie :P

No właśnie co tam w Klanie?? Ostatni raz oglądałem w piątek, Miron zadzwonil do Agi, a w zapowiedziach z nią rozmawiał.
Dzisiaj obejrzę,
Awatar użytkownika
Thorne

Damians, Ty się tak orientujesz w Klanie. Powiedz mi, kim z zawodu jest ten facet w okularach, który udawał przed Czesią pośrednika w obrocie nieruchomościami, aby ją i jej męża skompromitować przed sądem rodzinnym ? On stale się wypowiada o tej kobiecie, która go zatrudniła : "moja klientka". Tak jakby był adwokatem czy innym prawnikiem. ::loll:: A w tym dzisiejszym odcinku ten jego 'kolega' mu powiedział, że ma fajną fuchę. Co to jakiś agent służb specjalnych ?!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Thorne, ja oglądam każdy odcinek Klanu więc też się orientuję :P

Ten facet do detektyw wynajęty przez Ławecką, jego zadanie to skompromitowanie Czesi w sądzie :wink:
Awatar użytkownika
Thorne

A to wszystko jasne. :D Banalne rozwiązanie mojego problemu, a ja musiałem szukać jakichś skomplikowanych rozwiązań. :lol: Już myślałem, że to może jakiś agent z "sądowej czarnej ręki". 8)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W "Klanie" chyba niedługo kolejny wątek związany z wirusem HIV, z tego co czytałem pobieżnie w ŚS Michał i Waldek będą się badać na obecność wirusa HIV. :roll:
Zauważyłem, że ostatnio ten wątek występuje/występował też w innych polskich serialach, nie tak dawno temu Mariusz w Pierwszej Miłości mógł mieć HIV, teraz Paweł w MjM i Michał w "Klanie". :roll: Mogliby coś nowego wymyśleć, a nie odgapiać te same wątki od innych seriali. Poza tym w "Klanie" nie wystarczy, że już Daniel jest zarażony wirusem? :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ