M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

W "Świecie seriali" w streszczeniu odcinka 704. pisze, że Paweł jednak nie jest nosicielem wirusa HIV. Na szczęście.
Bardzo żałuję, że Jaroszy umrze :( To był naczelny czarny charakter w serialu (chociaż ostatnio wybielony), miał mnóstwo ciekawych wątków.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Miałam od razu skojarzenie z Housa. Tam często są wyniki fałszywie pozytywne :wink: ::jezyk::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze:W "Świecie seriali" w streszczeniu odcinka 704. pisze, że Paweł jednak nie jest nosicielem wirusa HIV. Na szczęście.
Bardzo żałuję, że Jaroszy umrze :( To był naczelny czarny charakter w serialu (chociaż ostatnio wybielony), miał mnóstwo ciekawych wątków.
Całkowicie zepsuli wątek Jaroszego i Hanki, tak samo, jak Marka i Grażyny, nagle Mareczek ( Mostowiak ::jezyk:: ) oprzytomniał i zechciał powrócić na łono rodziny, w najbliższym czasie Hanka dowie się o tym romansie, będzie kilka miesięcy kryzysu w ich małżeństwie, a potem się pogodzą. :roll: Nie wykorzystali też wątku Pawła i Madzi, która po raz enty wraca do Sudanu ( pisze o tym ŚS ), więc ciekawe, co zrobią z Anią Muchą.

Mailo, napisałeś, że wyda się o Marzenie i Mirku, nie pomylił ci się Mirek z Irkiem?

Tomala

Pottermaniack pisze:Nie wykorzystali też wątku Pawła i Madzi, która po raz enty wraca do Sudanu ( pisze o tym ŚS ), więc ciekawe, co zrobią z Anią Muchą.[/color]
To akurat moim zdaniem dobrze, że nie wykorzystali tego wątku. Paweł i Madzia już tyle razy do siebie wracali, że to już jest nudne. Ale Madzia mogłaby jednak zostać. W ogóle dzisiaj jak ją zobaczyłem po dość długiej nieobecności i po wygranej w TzG, to jakoś tak zupełnie inaczej na nią patrzyłem. To było coś niebywałego xD
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wielki spoiler!

Jaroszy wcale nie umarł, został świadkiem koronnym i wyjechał za granice!
Awatar użytkownika
Szogunka

Myślałam, że tak będzie ::ok:: Zbyt dziwnie "urwany" ten wątek. Osobiście bardzo mnie to cieszy :mrgreen:
Tomala

Bardzo się ucieszyłem jak przeczytałem o tym dzisiaj w ŚS. Całe szczęście, że taka świetna postać zostaje :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:Bardzo się ucieszyłem jak przeczytałem o tym dzisiaj w ŚS. Całe szczęście, że taka świetna postać zostaje :)
Ja już wcześniej miałem takie podejrzenia. Jak Hanka wyszła ze szpitala to jakby ją ktos obserwował. Trochę za dużo ostatnio tego usmiercania i "zmartwychwstania" Nie sądzicie? Najpierw mama Majki, potem ten marynarz narzeczony Krystyny, który "ożył" akurat w dniu jej zaręczyn ::loll:: A teraz Jaroszy. Jak w MNS:)
Awatar użytkownika
Szogunka

Jak Marta z Marysią rozmawiały o rocznicy ślubu, dotarło do mnie, że ta druga ma 50 lat! :shock:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

I ta 50-latka urodziła niedawno dziecko. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No nic dziwnego, że ma tyle lat, w końcu na początku serialu Mroczki miały po 18, czyli w roku 2000. To teraz powinni mieć 27-28 lat., to w najlepszym wypadku, gdyby urodziła Mroczków w wieku 20 lat, na początku serialu miałaby 38, a teraz ma co najmniej 47 lub jest starsza. A tutaj czas jest rzeczywisty.
Innymi słowami, Marysia jest rówieśniczką Brooke :mrgreen: :lol:
Tomala

Ja w ogóle nie czuję tego, że Marysia jest świeżo upieczoną mamą. Nie pasuje to do niej. Jeżeli jakaś młodsza aktorka zachodzi w ciążę i jest w ciąży w serialu to naprawdę to widać, jest grubsza nie tylko na brzuchu, a w przypadku Marysi tak nie jest i nie widać tego jej macierzyństwa. Mogli ją chociaż wystylizować na taką zmęczoną, a tu nic.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Marysia bliźniaki urodziła w wieku 18 lat. Tak wyczytałem na forum Gazety. Wałkowali ten temat kiedyś. Nic więc dziwnego w tym, że kobieta po 40-tce ma dziecko. Zdarza się.
Awatar użytkownika
Szogunka

Po 40 tak, ale 50 latka to fenomen :P
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Załóżmy, że bliźniaki urodziły się w 1982 roku i Marysia miała wtedy 18 lat to wynika z tego, że urodziła się w 1964 roku, a więc ma 45 lat. Nie ma jednak co obliczac tego az tak dokładnie bo pewnie te wszystkie daty się nie zgadzają. Moge się mylic, ale wydaje mi sie, że Lucek ożenił się z zaciążoną przez Łagodę Basię więc Marysia powinna mieć 50 lat, ale wtedy bliźniaki powinny byc dużo starsze i to juz sie nie zgadza.
ODPOWIEDZ