Bardzo żałuję, że Jaroszy umrze
M jak miłość
- Pottermaniack
Całkowicie zepsuli wątek Jaroszego i Hanki, tak samo, jak Marka i Grażyny, nagle Mareczek ( MostowiakTomala pisze:W "Świecie seriali" w streszczeniu odcinka 704. pisze, że Paweł jednak nie jest nosicielem wirusa HIV. Na szczęście.
Bardzo żałuję, że Jaroszy umrzeTo był naczelny czarny charakter w serialu (chociaż ostatnio wybielony), miał mnóstwo ciekawych wątków.
Mailo, napisałeś, że wyda się o Marzenie i Mirku, nie pomylił ci się Mirek z Irkiem?
To akurat moim zdaniem dobrze, że nie wykorzystali tego wątku. Paweł i Madzia już tyle razy do siebie wracali, że to już jest nudne. Ale Madzia mogłaby jednak zostać. W ogóle dzisiaj jak ją zobaczyłem po dość długiej nieobecności i po wygranej w TzG, to jakoś tak zupełnie inaczej na nią patrzyłem. To było coś niebywałego xDPottermaniack pisze:Nie wykorzystali też wątku Pawła i Madzi, która po raz enty wraca do Sudanu ( pisze o tym ŚS ), więc ciekawe, co zrobią z Anią Muchą.[/color]
Ja już wcześniej miałem takie podejrzenia. Jak Hanka wyszła ze szpitala to jakby ją ktos obserwował. Trochę za dużo ostatnio tego usmiercania i "zmartwychwstania" Nie sądzicie? Najpierw mama Majki, potem ten marynarz narzeczony Krystyny, który "ożył" akurat w dniu jej zaręczynTomala pisze:Bardzo się ucieszyłem jak przeczytałem o tym dzisiaj w ŚS. Całe szczęście, że taka świetna postać zostaje![]()
- Pottermaniack
No nic dziwnego, że ma tyle lat, w końcu na początku serialu Mroczki miały po 18, czyli w roku 2000. To teraz powinni mieć 27-28 lat., to w najlepszym wypadku, gdyby urodziła Mroczków w wieku 20 lat, na początku serialu miałaby 38, a teraz ma co najmniej 47 lub jest starsza. A tutaj czas jest rzeczywisty.
Innymi słowami, Marysia jest rówieśniczką Brooke

Innymi słowami, Marysia jest rówieśniczką Brooke
Ja w ogóle nie czuję tego, że Marysia jest świeżo upieczoną mamą. Nie pasuje to do niej. Jeżeli jakaś młodsza aktorka zachodzi w ciążę i jest w ciąży w serialu to naprawdę to widać, jest grubsza nie tylko na brzuchu, a w przypadku Marysi tak nie jest i nie widać tego jej macierzyństwa. Mogli ją chociaż wystylizować na taką zmęczoną, a tu nic.
Załóżmy, że bliźniaki urodziły się w 1982 roku i Marysia miała wtedy 18 lat to wynika z tego, że urodziła się w 1964 roku, a więc ma 45 lat. Nie ma jednak co obliczac tego az tak dokładnie bo pewnie te wszystkie daty się nie zgadzają. Moge się mylic, ale wydaje mi sie, że Lucek ożenił się z zaciążoną przez Łagodę Basię więc Marysia powinna mieć 50 lat, ale wtedy bliźniaki powinny byc dużo starsze i to juz sie nie zgadza.