Polskie nagrody i wyróżnienia dla "MnS"
- fandantego
A właśnie, że przewiduje. Tutaj jest cytat z regulaminu plebiscytufandantego pisze:Dlaczego nieuczciwej? Każdy ma możliwość wysłania dowolnej ilości smsów i nawet głosów z Internetu. Regulamin Telekamer nie przewiduje żadnych limitów.
Źródło: http://telekamery.pl/stat.php/art,4/Uczestnik może wziąć udział w plebiscycie więcej niż jeden raz przy użyciu różnych kanałów głosowania: wysyłając kartki, smsy, głosując przez Internet, przy założeniu, że przez Internet można oddać 1 głos z 1 numeru IP/IPX.
-
Dawidek
- Administrator
Właśnie chciałem to napisać Beja.
Wielokrotne głosowanie przez tę samą osobę z różnych IP, moim zdaniem jest po prostu nieuczciwe wobec uczestników plebiscytu, nominowanych i może naruszyć regulamin, jeśli prawnicy uznają, że to było naruszenie. Można zagłosować 3 razy, za każdym razem za pośrednictwem innego sposobu komunikacji. Pod tym względem regulamin jest czytelny. Chodzi o tę samą kategorię, nie można 5 razy głosować na "MnS", można maksymalnie trzy.
Wielokrotne głosowanie przez tę samą osobę z różnych IP, moim zdaniem jest po prostu nieuczciwe wobec uczestników plebiscytu, nominowanych i może naruszyć regulamin, jeśli prawnicy uznają, że to było naruszenie. Można zagłosować 3 razy, za każdym razem za pośrednictwem innego sposobu komunikacji. Pod tym względem regulamin jest czytelny. Chodzi o tę samą kategorię, nie można 5 razy głosować na "MnS", można maksymalnie trzy.
- Adex-fan Brooke
A więc idziemy do członków rodziny/znajomych aby zagłosowali na B&B 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Jak to kto, myB@r pisze:Ciekawe kto by wyszedł po nagrodę jakby wygrała Moda? Wyobrażacie sobie nagle Stephanie która wchodzi na scenę i odbiera statuetkę?![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Szczerze mówiąc sądzę, że MNS nie ma szans na wygraną. Jescze się waham czy nie zagłosować na House'a, ale chyba skuszę się na Modę. Ale mimo to trzeba pamiętać, że MNS oglądają głównie babcie, które nie korzystają z Interentu, a to z niego będzie pochodzić większość głosów, a House'a ogląda bardzo dużo internautów...
Gdyby MNS wygrała to mogłaby już cała ekipa przyjechać i przy okazji nakręcić jakieś odcinki w Polsce

To by było dobreAdex-fan Brooke pisze:Jak to kto, my pod rękę z KKL i Hunter
Gdyby MNS wygrała to mogłaby już cała ekipa przyjechać i przy okazji nakręcić jakieś odcinki w Polsce
wiwi pisze:E taaam, ja głosuję na Californication
Pewnie wyszedłby aktualny dyrektor TVP1. Musiałby zachwalać serial - wyobraźcie sobie - setki największych polskich gwiazd siedzących na widowni, 7 mln widzów przed telewizorami, i wszyscy słyszą pozytywne rzeczy o MNSAdex-fan Brooke pisze:Jak to kto, myB@r pisze:Ciekawe kto by wyszedł po nagrodę jakby wygrała Moda? Wyobrażacie sobie nagle Stephanie która wchodzi na scenę i odbiera statuetkę?![]()
pod rękę z KKL i Hunter
A w późniejszym terminie, jak ta wiadomość dotarłaby do USA, to może przesłaliby nam jakieś specjalne podziękowania. Skoro w zeszłym roku KKL specjalnie dla czytelników KropkiTV życzyła wesołych świąt, to równie dobrze mogłaby podziękować polskim widzom na na TVP1
Ciekawo, jakie fragmenty pokażą w czasie nominacji, a może zrobią nam wielką niespodziankę i na tym filmiku będą jakieś specjalne podziękowania od aktorów z USA
Obstawiam, że będzie Sally (być może z Clarke'iem) w Spectrze. Ten rudy łeb to znak rozpoznawczy MNSDamians pisze:Ciekawo, jakie fragmenty pokażą w czasie nominacji, a może zrobią nam wielką niespodziankę i na tym filmiku będą jakieś specjalne podziękowania od aktorów z USA
- Adex-fan Brooke
Tomala babcie i opinia o B&B że to zwykły badziew to stereotypy i właśnie runęłyby na oczach wielu ludzi gdyby B&B wygrało a myślę że ma szanse wygrać jak zmobilizujemy siebie i znajomych plus niektórzy mogą być zaaferowani głosowaniem w innych kategoriach a B&B zaznaczą dla żartu
Wierzę że szanse są duże!
- fandantego
Ludzie naśmiewają się w komentarzach pod licznymi newsami dotyczącymi tegorocznych Telekamer. Mnie to irytuje powiem szczerze
Dla żartów piszą, że wygra MODA. Nie znają siły tego serialu. A większość to taki ciemnogród (bez urazy), który wypisuje różne brednie - a to, że serial jest najdłuższy na świecie, a to, że jest to niekończąca się telenowela, a to, że ma już chyba ze 100 lat i pamięta ją sam Hitler. Głupot takich czytać się nie da.
Może pokażemy w końcu polskiemu zaściankowi gdzie Moda rośnie
Gdyby wygrała MNS zamiast House'a (który teraz ma największe szanse) to by im miny zrzedły. Ja rozumiem fenomen House'a, bo sam oglądam i sam jestem fanem. Ale mam większy sentyment do opery Bella, dlatego pragnę zwycięstwa "naszej" Mody... 
Może pokażemy w końcu polskiemu zaściankowi gdzie Moda rośnie
Ja osobiście jestem jeszcze wielkim fanem Skazanego na śmierc, ale zagłosuję na MnS, ta soap opera i to forum to już jakby nawet częśc mojego życia, wiele lat już to oglądam, więc wypada zagłosowac. Tak jak inni sądzę, że trzeba pokazac Polsce siłę B&B.
Sądzę, że MnS ma duże szanse na wygraną, pamiętajmy, że parę lat temu zdobyła już w Polsce Teleekran rywalizując z wieloma innymi znanymi serialami zagranicznymi.
Teraz duża jest konkurencja ze strony House'a, Skazany może zając III miejsce (niestety jego siła zdaje się trochę opadła przy emisji III i IV sezonu). Californications i CSI nie mają raczej większych szans...
Sądzę, że MnS ma duże szanse na wygraną, pamiętajmy, że parę lat temu zdobyła już w Polsce Teleekran rywalizując z wieloma innymi znanymi serialami zagranicznymi.
Teraz duża jest konkurencja ze strony House'a, Skazany może zając III miejsce (niestety jego siła zdaje się trochę opadła przy emisji III i IV sezonu). Californications i CSI nie mają raczej większych szans...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.