Dominick Payne Marone

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Nie od dziś wiadomo, że Brooke to chorągiewka na wietrze - jak zawieje wiatr (czyt. co jej kto powie), tak Brooke robi. Nick o tym wie, i jest świadomy, że jak Brooke zostanie w firmie na kupie z Forresterami to tylko patrzeć jak zostawi go dla Ridge'a.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Prawda jest taka, że wolę by Nick odczepił się od Brooke i wypłynął gdzieś daleko :lol:
Jednak na serio, mi postawa Nicka niepodoba się i tyle - sądzie, że nie pasują do siebie :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Skoro Nick tak się obawia Ridge'a to znaczy, że nie jest pewien uczuć Brooke ::chytry:: Wie, że ona go może zostawić dla Ridge'a, więc nie wiem jaki jest sens takiego związku.
Zakończę swój post jakże błyskotlwią puentą: Nick to najgorsza postać w historii MNA :evil: :lol:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dla mnie on najgorszą nie jest, ale brakuje mu jednego, umiejętności zaufania drugiej osobie, a szczególnie partnerce. Związek dwojga ludzi ma się opierać na zaufaniu, on owszem, chce dla Brooke jak najlepiej, ale jej nie ufa. Nie ufa też Forresterom, ale niech pamięta, że Brooke zna ich lepiej niż on. W przypadku firmy, Nick nie ma prawa ingerować w firmę, której nie jest nawet pracownikiem. Owszem - może radzić, sugerować, ale tylko tyle. To wywieranie presji na dziewczynie jest właśnie najgorsze. ::ysz::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:Zakończę swój post jakże błyskotlwią puentą: Nick to najgorsza postać w historii MNA :evil: :lol:
Chyba MNS :wink:
Ja oczywiście zgadzam się z tobą Tomala ::ok:: Nick nie ma teraz nic ciekawego do powiedzenia, a ciągłe teksty do Brooke o tym jak to Ridge i reszta Forresterów ją wykorzystują są już nudne ::plask wczolo: Mam naprawdę nadzieję, że jakoś się go pozbędą z serialu :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Zakończę swój post jakże błyskotlwią puentą: Nick to najgorsza postać w historii MNA :evil: :lol:
Ja to chciałem napisać, po dziesięcioodcinkowym seansie modowym :mrgreen: :lol:

Oczywiście, że Nick nie jest pewny Brooke i zdaje sobie sprawę, że w każdej chwili ona może go zostawić dla Ridge'a. Jest tlyko marną namiastką, jakich było wielu, taka jest prawda.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nick dzisiaj bardzo głupio wygladał jak przyszedł i witał się z Donną i to jego "mów mi Kapitan Blaj", czy jakoś tak... :lol:
Ostatnio zmieniony 2010-01-08, 17:51 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:Nick dzisiaj bardzo głupio wygladął jak przyszedł i witał się z Donną i to jego "mów mi Kapitan Blaj", czy jakoś tak... :lol:
Właśnie też to zauważyłem, on był po joggingu czy co ?
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Chyba tak, jeszcze się później obtarł ręką i spoconą podał Donnie. :lol:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Podobno aktor który gra tego dominika ma dom na majorce, kurcze, nie wiedziałem, ehehhehe
Awatar użytkownika
Damians

Czy jest na forum jeszcze osoba, która po tym wszystkim lubi Nicka' i uważa, ze powinien być z Brooke :lol: ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie fani tej pary powinni w tej chwili się wypowiedzieć co sądzą :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Nie jestem fanem ani Nicka, ani pary Bricky, ale lubię Nicka. Choć ostatnio przesadza, próbuje zniewolić Brooke , a jego sex z Bridget był już przesadą. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

No to za co lubisz Nick'a?? :lol:
Mogę wymienić milion powodów, za co nienawidzę tej postaci, a ostatnie odcinki dobitnie pogrążyły Nicka, a ani jednego powodu, dla którego można go lubić.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:No to za co lubisz Nick'a??
Nie chcę mi się pisać. Powiem jedno jest inny od Ridge :wink:
ODPOWIEDZ