Dominick Payne Marone
Nie od dziś wiadomo, że Brooke to chorągiewka na wietrze - jak zawieje wiatr (czyt. co jej kto powie), tak Brooke robi. Nick o tym wie, i jest świadomy, że jak Brooke zostanie w firmie na kupie z Forresterami to tylko patrzeć jak zostawi go dla Ridge'a.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Dawidek
- Administrator
Dla mnie on najgorszą nie jest, ale brakuje mu jednego, umiejętności zaufania drugiej osobie, a szczególnie partnerce. Związek dwojga ludzi ma się opierać na zaufaniu, on owszem, chce dla Brooke jak najlepiej, ale jej nie ufa. Nie ufa też Forresterom, ale niech pamięta, że Brooke zna ich lepiej niż on. W przypadku firmy, Nick nie ma prawa ingerować w firmę, której nie jest nawet pracownikiem. Owszem - może radzić, sugerować, ale tylko tyle. To wywieranie presji na dziewczynie jest właśnie najgorsze. 
Chyba MNSTomala pisze:Zakończę swój post jakże błyskotlwią puentą: Nick to najgorsza postać w historii MNA![]()
Ja oczywiście zgadzam się z tobą Tomala
Ja to chciałem napisać, po dziesięcioodcinkowym seansie modowymTomala pisze:Zakończę swój post jakże błyskotlwią puentą: Nick to najgorsza postać w historii MNA![]()
Oczywiście, że Nick nie jest pewny Brooke i zdaje sobie sprawę, że w każdej chwili ona może go zostawić dla Ridge'a. Jest tlyko marną namiastką, jakich było wielu, taka jest prawda.
Nick dzisiaj bardzo głupio wygladał jak przyszedł i witał się z Donną i to jego "mów mi Kapitan Blaj", czy jakoś tak... 
Ostatnio zmieniony 2010-01-08, 17:51 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pottermaniack
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
No właśnie fani tej pary powinni w tej chwili się wypowiedzieć co sądzą 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie jestem fanem ani Nicka, ani pary Bricky, ale lubię Nicka. Choć ostatnio przesadza, próbuje zniewolić Brooke , a jego sex z Bridget był już przesadą. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Nie chcę mi się pisać. Powiem jedno jest inny od RidgeDamians pisze:No to za co lubisz Nick'a??
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]