90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Agatka pisze:A Naomi to monstrum z wyglądu (...) Tu jej zdjęcie bez makijażu (teoretycznie :) ) :
Obrazek
Jeśli to ta druga od lewej, to zgadzam się. Trafiłam którejś soboty na to i z ciekawości i sentymentu do BH9010 obejrzałam (więcej nie mam zamiaru), i zastanawiałam się czy ten ktoś (aktorka) to chłopak czy dziewczyna, serio ::ke:: Z twarzy przypomina mi transwestytę,i to mężczyznę przebranego za kobietę, nie na odwrót.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Goku

Post autor: Goku »

Po 2x06.

Adriannie kompletnie odbiło :shock: Rzuciła Navid'a dla Teddy'ego, a potem okazało się, że Teddy to dupek. I jakoś nawet nie jest mi jej szkoda.

Fajnie, że Silver pogodziła się z matką :). A Kelly jest straszna :roll:

Szkoda, że Mark zaczął się dobierać do Annie, bo moim zdaniem on dużo bardziej pasuje do niej niż Jasper(który pasuje do Silver i mam nadzieję, że chociaż się poznają).

Kiedy w końcu Naomi zauważy, że Jen sobie nią manipuluje? ::kwasny::

Harry jest żałosny ::plask wczolo:
Goku

Drugi sezon jest jak na razie zdecydowanie ciekawszy niż pierwszy! ::ok::

Tylko ta Annie wszystko psuje, już nie mogę na nią patrzeć, jakie to dziewuszysko jest głupie i naiwne! Najpierw ktoś(wcześniej Mark, teraz Navid) ją ostrzega przed Jasper'em, Annie się robi chwilowo podejrzliwa, ale zamiast śledzić albo robić cokolwiek to prosto z mostu pyta Jasper'a, ten wszystkiemu zaprzecza, a ta głupia mu wierzy.

Szkoda mi Adrianny :(. Co prawda sama jest sobie winna, ale i tak mi jej szkoda. I jeszcze teraz znowu ćpać będzie :/. Dobrze, że chociaż Naomi i Silver ją wspierają i może ją jakoś powstrzymają.

Uwielbiam Ivy! :: bow :: Tylko moim zdaniem powinna być z Teddy'm, bo Liam ma być z Naomi! :x

Podejrzewałem, że ta Sasha udaje, że jest w ciąży, bo inaczej to by była powtórka z Adrianny. Dobrze, że to już koniec tego wątku, bo był wyjątkowo durny.

I jeszcze Jen, jak zwykle żałosna. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Zgadzam się, sezon 2 trzyma niesamowity poziom. W mojej hierarchii przewyższył ostatnio nawet Gossip Girl ;>
Goku

Po 2x09.

Pierwszy w tym sezonie odcinek w którym naprawdę szkoda mi było Annie :(.

Za to Dixon mnie strasznie wkurza! ::kwasny:: To takie aroganckie, samolubne dziecko. Przecież Debbie chciała dobrze, jeszcze powinien być jej wdzięczny, bo dzięki niej pozbył się tej oszustki.

Nie lubiłem Teddy'ego na początku sezonu, ale od kiedy ma ten wątek z Silver jest naprawdę ok i mam nadzieję, że będą razem :). Szczególnie teraz będzie go Silver potrzebować, bo jej matka już chyba umarła :(.

Liam powiedział przyjaciołom o Jen :). Mam wrażenie, że jej kłamstwa już niedługo wyjdą na jaw, a wtedy Liam będzie wreszcie z Naomi :D. Tylko szkoda mi Ivy, mam nadzieję, że dla niej też ktoś się znajdzie.

Ehh... Adrianna, co ty robisz? :( ::plask wczolo:
Goku

Po 2x12.

Szkoda mi Annie :(. Podobały mi się te sceny jak tęskniła za dawnym życiem, a teraz jeszcze ten psychol będzie ją szantażował :/. Ale super była ta interwencja ze strony Naomi i reszty.

A Naomi i Liam wreszcie razem!!! :D

Ivy nie jest mi szkoda, nie lubię jej po tym co zrobiła po wyścigach, gdy zobaczyła Naomi i zaczęła całować Liam'a.

Dixon jest żałosny, jak on w ogóle mógł wyciąć taki numer kumplowi :/. Ja chcę parę Teddy & Silver!

Ryan pewnie wpadnie w alkoholizm, ale jeśli to cena za to, że pozbyliśmy się Jen, to i tak się cieszę. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Goku, zgadzam się w całej rozciągłości :)

Też jestem za Silver&Teddy. No i Liam i Naomi wreszcie razem :D

Następny odcinek chyba dopiero w styczniu, tak?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

2 seria jest ciekawsza, oglądam na bieżąco :) W nowym roku zapowiada się ciekawie, bynajmniej na tej reklamówce: http://www.youtube.com/watch?v=wGISHIJBcTg
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

A nie lepiej obejżec w polskiej wersji językowej? Ja osobiście oglądam na Polsacie. Tempo mnie trochę dobiło więc zerkam na odcinki z internetu z Fox Life także po polsku.
Goku

Nie lepiej ;). Nienawidzę oglądania seriali z lektorem, to nigdy nie jest dobre tłumaczenie(no może poza "Przyjaciółmi" ;)), a głos lektora zagłusza oryginalną ścieżkę dźwiękową co mnie strasznie wkurza, bo nie można się "wczuć" w serial. Ja tam lubię słyszeć oryginalne głosy bohaterów, a przy tym poniekąd dokształcam się z angielskiego. ;)
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Co do tych przetłumaczeń to się zgadzam. Ostatnio obejrzałem w necie 90210 z Fox Life i lektor przetłumaczył pewną kewstię jak ''jak coś tam z reklamy proszku do prania''. Natomiast polsatowy lektor tą samą kwestię przetłumaczył ''jak coś tam postac z bajki''. To była żenada. Co ma jedno do drugiego ::kwasny::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Tak gwoli scislosci to lektor nic nie tlumaczy, on tylko czyta :D

Od czasu jak pojawila sie mozliwosc ogladania seriali w oryginale to juz absolutnie nie dzierze ogladania w TV. Pomijajac juz nawet fakt, ze jestesmy do tylu z odcinkami, ale po prostu dobijaja mnie debilne tlumaczenia, przez ktore seriale mnostwo traca. Nie ma to jak uslyszec wszystko dokladnie :) A juz seriale komediowe to w ogole sa zabijane w polskiej TV, ale to po czesci dlatego, ze dosyc trudno sie je tlumaczy. Dlatego nie ma to jak wersja oryginalna :)
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Ale jesteście tacy perfekcyjni z angielskiego. Bo ja niezbyt :shock: Oglądałem kiedyś odcinki Mody na sukces po angielsku i świetnie mi szło, no ale wszystkiego i tak nie zrozumiałem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Sexi Ricky pisze:Ale jesteście tacy perfekcyjni z angielskiego. Bo ja niezbyt :shock: Oglądałem kiedyś odcinki Mody na sukces po angielsku i świetnie mi szło, no ale wszystkiego i tak nie zrozumiałem.
Do 90210 są napisy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

mucha331 pisze:Następny odcinek chyba dopiero w styczniu, tak?
Nie, w marcu, tak jak Gossip Girl. ::kwasny:: A takie OTH od razu w styczniu wraca... Odbiło tym z The CW. ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ