Jeśli to ta druga od lewej, to zgadzam się. Trafiłam którejś soboty na to i z ciekawości i sentymentu do BH9010 obejrzałam (więcej nie mam zamiaru), i zastanawiałam się czy ten ktoś (aktorka) to chłopak czy dziewczyna, serioAgatka pisze:A Naomi to monstrum z wyglądu (...) Tu jej zdjęcie bez makijażu (teoretycznie) :
Obrazek
90210
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Po 2x06.
Adriannie kompletnie odbiło
Rzuciła Navid'a dla Teddy'ego, a potem okazało się, że Teddy to dupek. I jakoś nawet nie jest mi jej szkoda.
Fajnie, że Silver pogodziła się z matką
. A Kelly jest straszna
Szkoda, że Mark zaczął się dobierać do Annie, bo moim zdaniem on dużo bardziej pasuje do niej niż Jasper(który pasuje do Silver i mam nadzieję, że chociaż się poznają).
Kiedy w końcu Naomi zauważy, że Jen sobie nią manipuluje?
Harry jest żałosny
Adriannie kompletnie odbiło
Fajnie, że Silver pogodziła się z matką
Szkoda, że Mark zaczął się dobierać do Annie, bo moim zdaniem on dużo bardziej pasuje do niej niż Jasper(który pasuje do Silver i mam nadzieję, że chociaż się poznają).
Kiedy w końcu Naomi zauważy, że Jen sobie nią manipuluje?
Harry jest żałosny
Drugi sezon jest jak na razie zdecydowanie ciekawszy niż pierwszy!
Tylko ta Annie wszystko psuje, już nie mogę na nią patrzeć, jakie to dziewuszysko jest głupie i naiwne! Najpierw ktoś(wcześniej Mark, teraz Navid) ją ostrzega przed Jasper'em, Annie się robi chwilowo podejrzliwa, ale zamiast śledzić albo robić cokolwiek to prosto z mostu pyta Jasper'a, ten wszystkiemu zaprzecza, a ta głupia mu wierzy.
Szkoda mi Adrianny
. Co prawda sama jest sobie winna, ale i tak mi jej szkoda. I jeszcze teraz znowu ćpać będzie
. Dobrze, że chociaż Naomi i Silver ją wspierają i może ją jakoś powstrzymają.
Uwielbiam Ivy!
Tylko moim zdaniem powinna być z Teddy'm, bo Liam ma być z Naomi! 
Podejrzewałem, że ta Sasha udaje, że jest w ciąży, bo inaczej to by była powtórka z Adrianny. Dobrze, że to już koniec tego wątku, bo był wyjątkowo durny.
I jeszcze Jen, jak zwykle żałosna.
Tylko ta Annie wszystko psuje, już nie mogę na nią patrzeć, jakie to dziewuszysko jest głupie i naiwne! Najpierw ktoś(wcześniej Mark, teraz Navid) ją ostrzega przed Jasper'em, Annie się robi chwilowo podejrzliwa, ale zamiast śledzić albo robić cokolwiek to prosto z mostu pyta Jasper'a, ten wszystkiemu zaprzecza, a ta głupia mu wierzy.
Szkoda mi Adrianny
Uwielbiam Ivy!
Podejrzewałem, że ta Sasha udaje, że jest w ciąży, bo inaczej to by była powtórka z Adrianny. Dobrze, że to już koniec tego wątku, bo był wyjątkowo durny.
I jeszcze Jen, jak zwykle żałosna.
Zgadzam się, sezon 2 trzyma niesamowity poziom. W mojej hierarchii przewyższył ostatnio nawet Gossip Girl ;>
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Po 2x09.
Pierwszy w tym sezonie odcinek w którym naprawdę szkoda mi było Annie
.
Za to Dixon mnie strasznie wkurza!
To takie aroganckie, samolubne dziecko. Przecież Debbie chciała dobrze, jeszcze powinien być jej wdzięczny, bo dzięki niej pozbył się tej oszustki.
Nie lubiłem Teddy'ego na początku sezonu, ale od kiedy ma ten wątek z Silver jest naprawdę ok i mam nadzieję, że będą razem
. Szczególnie teraz będzie go Silver potrzebować, bo jej matka już chyba umarła
.
Liam powiedział przyjaciołom o Jen
. Mam wrażenie, że jej kłamstwa już niedługo wyjdą na jaw, a wtedy Liam będzie wreszcie z Naomi
. Tylko szkoda mi Ivy, mam nadzieję, że dla niej też ktoś się znajdzie.
Ehh... Adrianna, co ty robisz?
Pierwszy w tym sezonie odcinek w którym naprawdę szkoda mi było Annie
Za to Dixon mnie strasznie wkurza!
Nie lubiłem Teddy'ego na początku sezonu, ale od kiedy ma ten wątek z Silver jest naprawdę ok i mam nadzieję, że będą razem
Liam powiedział przyjaciołom o Jen
Ehh... Adrianna, co ty robisz?
Po 2x12.
Szkoda mi Annie
. Podobały mi się te sceny jak tęskniła za dawnym życiem, a teraz jeszcze ten psychol będzie ją szantażował
. Ale super była ta interwencja ze strony Naomi i reszty.
A Naomi i Liam wreszcie razem!!!
Ivy nie jest mi szkoda, nie lubię jej po tym co zrobiła po wyścigach, gdy zobaczyła Naomi i zaczęła całować Liam'a.
Dixon jest żałosny, jak on w ogóle mógł wyciąć taki numer kumplowi
. Ja chcę parę Teddy & Silver!
Ryan pewnie wpadnie w alkoholizm, ale jeśli to cena za to, że pozbyliśmy się Jen, to i tak się cieszę.
Szkoda mi Annie
A Naomi i Liam wreszcie razem!!!
Ivy nie jest mi szkoda, nie lubię jej po tym co zrobiła po wyścigach, gdy zobaczyła Naomi i zaczęła całować Liam'a.
Dixon jest żałosny, jak on w ogóle mógł wyciąć taki numer kumplowi
Ryan pewnie wpadnie w alkoholizm, ale jeśli to cena za to, że pozbyliśmy się Jen, to i tak się cieszę.
Goku, zgadzam się w całej rozciągłości 
Też jestem za Silver&Teddy. No i Liam i Naomi wreszcie razem
Następny odcinek chyba dopiero w styczniu, tak?
Też jestem za Silver&Teddy. No i Liam i Naomi wreszcie razem
Następny odcinek chyba dopiero w styczniu, tak?
Zapraszam do czytania:
- Adex-fan Brooke
2 seria jest ciekawsza, oglądam na bieżąco
W nowym roku zapowiada się ciekawie, bynajmniej na tej reklamówce: http://www.youtube.com/watch?v=wGISHIJBcTg
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Sexi Ricky
Nie lepiej
. Nienawidzę oglądania seriali z lektorem, to nigdy nie jest dobre tłumaczenie(no może poza "Przyjaciółmi"
), a głos lektora zagłusza oryginalną ścieżkę dźwiękową co mnie strasznie wkurza, bo nie można się "wczuć" w serial. Ja tam lubię słyszeć oryginalne głosy bohaterów, a przy tym poniekąd dokształcam się z angielskiego. 
- Sexi Ricky
Co do tych przetłumaczeń to się zgadzam. Ostatnio obejrzałem w necie 90210 z Fox Life i lektor przetłumaczył pewną kewstię jak ''jak coś tam z reklamy proszku do prania''. Natomiast polsatowy lektor tą samą kwestię przetłumaczył ''jak coś tam postac z bajki''. To była żenada. Co ma jedno do drugiego 
- Liason-fanka
Tak gwoli scislosci to lektor nic nie tlumaczy, on tylko czyta 
Od czasu jak pojawila sie mozliwosc ogladania seriali w oryginale to juz absolutnie nie dzierze ogladania w TV. Pomijajac juz nawet fakt, ze jestesmy do tylu z odcinkami, ale po prostu dobijaja mnie debilne tlumaczenia, przez ktore seriale mnostwo traca. Nie ma to jak uslyszec wszystko dokladnie
A juz seriale komediowe to w ogole sa zabijane w polskiej TV, ale to po czesci dlatego, ze dosyc trudno sie je tlumaczy. Dlatego nie ma to jak wersja oryginalna 
Od czasu jak pojawila sie mozliwosc ogladania seriali w oryginale to juz absolutnie nie dzierze ogladania w TV. Pomijajac juz nawet fakt, ze jestesmy do tylu z odcinkami, ale po prostu dobijaja mnie debilne tlumaczenia, przez ktore seriale mnostwo traca. Nie ma to jak uslyszec wszystko dokladnie
- Sexi Ricky
- Adex-fan Brooke
Do 90210 są napisy.Sexi Ricky pisze:Ale jesteście tacy perfekcyjni z angielskiego. Bo ja niezbytOglądałem kiedyś odcinki Mody na sukces po angielsku i świetnie mi szło, no ale wszystkiego i tak nie zrozumiałem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city