Nie wiedziałem za bardzo w którym to umieścić temacie, ale ostatecznie robię to tutaj:
Ronn Moss (Ridge z MnS) weźmie udział w najnowszej włoskiej edycji "Tańca z gwiazdami"!!!
Sam Ronn i jego żona - Devin Devasquez ogłosili to na blogu Ronna.
Para kolejne trzy miesięce ma spędzić więc w Rzymie, będą tam przybywać na weekendy. Oczywiście aktor nadal będzie pracował na planie B&B.
Nie wiem jak bardzo popularny Ronn jest we Włoszech , ale np. Mariusz Pudzianowski jak brał udział w naszym Tańcu z gwiazdami to na początku tańczył jak "drewno" , a w końcu się w miarę wyrobił i o ile mnie pamięć nie myli doszedł do finału. Nazwisko robi swoje.
Tam zawsze jak uczestnik albo gość wchodzi na parkiet to leci motyw z Piratów z Karaibów ? Tak było na tym filmiku z Ronnem i tak samo było jak KKL tańczyła .
Ostatnio zmieniony 2009-12-16, 23:38 przez Tim, łącznie zmieniany 1 raz.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tim pisze:Nie wiem jak bardzo popularny Ron jest we Włoszech , ale np. Mariusz Pudzianowski jak brał udział w naszym Tańcu z gwiazdami to na początku tańczył jak "drewno" , a w końcu się w miarę wyrobił i o ile mnie pamięć nie myli doszedł do finału. Nazwisko robi swoje.
Nie wiem, czy wiesz, ale ogólnie B&B i gwiazdy w nim występujące są bardzo popularne we Włoszech, to chyba m.in. dlatego ekipa co jakiś czas tam kręci odcinki (jezioro Como, Wenecja, Portofino).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Z tych bardziej realnych nazwisk do 11-edycji to jest szansa na
Marcina Najmana (bokser, Big Brother Vip) Annę Wendzikowską (ex-Kaja, Klan), może jeszcze Anja Rubik (modelka) i Ania Dereszowska. Reszta chyba już zaprzeczała udziałowi Stenka i Kamińska na pewno
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Rozbawił mnie ten artykuł . Wyobrażacie sobie Gołotę na parkiecie?
- Dostałem propozycję występu w najbliższej polskiej edycji "Tańca z gwiazdami" - powiedział Andrzej Gołota, cytowany przez "Super Express".
- Długo się zastanawiałem, czy nie przyjąć oferty. Propozycja była nęcąca, ale niestety muszę odmówić. Może pojawię się w następnej edycji. W tej chwili najważniejsza jest dla mnie rodzina. Syn Andrzej w kwietniu będzie miał bierzmowanie. Pomagam mu się przygotować - powiedział pięściarz.
Onet.pl
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
O Boże, co za głupota z tym przygotowaniem do bierzmowania! Przecież chyba 15-16-latek potarfi sam trafić do kościoła, a już tym bardziej ojciec się za syna nie nauczy do egzaminu
CO do posłanki Seneszyn, to mega szok To prawda - potwierdza w rozmowie z Super Expressem Senyszyn. Ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam. Mam już rozpiskę, jak wyglądają treningi i ile czasu trzeba na wszystko poświęcić. Rozważam wszystkie za i przeciw. Najpierw muszę porozmawiać z organizatorami i zobaczyć, czy mój udział w programie nie będzie kolidował z pracą w parlamencie. Nie wiem, czy mąż chciałby mnie widywać jeszcze rzadziej. Teraz mamy dla siebie tylko weekendy. Jeśli wystąpię w programie, czasu dla siebie będziemy mieli jeszcze mniej.