Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie wiedziałem za bardzo w którym to umieścić temacie, ale ostatecznie robię to tutaj:

Ronn Moss (Ridge z MnS) weźmie udział w najnowszej włoskiej edycji "Tańca z gwiazdami"!!! :D
Sam Ronn i jego żona - Devin Devasquez ogłosili to na blogu Ronna.
Para kolejne trzy miesięce ma spędzić więc w Rzymie, będą tam przybywać na weekendy. Oczywiście aktor nadal będzie pracował na planie B&B.

Tu jakiś dawny, gościnny występ Ronna we włoskim TzG (2007 rok): http://www.youtube.com/watch?v=nFoD19vacII
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mam nadzieję, że filmiki będą umieszczane gdzieś w Necie i będzie można śledzić jego poczynania :D

Ale jak będzie tańczył tak sztywno, jak na tym filmiku, to raczej nic wielkiego w TzG nie osiągnie :lol:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Nie wiem jak bardzo popularny Ronn jest we Włoszech , ale np. Mariusz Pudzianowski jak brał udział w naszym Tańcu z gwiazdami to na początku tańczył jak "drewno" , a w końcu się w miarę wyrobił i o ile mnie pamięć nie myli doszedł do finału. Nazwisko robi swoje.

Tam zawsze jak uczestnik albo gość wchodzi na parkiet to leci motyw z Piratów z Karaibów ? Tak było na tym filmiku z Ronnem i tak samo było jak KKL tańczyła .
Ostatnio zmieniony 2009-12-16, 23:38 przez Tim, łącznie zmieniany 1 raz.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tim pisze:Nie wiem jak bardzo popularny Ron jest we Włoszech , ale np. Mariusz Pudzianowski jak brał udział w naszym Tańcu z gwiazdami to na początku tańczył jak "drewno" , a w końcu się w miarę wyrobił i o ile mnie pamięć nie myli doszedł do finału. Nazwisko robi swoje.
Nie wiem, czy wiesz, ale ogólnie B&B i gwiazdy w nim występujące są bardzo popularne we Włoszech, to chyba m.in. dlatego ekipa co jakiś czas tam kręci odcinki (jezioro Como, Wenecja, Portofino). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Pijany Cezary Olszewski razem z przyjacielem ( też totalnie zalanym ) wjechali w Wigilię w radiowóz policyjny :lol:
Obrazek
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Z tych bardziej realnych nazwisk do 11-edycji to jest szansa na
Marcina Najmana (bokser, Big Brother Vip) Annę Wendzikowską (ex-Kaja, Klan), może jeszcze Anja Rubik (modelka) i Ania Dereszowska. Reszta chyba już zaprzeczała udziałowi Stenka i Kamińska na pewno
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Rozbawił mnie ten artykuł . Wyobrażacie sobie Gołotę na parkiecie? :zeby:

- Dostałem propozycję występu w najbliższej polskiej edycji "Tańca z gwiazdami" - powiedział Andrzej Gołota, cytowany przez "Super Express".
- Długo się zastanawiałem, czy nie przyjąć oferty. Propozycja była nęcąca, ale niestety muszę odmówić. Może pojawię się w następnej edycji. W tej chwili najważniejsza jest dla mnie rodzina. Syn Andrzej w kwietniu będzie miał bierzmowanie. Pomagam mu się przygotować - powiedział pięściarz.

Onet.pl
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Po Pudzianie na parkiecie to Golota juz mnie chyba nie zdziwi :lol:
Awatar użytkownika
Damians

A w jaki sposób można pomóc synowi w przygotowaniu do bierzmowania?? :shock: ::loll:: ::cojest::
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:A w jaki sposób można pomóc synowi w przygotowaniu do bierzmowania?? :shock: ::loll:: ::cojest::
Damians odnośnie czego ten post? :lol:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

No do wypowiedzi Gołoty zamieszczonej kilka postów wyżej ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
mailo

Aha no własnie sie zdziwiłem, ze napisalem coś o Pudzianie a tu nagle o bierzmowaniu :lol: Cytujcie wypowiedzi do których się odnosicie.
Tomala

Post autor: Tomala »

O Boże, co za głupota z tym przygotowaniem do bierzmowania! ::loll:: Przecież chyba 15-16-latek potarfi sam trafić do kościoła, a już tym bardziej ojciec się za syna nie nauczy do egzaminu ::loll::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Podobno ( nie czytałem ) w SE pojawiła się informacja od Joanny Senyszyn, że rozważa udział w TzG. :lol:

http://www.pudelek.pl/artykul/22111/joa ... gwiazdami/
Awatar użytkownika
Damians

A Mucha rozbiła swojego mercedesa - Obrazek :lol:

CO do posłanki Seneszyn, to mega szok :shock: :mrgreen:

To prawda - potwierdza w rozmowie z Super Expressem Senyszyn. Ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam. Mam już rozpiskę, jak wyglądają treningi i ile czasu trzeba na wszystko poświęcić. Rozważam wszystkie za i przeciw. Najpierw muszę porozmawiać z organizatorami i zobaczyć, czy mój udział w programie nie będzie kolidował z pracą w parlamencie. Nie wiem, czy mąż chciałby mnie widywać jeszcze rzadziej. Teraz mamy dla siebie tylko weekendy. Jeśli wystąpię w programie, czasu dla siebie będziemy mieli jeszcze mniej.

Robi, co Ty na to??? :lol: 8)
ODPOWIEDZ