Oglądalność "Mody na sukces"
Oglądalność wzrosła bo drugi odcinek leci tuż przed Teleexpressem który ma nawet czasami 8 mln widzów. Ludzie często włączają telewizor wcześniej czekając na niego i załapują się na Modę. Pisałem o tym wcześniej. To jest moim zdaniem powód wzrostu oglądalności. Nie wiemy tak naprawdę czy pierwszy czy drugi odcinek w danym dniu ma większą oglądalnośc, ale myślę, że raczej ten bliżej 17:00. 
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Obawiam się ,że oboje nie mieliśmy racji:PIpo pisze:To źle wiesz. To najchętniej oglądany w Polsce serwis informacyjny.bb-alexander pisze:Z tego co ja wiem to teleexpress wlasnie ma slaba ogladalnosc
1.WIADOMOSCI 5638267
2.TELEEXPRESS 5266770
3.FAKTY 4192211
4.WYDARZENIA 3096934
5.PANORAMA 2413929
6.PANORAMA 2237067
Nobody does it better
No w tej chwili faktycznie "Wiadomości" mają najwięcej widzów, ale jeszcze z 2-3 miesiące temu kiedy o 17-tej było ciemno to Teleexpress miewał ponad 7 mln widzów, a "Wiadomości" najwiecej miały pond 6 mln. Spójrz na www.teleexpress.blog.pl i na oglądalność w kolumnie po prawej.
- Marek Forrester
No jak to nie jest? W tyle zostawia Fakty, Panorame, Wydarzenia. One w zime nawet nie zblizają sie do 6 mln widzów (poczas gdy Teleexpresss ma 8 mln). Nawet w tej chwili Teleexpress ma wiecej niz one. A z tą zimą i oglądalnością mają wszystkie programy. Po prostu jak sie robi ciepło i jasno to o 17-tej mniej ludzi siedzi w domu bo idą na spacery no gdziekolwiek. Dlatego jest taka róznica. Wiadomosci tez mają z milion widzów mniej niz w zimę. M jak miłośc nawet traci widzów. W wakacje bedzie jeszcze gorzej. Wszystko zacznie rosnąć we wrzesniu, w październiku.
W zaszadzie tak. To był głowny wątek przez jakieś amerykańskie pół roku. 
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Swoją drogą ciekawe ile osób ogląda "Modę" o piątej rano. Pewnie ze 100 tysięcy. Jeśli w ogóle. "Kawę czy herbatę?" ogląda ok 600 tysięcy.
W tym tygodniu danych o oglądalności jeszcze nie ma. Zawsze były we wtorek, ale to był właściwie dzień wolny więc WM newsów nie umieszczały. Nie umieszczają danych zaraz po dniu wolnym bo AGB w swieta podobno nie pracuje. Być może dane będą jutro.
A jeśli chodzi o obecny tydzien to "Modę" mamy tylko w czwartek i piątek. Mam obawy czy zmieści się w piętnastce najchętniej oglądanych programów.
W tym tygodniu danych o oglądalności jeszcze nie ma. Zawsze były we wtorek, ale to był właściwie dzień wolny więc WM newsów nie umieszczały. Nie umieszczają danych zaraz po dniu wolnym bo AGB w swieta podobno nie pracuje. Być może dane będą jutro.
A jeśli chodzi o obecny tydzien to "Modę" mamy tylko w czwartek i piątek. Mam obawy czy zmieści się w piętnastce najchętniej oglądanych programów.
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Możesz podać tą strone z wirtualnymi mediami gdzie jest ta informacja o oglądalności "DD TVN"??Ipo pisze:Ma podobny wynik. Jedynka jest rano najchętniej oglądana. Pierwsze wydania "Dzień Dobry TVN" miały właśnie do 600 tysiecy widzów. Wirtualne Media podawały te dane. Kilka lat temu "Kawa czy herbata?" miała nawet 6 mln widzow! Jednak teraz coraz mniej ludzi rano ogląda tv. Wola radio.
W tym tygodniu "Moda" może się nie złapać bo jest tylko 2 razy w tygodniu ale za to ludzie czekają i mówią: aha w czwartek i piatek jest tylko to obejrze
Nobody does it better