Oglądalność "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Oglądalność wzrosła bo drugi odcinek leci tuż przed Teleexpressem który ma nawet czasami 8 mln widzów. Ludzie często włączają telewizor wcześniej czekając na niego i załapują się na Modę. Pisałem o tym wcześniej. To jest moim zdaniem powód wzrostu oglądalności. Nie wiemy tak naprawdę czy pierwszy czy drugi odcinek w danym dniu ma większą oglądalnośc, ale myślę, że raczej ten bliżej 17:00. :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Z tego co ja wiem to teleexpress wlasnie ma slaba ogladalnosc a liczy sie od zaczecia sie serialu czyli u nas od czolowki a w modzie od pierwszej sceny.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

bb-alexander pisze:Z tego co ja wiem to teleexpress wlasnie ma slaba ogladalnosc
To źle wiesz. To najchętniej oglądany w Polsce serwis informacyjny. :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ipo pisze:
bb-alexander pisze:Z tego co ja wiem to teleexpress wlasnie ma slaba ogladalnosc
To źle wiesz. To najchętniej oglądany w Polsce serwis informacyjny. :P
Obawiam się ,że oboje nie mieliśmy racji:P

1.WIADOMOSCI 5638267
2.TELEEXPRESS 5266770
3.FAKTY 4192211
4.WYDARZENIA 3096934
5.PANORAMA 2413929
6.PANORAMA 2237067
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

No w tej chwili faktycznie "Wiadomości" mają najwięcej widzów, ale jeszcze z 2-3 miesiące temu kiedy o 17-tej było ciemno to Teleexpress miewał ponad 7 mln widzów, a "Wiadomości" najwiecej miały pond 6 mln. Spójrz na www.teleexpress.blog.pl i na oglądalność w kolumnie po prawej.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ooooo zauważyłem ,że Teleexpress ma dużą oglądalnośc zimą :shock: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Bo szybko się ściemnia nie ma co oglądać żadnych wiadomości i faktów to obejrzymy TeleExpress ale takto nie jest chyba lubiany ::cojest::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

No jak to nie jest? W tyle zostawia Fakty, Panorame, Wydarzenia. One w zime nawet nie zblizają sie do 6 mln widzów (poczas gdy Teleexpresss ma 8 mln). Nawet w tej chwili Teleexpress ma wiecej niz one. A z tą zimą i oglądalnością mają wszystkie programy. Po prostu jak sie robi ciepło i jasno to o 17-tej mniej ludzi siedzi w domu bo idą na spacery no gdziekolwiek. Dlatego jest taka róznica. Wiadomosci tez mają z milion widzów mniej niz w zimę. M jak miłośc nawet traci widzów. W wakacje bedzie jeszcze gorzej. Wszystko zacznie rosnąć we wrzesniu, w październiku.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Wydaje mi się, że oglądalność wzrosła tylko, dlatego że lecą dwa odcinki dziennie, dzięki czemu akcja toczy się szybciej i nie ciągnie się jak flaki w oleju. Poza tym akcja z Amber i jej dzieckiem też przyciągnęła sporo widzów, bo teraz to w zasadzie główny wątek. :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

W zaszadzie tak. To był głowny wątek przez jakieś amerykańskie pół roku. :mrgreen:
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Primok

Post autor: Primok »

Wpływ na oglądalność ma też to, że teraz MNS mało kto ogląda rano. Kiedyś jak MNS była przed południem o 10, czy 8, to część ludzi (szczególnie starsze panie ::chytry:: ) oglądała wtedy. Oglądalność rano, jeśli dobrze pamiętam była ok. 800 000. Teraz o tej 5 rano, to nawet babcie nie wstają ::chytry:: .
Awatar użytkownika
Ipo

Swoją drogą ciekawe ile osób ogląda "Modę" o piątej rano. Pewnie ze 100 tysięcy. Jeśli w ogóle. "Kawę czy herbatę?" ogląda ok 600 tysięcy.

W tym tygodniu danych o oglądalności jeszcze nie ma. Zawsze były we wtorek, ale to był właściwie dzień wolny więc WM newsów nie umieszczały. Nie umieszczają danych zaraz po dniu wolnym bo AGB w swieta podobno nie pracuje. Być może dane będą jutro.

A jeśli chodzi o obecny tydzien to "Modę" mamy tylko w czwartek i piątek. Mam obawy czy zmieści się w piętnastce najchętniej oglądanych programów. :(
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Primok pisze:. Oglądalność rano, jeśli dobrze pamiętam była ok. 800 000. Teraz o tej 5 rano, to nawet babcie nie wstają ::chytry:: .
Kto wie kto wie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kawa czy herbata napewno nie ma 600 000 widzów :shock: to dużo a poranne programy zwykle mają słabą oglądalność choc ponoc "Dzień dobry TVN" jest tak chetnie ogladany ze przedluzyli umowe!!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ipo

Ma podobny wynik. Jedynka jest rano najchętniej oglądana. Pierwsze wydania "Dzień Dobry TVN" miały właśnie do 600 tysiecy widzów. Wirtualne Media podawały te dane. Kilka lat temu "Kawa czy herbata?" miała nawet 6 mln widzow! Jednak teraz coraz mniej ludzi rano ogląda tv. Wola radio.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ipo pisze:Ma podobny wynik. Jedynka jest rano najchętniej oglądana. Pierwsze wydania "Dzień Dobry TVN" miały właśnie do 600 tysiecy widzów. Wirtualne Media podawały te dane. Kilka lat temu "Kawa czy herbata?" miała nawet 6 mln widzow! Jednak teraz coraz mniej ludzi rano ogląda tv. Wola radio.
Możesz podać tą strone z wirtualnymi mediami gdzie jest ta informacja o oglądalności "DD TVN"??

W tym tygodniu "Moda" może się nie złapać bo jest tylko 2 razy w tygodniu ale za to ludzie czekają i mówią: aha w czwartek i piatek jest tylko to obejrze :) Zobaczymy
Nobody does it better
ODPOWIEDZ