Dante Damiano

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Rola Dantego w serialu teraz znacznie wzrosła, w końcu jest ojcem jednego z dzieci Forresterów. Cieszę się, że w końcu dostał jakiś ciekawszy wątek niż opiekowanie się Bridget i udawanie kochasia Brooke. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

On bardzo sztucznie mówi, denerwuje mnie to ::kwasny::
Zobaczymy, jak rozwiną dalej ten wątek.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zrobił się z niego teraz Deacon z okresu, gdy był zakochany w Brooke ::kwasny::
Takie ciepłe kluchy - taki przystojniak, a nie umie sobie znaleźć miejsca :roll:
Nie przepadam za nim, ale już wole jak pewny siebie lata bez koszulki i podrywa Bridget :lol:
Lepsze to filozoficzne rozmowy z Felicią.
A dzisiaj się uniósł jak zobaczył całującą się z Christianem Felicię ::plask wczolo: Skoro nic do niej nie czuje, to nie wiem dlaczego się zrobił taki zdezorientowany ::ke::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Jego ostatnie zachowanie było strasznie sztuczne, szaleje za Bridget i ma pretensje do Felicii o to, co powiedziała, a potem naskakuje na Christiana jak zazdrosny kochanek. :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dante i nie tylko on, bo i Bridget oraz Felicia mnie ostatnio strasznie denerwują. Sami nie wiedzą chyba czego chcą. Dante pląta się pomiędzy Bridget, a Felicią, Bridget pomiędzy Dantem, a chyba też Nick'iem, Felicia pomiędzy Dantem, a Christianem... :roll:
A Felicia to przebija wszystkich chodząc non stop niemal nago. :lol:
No i ten Dante - tak szalenie kocha Bridget, a widać, że i Felicia nie jest mu obojętna...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Felicia przypomniała sobie taktykę Brooke latania za Ridge'em w bieliźnie po firmie i postanowiła ją przebić, nic nie nosząc. :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nudzi mnie ostatnio, jego zawirowania i niezdecydowanie :ziewam:
Najlepiej niech zdecyduje się czy chce Bridget czy Felicię ::plask wczolo:
A jeśli wybrał Bridget to niech powie to Felici - taki z niego przystojny mężczyzna, a zachowuje się jak dupa ::plask wczolo: ::jezyk::
Choć do Ricka mu daleko ::loll::

[scroll]Mój 3000 post :D[/scroll]
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Mareczek pisze: A jeśli wybrał Bridget to niech powie to Felici - taki z niego przystojny mężczyzna, a zachowuje się jak dupa ::plask wczolo: ::jezyk::
Też mnie denerwuje postawa Dantego ::kwasny:: To Włoch chciałby i jedną i drugą ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Damians

On jest jakiś bezosobowy - jest przy Felicji - przytakuje jej, jest przy Bridget - to samo. Przy Stephanie stał, jak przed dyrektorką szkoły ::loll::
Ta postać i ten aktor to podwójny niewypał.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie zgodzę się. Postać i owszem, do bani, ale aktor - miodzio. Super ciacho z niego :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Szogunka pisze:Super ciacho z niego :D
Też to ostatnio zauważyłam :zeby: <przybija piątkę>
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jest nijaki, niezdecydowany, zwyczajnie nie ma jaj, nie wierzę, że laski w rzeczywistości na takich lecą :lol:
Awatar użytkownika
Damians

A według mnie z wyglądu jest zbyt idealny, można być wysportowanym itd., ale on jest takim plastykowym kenem. W dodatku bardzo dziwnie mówi ::kwasny::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Mikiks pisze:Jest nijaki, niezdecydowany, zwyczajnie nie ma jaj, nie wierzę, że laski w rzeczywistości na takich lecą :lol:
Zgadzam się. Jest przystojny, to fakt, ale nic poza tym. Kiepski aktor, nieciekawa postać.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja Dantego raczej lubię, ale fakt, to jego niezdecydowanie powoduje, że traci w moich oczach. On najlepiej chciałby mieć obie kobiety. Skoro on kocha Bridget, to mógł jasno wygarnąć Stephanie i Felicii, że to on jest częściowo winien, a nie ona. W każdej sytuacji dzisiaj dał plamę. Najswobodniej się czuł przy Bridget. Rozumiem, że jego zachowanie wynika z faktu, że nie chce nikomu zaszkodzić, ale skoro sam wpakował się w kłopoty poprzez swoje zachowanie, to bez "ofiar" się nie obejdzie.
ODPOWIEDZ