No i też mnie zdziwiła reakcja wszystkich na wejście Oskara i Kingi.
Klan
No właśnie, wigilia znowu była za krótka. Jak zwykle pokazywali nie wiadomo po co tyle tych przygotowań.
No, ale wiadomo, że przecież w wigilię by się tam nagle nie zaczęli kłócić, albo coś. Ciekawe czy teraz będą pokazywać razem Oskara i Kingę i czy Oskar zostanie na dłużej, bo zawsze chyba tylko gościnnie się pojawiał.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Muszę przyznać, że fajnie ogląda się takie długie odcinki Klanu
Ostatnio trochę ruszyła akcja - wątek dla Oskara, Michał i Zyta, jeszcze Karolina przyjechała na stałe do Polski
Spoilery mówią, że Karolina będzie pracować w banku razem z Donatą
Szykuje się coś ciekawego 
Kamila to przy niej Miss
Ostatnio trochę ruszyła akcja - wątek dla Oskara, Michał i Zyta, jeszcze Karolina przyjechała na stałe do Polski
Spoilery mówią, że Karolina będzie pracować w banku razem z Donatą
Ona wygląda dziwnieDamians pisze:W przeciwieństwie do Bożeny w tych swoich włosach za pas
Kamila to przy niej Miss
Odcinek sylwestrowy w Klanie niczym się nie wyróżnił
Impreza u Surmaczów
I te teksty Pawła, jak zwykle takie "święte"
Sylwester u Boreckich jeszcze gorszy
Odbijanie balona
Kinderlbal na Truskawieckiej właściwie niewiadomo jak się zaczął i jak się skończył
Zyta to jednak bardzo ładna kobieta - nie pasuje do Michała
Ale generalnie jak na Klan to i tak było nienajgorzej
Impreza u Surmaczów
Sylwester u Boreckich jeszcze gorszy
Kinderlbal na Truskawieckiej właściwie niewiadomo jak się zaczął i jak się skończył
Zyta to jednak bardzo ładna kobieta - nie pasuje do Michała
Ale generalnie jak na Klan to i tak było nienajgorzej
A co jest nienormalnego albo nieprawdziwego w długich włosach u dziewczyny??Damians pisze: W przeciwieństwie do Bożeny w tych swoich włosach za pas
Ona ogólnie ma pretensje do całego świata, a do Bogny to już zwłaszcza. W czasach kiedy Bogna była z Michałem i mieszkali razem, jej zgorzkniała siostra stara panna, która całe życie opiekuje się chorym ojcem ciągle krytykowała ją i tłamsiła, głównie za to, że B. związała się z kaleką.Damians pisze:Ta siostra Bogusi jest jakaś nienormalnaNie dość, że Leszek po nią pojechał do Hrubieszowa, to jeszcze miała o wszystko pretensje i wyskakuje z tekstem do Bogusi, że może już się jemu ona znudziła. I później tekst, ze w domu maja lepsze uszka, ale jak już tu są, to muszą zjeść takie
![]()
Ostatnio zmieniony 2009-12-31, 18:17 przez Tiril, łącznie zmieniany 1 raz.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true