Bracia i siostry (Brothers & sisters)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jak ktoś wie czy Calista serio ogoliła głowę? Mi się wydaje że to charakteryzacja
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Skończyłem 3 sezon :D. Dobry, ale słabszy niż rewelacyjny sezon drugi.

Moje obawy się niestety po części spełniły. Co prawda nie zepchnęli Scotty'ego na tak daleki plan jak Julię, ale zrobili z niego tło... Ale Scotty i Kevin to wciąż moje ulubione postaci :).

Wątki Kitty przez cały sezon były nudne, a pod koniec jej zachowanie było naprawdę głupie. Ok, Robert był naprawdę wkurzający, ale żeby Kitty od razu poleciała do innego faceta? :roll:

Za to miejsce Kitty na podium moich ulubionych postaci zajmuje Sarah :D. Po każdym sezonie coraz bardziej ją lubię i w trzecim miała naprawdę fajne wątki :). A teraz jeszcze będą te randki internetowe na które namówiła ją Holly :lol:.

Rebecca i Justin są zaręczeni! :mrgreen:

Tommy przez cały sezon podejmował złe decyzję i nie dziwię się, że to się tak skończyło. Mam nadzieję, że już nie wróci z tego Meksyku. Biedna Julia :(.

Nienawidzę tego Ryana :/. Już się cieszyłem, że zniknie z serialu, ale niestety, przez Saula zostanie ::kwasny::. Mam nadzieję, że wpadnie pod autobus czy coś...

No to teraz biorę się za 4 sezon i możliwe, że jeszcze dzisiaj obejrzę wszystkie 10 odcinków i od przyszłego tygodnia będę oglądał na bieżąco :).
Goku

Ok, jestem już po 4x10. :) Jak na razie ten sezon jest dużo lepszy od poprzedniego!

Uwielbiam obecny wątek Kevin'a i Scotty'ego! :: bow :: Fajnie, że będą mieli dziecko, gdyby tylko jeszcze przestali się tak często kłócić. Chociaż to trochę dziwne, że w pierwszym sezonie Kevin praktycznie odbił Michelle chłopaka, a teraz ona urodzi mu dziecko. :lol:

Bardzo ciekawy jest też wątek choroby Kitty, choć mam wrażenie, że twórcy poszli trochę na łatwiznę, chcieli pogodzić Kitty i Roberta, nie wiedzieli jak, to wcisnęli Kitty raka. A i tak wiadomo, że nie umrze, bo twórcy nie pozbyliby się Calisty z serialu. ;)

Dobrze, że Justin zrozumiał, że musi przestać być takim samolubnym dupkiem.

Coś czuję, że Nora została okradziona przez tego faceta.

Mam nadzieję, że Luc jeszcze wróci, bo on i Sarah naprawdę byli fajną parą :).

I fajnie, że jest tak mało Tommy'ego!

A Ryan'a nienawidzę jeszcze bardziej niż w poprzednim sezonie. Teraz już nie chcę, żeby wpadł pod autobus, teraz sam go chcę pod ten autobus wepchnąć! :evil:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A przyznajcie że to jakieś nienaturalne aby osoba w wieku Nory miała tyle romansów po śmierci męża, lubię te postać, ale jest mało realna, ogólnie niby to taki normalny serial a jednak styl ich życia odbiega od normy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jestem w szoku po nowym odcinku. Zaznaczam, że to jest mega spoiler!

Kitty nie żyje. :shock:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r

Jednak to plota. Znajomy mnie okłamał, a ja uwierzyłem. Jednak odcinek i tak mega. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

"To i Owo" pisze, że od 9 lutego FoxLife będzie emitować czwarty sezon "BiS". Emisja premierowa w każdy wtorek o 21.00. :D
Awatar użytkownika
B@r

W kwietniu czeka nas szokujący odcinek! :D

Jak wspomniałem powyżej, na początku kwietnia czeka nas specjalny, dwugodzinny odcinek który w całości będzie retrospekcją! Pokaże nam 3 różne okresy z przeszłości Walkerów- początek trójkąta Nora/William/Holly, czasy gdy Sarah poszła na studia oraz... dzień w którym zmarł William, ale z innej perspektywy niż to widzieliśmy w pierwszym odcinku serialu! Te retrospekcje mają odkryć jakąś wielką tajemnicę, która była ukrywana przez lata! Jestem bardzo ciekawy o co chodzi! :)
Z innych wielkich newsów to na 100% z serialu odchodzi aktor który gra Roberta, męża Kitty. Scenarzyści nie uśmiercą go, ale na razie nic nie wiadomo w jaki sposób pożegnamy tę postać. Wiadomo, że pod koniec sezonu (możliwe, że nawet tak skończy się ten sezon!) zginie inna ważna postać! Obstawiacie kto to może być?
Goku

Wiadomo też, że w przyszłym sezonie Kitty pojawi się tylko w 13 odcinkach, mimo że Calista wciąż pozostanie na kontrakcie. Myślę, że rozwiążą to tak, że Kitty i Robert wyjadą do Waszyngtonu i tylko Kitty będzie w odwiedziny przyjeżdżać. Bo kolejny rozwód w rodzinie Walkerów to już byłaby moim zdaniem przesada.

A co do tego kto umrze - myślę, że będzie to Saul. Obstawiałbym jeszcze Holly, ale aktorka, która ją gra jest żoną producenta(który gra Davida w serialu), więc to mało prawdopodobne. A Tommy'ego już i tak praktycznie nie ma, więc to nie byłaby znacząca śmierć. Wiadomo, że nie umrze Kitty, skoro już podali informację w ilu odcinkach przyszłego sezonu wystąpi. Sally Field to gwiazda serialu, więc Nora też odpada, a gdyby uśmiercili kogoś z par Kevin&Scotty lub Justin&Rebecca, widzowie by im tego nie wybaczyli. Pozostaje jeszcze Sarah, ale nie sądzę, żeby twórcy pozbyli się matki dwójki dzieci, w końcu to serial prorodzinny ;).

Widziałem zdjęcia aktorów, którzy zagrają w odcinkach z retrospekcjami i jestem nieco zdezorientowany. W końcu chyba Kitty w poprzednim odcinku wspomniała, że Kevin w liceum był gruby, a aktor, którego zatrudnili do roli młodego Kevina jest chudy.

A co do tej tajemnicy - pewnie to ta sama, którą ostatnio próbowała odkryć Holly.
Goku

Wczoraj obejrzałem odcinki 15 i 16 czwartego sezonu. Właściwie nie ma co komentować, bo poza tym, że Luc wrócił i Rebecca poroniła, praktycznie nic się nie wydarzyło. Przedwcześnie pochwaliłem ten sezon pisząc wcześniej, że jest lepszy od poprzedniego. Już wtedy było w sezonie kilka odcinków-zapychaczy, ale było ich zdecydowanie mniej niż odcinków w których coś się działo. Obecnie niestety ich liczba mniej więcej wyrównała się, a to raczej nie jest dobrze, szczególnie że wszystkie wydarzenia były wepchnięte do tych wcześniejszych odcinków, a obecnie kompletnie nic się nie dzieje. Mam nadzieję, że twórcy wymyślą jeszcze jakieś ciekawe wątki do końca sezonu.

A tak poza tym - 5 sezon został już oficjalnie potwierdzony przez ABC :).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Czy był 18 odcinek B&S? Czy jakaś przerwa w USA teraz?
Goku

Nie było odcinka 18. Serial wraca 11 kwietnia(tydzień przed powrotem DH, dlatego właśnie teraz wyemitowali nowe DH, a nowego B&S nie) z podwójnym odcinkiem ;).
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

To chyba widzów FoxLife czeka albo przymusowa przerwa, bo obecnie są dwa odcinki w tygodniu, albo emisja tylko jednego odcinka w tygodniu. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nikt nie ogląda już? Ja właśnie kończę sezon 4 to może dopiero skomentuję. Ma ktoś napisy do odcinka 22 4 serii? Jak tak poproszę o podesłanie.
Awatar użytkownika
B@r

Ja oglądam!

Finał sezonu świetny, ten wypadek był bardzo niespodziewany! Szkoda, że tylko nie pokazali momentu zderzenia samochodów... Ale za to dokładnie pokazali akcję zaraz po. Ostatnie chwile Roberta i jego rozmowa z Kitty naprawdę do mnie przemówiły... Szkoda, że umarł. Nie wiadomo jeszcze co z Holly, ale wątpię żeby i ona umarła. Akcja 5 sezonu będzie się działa 1 rok później, więc może akurat Holly będzie kończyła rekowalescencję?
ODPOWIEDZ