Administrator
Pośpieszyłeś się Mareczku z tematem o kilka dni, ale co tam.
Na razie trudno mi jest coś powiedzieć o tej dziewczynie. Wywarła na mnie pozytywne wrażenie, ale komentarze o szczęściu Brooke mogła sobie odpuścić. Zna siostrę i jej poprzednie burzliwe związki, ale nie powinna powierzchownie oceniać, tym bardziej, że nie zna Nicka lub zna go słabo. To, że Nick wyglądał tak, a nie inaczej, jeszcze o niczym nie świadczy.
Na razie trudno mi jest coś powiedzieć o tej dziewczynie. Wywarła na mnie pozytywne wrażenie, ale komentarze o szczęściu Brooke mogła sobie odpuścić. Zna siostrę i jej poprzednie burzliwe związki, ale nie powinna powierzchownie oceniać, tym bardziej, że nie zna Nicka lub zna go słabo. To, że Nick wyglądał tak, a nie inaczej, jeszcze o niczym nie świadczy.
Poza tym Donna to jednak nie jest spoilerowa postać, występowała dawniej, więc tym bardziej można już założyć o niej temat, choćby i po to by omawiać jej dawną historię w serialu, pierwsze miłości: Mark Mallory, Rocco Carner, Nick Preston (o ile ktoś to w ogóle pamięta
ja osobiście znam te wątki tylko ze streszczeń i starych odcinków na YT
).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Donna jest fajna, nic dziwnego że Nick zrobił na niej takie wrażenie, zwłaszcza że całe życie słuchała od Brooke o wielkości Bridge, dobrze że się pojawiła trochę oświecić dziwną obecnie Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kiedyś to już chyba było poruszane w serialu, oprócz Donny w San Francisco mieszka też Storm, gdzie zdaje się pracuje jako prawnik, a na początku serialu pojechała tam chyba podjąć praktyki prawnicze, Donna potem pojechała jakoś wraz z nim. Katie, Beth, Stephen i matka Stephena - Helen zaś przenieśli się do Paryża.Tomala pisze:A mnie dzisiaj zdziwiła 1 rzecz. Okazało się, że Donna mieszkała w San Francisco. To trochę bez sensu. Skoro nie ma faceta, większość jej rodziny mieszka w Paryżu, a Brooke w LA i pracowała tam jako kelnerka, to co ją tam trzymało? Przecież kelnerką można być i w LA i w Paryżu
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Przyjrzałem się dziś Donnie, a właściwie aktorce. Faktycznie, ten biust rzucał się w oczy, od razu wywnioskowałem, że to sprawka chirurga plastycznego. Mam wrażenie, że twarz także nie jest całkiem naturalna. Jej pierwszy chód w salonie mnie rozbawił - tak jakoś karykaturalnie to wyszło. Zresztą - modelki dziwnie chodzą.