Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Pośpieszyłeś się Mareczku z tematem o kilka dni, ale co tam.

Na razie trudno mi jest coś powiedzieć o tej dziewczynie. Wywarła na mnie pozytywne wrażenie, ale komentarze o szczęściu Brooke mogła sobie odpuścić. Zna siostrę i jej poprzednie burzliwe związki, ale nie powinna powierzchownie oceniać, tym bardziej, że nie zna Nicka lub zna go słabo. To, że Nick wyglądał tak, a nie inaczej, jeszcze o niczym nie świadczy.

Post autor: Mareczek »

Dawidek pisze:Pośpieszyłeś się Mareczku z tematem o kilka dni, ale co tam.
Akurat na założenie tego tematu czekałem już od kilku dni ::jezyk::
Donna jest jedną z moich ulubionych spoilerowych postaci, a teraz mogę ją już oglądać na TVP 1 :D

Post autor: DeaconFan »

Poza tym Donna to jednak nie jest spoilerowa postać, występowała dawniej, więc tym bardziej można już założyć o niej temat, choćby i po to by omawiać jej dawną historię w serialu, pierwsze miłości: Mark Mallory, Rocco Carner, Nick Preston (o ile ktoś to w ogóle pamięta :lol: ja osobiście znam te wątki tylko ze streszczeń i starych odcinków na YT :) ).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Przyznaję Wam rację, przez chwilę zapomniałem, że to znana nam już postać. :wink:
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Pierwsze wrażenie dobre. :) Jeśli chodzi o wygląd, wg mnie ładniejsza od Brooke, co do charakteru zobaczymy, ale na razie spodobało mi się to, że nie owija w bawełnę, mówi to, co myśli i ma w miarę normalne spojrzenie na rzeczywistość.

Bardzo podoba mi się Donna :D
To nic, że nie ma taktu, ale nie przepada za Nickiem :P

Post autor: Adex-fan Brooke »

Donna jest fajna, nic dziwnego że Nick zrobił na niej takie wrażenie, zwłaszcza że całe życie słuchała od Brooke o wielkości Bridge, dobrze że się pojawiła trochę oświecić dziwną obecnie Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:dobrze że się pojawiła trochę oświecić dziwną obecnie Brooke
Można ją potraktować jako anioła stróża Brooke ::jezyk::

Co sądzicie o pomyśle Nicka :)
Ja osobiście myślę, że Donna nadaje się na modelkę - chociaż Brooke nie zastąpi :P
Czekam na dalszy rozwój akcji :D

Post autor: Tiril »

Aktorka jest strasznie brzydka, ile miała operacji?
Poza tym nie umie grać, cała jest tak sztuczna, że aż boli.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Post autor: Tomala »

A mnie dzisiaj zdziwiła 1 rzecz. Okazało się, że Donna mieszkała w San Francisco. To trochę bez sensu. Skoro nie ma faceta, większość jej rodziny mieszka w Paryżu, a Brooke w LA i pracowała tam jako kelnerka, to co ją tam trzymało? Przecież kelnerką można być i w LA i w Paryżu :lol:

Może skomentuje jej dzisiejsze zachowanie :roll:
W bieliźnie wyglądała trochę dziwnie, bo bardzo rzucał się w oczy jej sztuczny biust ::kwasny:: Jeśli chodzi o chodzenie, to może być :P
Tylko nie podobał mi się jej pocałunek z Ridge'm ::plask wczolo:

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:A mnie dzisiaj zdziwiła 1 rzecz. Okazało się, że Donna mieszkała w San Francisco. To trochę bez sensu. Skoro nie ma faceta, większość jej rodziny mieszka w Paryżu, a Brooke w LA i pracowała tam jako kelnerka, to co ją tam trzymało? Przecież kelnerką można być i w LA i w Paryżu
Kiedyś to już chyba było poruszane w serialu, oprócz Donny w San Francisco mieszka też Storm, gdzie zdaje się pracuje jako prawnik, a na początku serialu pojechała tam chyba podjąć praktyki prawnicze, Donna potem pojechała jakoś wraz z nim. Katie, Beth, Stephen i matka Stephena - Helen zaś przenieśli się do Paryża.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Przyjrzałem się dziś Donnie, a właściwie aktorce. Faktycznie, ten biust rzucał się w oczy, od razu wywnioskowałem, że to sprawka chirurga plastycznego. Mam wrażenie, że twarz także nie jest całkiem naturalna. Jej pierwszy chód w salonie mnie rozbawił - tak jakoś karykaturalnie to wyszło. Zresztą - modelki dziwnie chodzą. :roll:
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Też się dziś jej przyjrzałem na pewno miała operacje plastyczną biustu. Twarz też nie jest naturalna miała chyba operacje nosa. Tak ten chód w salonie był bardzo śmieszny.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
ODPOWIEDZ