Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:"Will i Grace" to świetny serial, kto ogląda?
W świetnym momencie zadałeś to pytanie, bo właśnie staram się ściągnąć pierwszy odcinek(ostatnio mam fazę na sitcomy). Niestety na tej stronie z której ściągam jako pierwszy jest podpisany trzeci(zorientowałem się po tym, że napisy nie pasują) i teraz ściągam następne po kolei, może trafię na pierwszy xD. Jak uda mi się na niego trafić i obejrzę kilka odcinków to napiszę co o nim sądzę ;).

Obrazek

Courteney Cox gra czterdziestoletnią rozwódkę Jules Cobb, wychowującą nastoletniego syna. Wieczory spędza w domu z kieliszkiem wina, ale ciąży jej myśl, że w jej życiu już nic ciekawego miałoby się nie wydarzyć. Za namową młodszej przyjaciółki postanawia to zmienić i zacząć spotykać się z mężczyznami. (popcorner.pl)

Pilot jest świetny! :: bow :: Naprawdę, śmiałem się co chwila :D . Courteney Cox(Monica z "Przyjaciół") jest jak zwykle niezawodna, a jej postać Jules jest bardziej zdesperowana niż wszystkie "Desperate Housewives" razem wzięte. No i genialna Busy Phillips(Audrey z "Jeziora Marzeń") w roli jej przyjaciółki Laurie :mrgreen: . Na pewno będę oglądać następne odcinki! :D

Post autor: Liason-fanka »

Goku pisze:Pilot jest świetny! :: bow :: Naprawdę, śmiałem się co chwila :D . Courteney Cox(Monica z "Przyjaciół") jest jak zwykle niezawodna, a jej postać Jules jest bardziej zdesperowana niż wszystkie "Desperate Housewives" razem wzięte. No i genialna Busy Phillips(Audrey z "Jeziora Marzeń") w roli jej przyjaciółki Laurie :mrgreen: . Na pewno będę oglądać następne odcinki! :D
No ja wlasnie kilka dni temu obejrzalam pilotowy odcinek i zgadzam sie w calej rozciaglosci - serial jest naprawde swietny!! Courtney naprawde pasuje do tej roli, a Busy jest absolutnie genialna jako szalona Laurie :D I co najwazniejsze w serialu nie ma glupich smiechow!!! Zdecydowanie bardziej wole seriale komediowe, w ktorych mi nie mowia kiedy mam sie smiac.

Ostatnio zacząłem oglądać "Modern Family". Świetny serial! Obejrzałem 9 odcinków(do 10 jeszcze nie ma napisów) w jeden dzień :). Najlepszy jest ojciec, który próbuje być cool ::loll::. Polecam :D.

Wciąż oglądam "Cougar Town" i po 10 odcinkach wciąż uważam, że serial jest genialny! :D

Próbowałem też oglądać "The Middle", ale średnio mi się spodobał i zrezygnowałem po trzech odcinkach...

Post autor: Liason-fanka »

Cougar Town jest boskie!!!! A w ogole to ja uwielbiam seriale komediowe, w ktorych nie ma tych glupich smiechow widowni, hehe :D

Cougar Town wróciło i to z lepszym odcinkiem niż kiedykolwiek! :: bow :: Super było zobaczyć znowu Courteney Cox i Lisę Kudrow w jednym serialu! :mrgreen:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

"Cougar Town" zadebiutował dziś o 21 na FoxLife. Od razu z dwoma odcinkami i tak będzie co tydzień. Nie widziałem tego, dziś się dowiedziałem o tym, że serial się w Polsce pojawił. :wink:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie oglądałem dwa pierwsze odcinki Coguar Town i prawie wcale mi się nie podoba, mało śmieszne i oczywiście całkowicie odbiegające od rzeczywistości, po pierwsze główna bohaterka jest zbyt postrzelona i wygląda zbyt młodo aby być typową kocicą. Chyba nie będę tego oglądać, reklama wprowadziła mnie trochę błędnie w ten serial.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex, to Twoje myślenie o tym serialu jest błędne! To świetny serial i dziwię się, że Cię nie wciągnął. Co Ci tam odbiega od rzeczywistości? Zresztą to przecież serial komediowy a'la "Sex w wielkim mieście". Problem kobiet po rozwodzie jest ostatnio na topie, powstaje masa książek filmów i książek gdzie głównymi bohaterkami są kobiety po 40stce które się rozwiodły, nie akceptują swojego ciała, mają dziecko, oglądają się za kimś młodszym...
Czyżbyś był konserwatystą? ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

To może ona w tej roli mi nie pasuje, aktorka jest atrakcyjna, więc nie pasuje do tych problemów z jakimi niby ma się zmierzyć, do Sexu w wielkim... to nawet się nie da porównać w żadnym calu! Tam bohaterki nie są takie postrzelone.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

No nie wiem czy tam nie są postrzelone... ::rad:: Na pewno Jules nie jest bardziej od nich. :wink:
I czemu Ci nie pasuje? Aktorka świetnie właśnie pasuje do tej roli! Jules jest atrakcyjna, ale jak każda kobieta ma swoje słabości i niedoskonałości, które z biegiem odcinków będą coraz bardziej widoczne. Polecam dalej oglądać! :) Było już 12 odcinków w USA!

Zresztą opis postaci mówi sam za siebie:

Jules Cobb, świeżo rozwiedziona samotna matka wychowująca siedemnastoletniego syna odkrywająca prawdę o randkowaniu i starzeniu się. Jules całą swą młodość poświęciła na wychowanie syna, dopiero teraz może nadrobić stracony czas i znów poczuć się jak "dwudziestka" ponownie szukając miłości. Mieszka w małym miasteczku na Florydzie i jest odnoszącym sukcesy agentem nieruchomości.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Może będę zerkać, ale kiepska ta bohaterka w porównaniu z np. Ally MacBeal, współcześnie w ogóle jakoś brak dobrych komediowych seriali, najfajniejsze są desperatki, ale one to nie są czystą komedią lecz łączą kilka gatunków, stanowiąc w zasadzie nowoczesną wieczorną soap operę.

Adex - ściągnij sobie "Modern Family" może bardziej przypadnie ci do gustu ;). Ja osobiście wolę "Cougar Town", ale "Modern Family" też jest genialne! :: bow :: :mrgreen:

Spotkanie po latach obsady sitcomu Murphy Brown: http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=5508149n (Co ciekawe można się dowiedzieć że Heather Locklear miała grac tytułową rolę!)
i Bill Cosby Show: http://crushable.com/entertainment/cosb ... oday-show/
Oba seriale bardzo lubiłem gdy leciały na Tvp1 w latach '90. :mrgreen:

Post autor: DeaconFan »

"Murphy Brown" raczej nie kojarzę, ale "Bill Cosby Show" uwielbiałem w dzieciństwie oglądać, ale niewiele już pamiętam z tego, jakiś czas temu chyba na Pulsie się na to natknąłem, serial wydawał się być bardzo stary.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ