Klan
- fandantego
KLAN to jeden z nielicznych seriali na których widok mnie mdli. Już nie czepiam się liczby odcinków czy też konstrukcji serialu rodzinnego. Jest po prostu nudny.
Z roku na rok KLAN ma coraz więcej odcinków, czekam tylko, aż otrzyma tytuł Polskiej MODY NA SUKCES. Choć MNS jest milion razy ciekawsza...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
HahahaTiril pisze:Akurat piłam, i zakrztusiłam się aż ze śmiechu.Thorne pisze:A co, ma mieć z roku na rok mniej odcinków ????fandantego pisze:Z roku na rok KLAN ma coraz więcej odcinków![]()
![]()
![]()
Thorne
Zakrztusiłaś się, ale już wszystko dobrze ?
Niestety nie widziałem odcinka Sylwestrowego Klanu. Ale relacja Mareczka nie zachęca, by go oglądać w necie. I wszędzie w mediach zapowiadali, że Leo zniszczy związek Feliksa z Moniką, a nic takiego nie było w Klanie do tej pory... Leo tylko nabruździła Feliksowi w pracy, ale potem wycofała zawiadomienie o machlojkach przy przetargu.
If you can't beat them, join them...
Tak, żyję i mam się dobrze:)Thorne pisze:HahahaTiril pisze:Akurat piłam, i zakrztusiłam się aż ze śmiechu.Thorne pisze:A co, ma mieć z roku na rok mniej odcinków ????fandantego pisze:Z roku na rok KLAN ma coraz więcej odcinków![]()
![]()
![]()
ThorneNo bo tak przeczytałem tamto zdanie i od razu mi się nasunęła taka odpowiedź.
![]()
![]()
Zakrztusiłaś się, ale już wszystko dobrze ?![]()
Takie to proste, a tak mnie rozbawiło
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ogólne spostrzeżenia
Właśnie obejrzałem Klan jak narazie do odcinka Wigilijnego. Kinga po powrocie wygląda bardzo seksownie, ale jak narazie troszkę brzuch jej został po porodzie. Oskara pierwszy raz widzę, bo oglądam Klan dopiero od dwóch lat, a w początkowych dwóch go nie było, ale fajnie jakby zostali z Kingą w Klanie.
I wróciła Hanna. Uwielbiam ją jest taka klanowa "Ale jaki pan uprzejmy" czy "po co się pan kłopotał" te teksty są super
Kiedyś miała ochotę na Jacka i szkoda, że nie stworzyli trójkąta z Donatą. Zytę bardzo polubiłem, aktorka bardzo ładna.
A Donatka jaka wredna
Ciekawie jak bedzie chciała walczyc o Jacka.
Nie mogę się doczekac odcinka jak "oś zła" będzie próbwac udowadniac, że Czesia to prostytutka to będzie odcinek
A z Waldkiem to mi się wydaje, że skoro ma już ten hiv to pewnie się z kimś prześpi, może po alkocholu
Mariola kocha dwóch
Ale chyba jednak bardziej Kajetana, nawet w Wigilie była skłonna mu się oddac, gdyby ten tylko chciał, ale niestety troszkę jest nieśmiały
Jeszcze z tych Waszych postów co czytałem jako, że nie opuszczam odcinka
Leo i Feliks nie spali ze sobą
Złodziej numizmatów złapany, ale nie zostały oddane doktorowi, bo to będzie dowód w procesie .Stan na 24.12
Właśnie obejrzałem Klan jak narazie do odcinka Wigilijnego. Kinga po powrocie wygląda bardzo seksownie, ale jak narazie troszkę brzuch jej został po porodzie. Oskara pierwszy raz widzę, bo oglądam Klan dopiero od dwóch lat, a w początkowych dwóch go nie było, ale fajnie jakby zostali z Kingą w Klanie.
I wróciła Hanna. Uwielbiam ją jest taka klanowa "Ale jaki pan uprzejmy" czy "po co się pan kłopotał" te teksty są super
A Donatka jaka wredna
Nie mogę się doczekac odcinka jak "oś zła" będzie próbwac udowadniac, że Czesia to prostytutka to będzie odcinek
A z Waldkiem to mi się wydaje, że skoro ma już ten hiv to pewnie się z kimś prześpi, może po alkocholu
Mariola kocha dwóch
Jeszcze z tych Waszych postów co czytałem jako, że nie opuszczam odcinka
Leo i Feliks nie spali ze sobą
Złodziej numizmatów złapany, ale nie zostały oddane doktorowi, bo to będzie dowód w procesie .Stan na 24.12
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ten ojciec Zyty jest świetny
Już się nie mówi: "Bo zupa była za słona", tylko, "bo gotowałaś jajko o 20 sekund za długo"
I nie spodziewałem się, ze jednak Antek porzuci Renatkę dla pani Hanny.
A co do spoilerów, to Matko Boska Forresterowska!!!
Pokażą nam ślub Marioli i Juliana. Ona w wielkiej sukni, wygląda na zdjęciu niczym panna młoda wyjęta z Mody na sukces, będzie tez śpiewała! I Surmaczowa dopiero wtedy się zorientuje, że ona nie śpiewa jej tekstu, tylko czyjś inny. I w poniedziałek oburzona wpadnie na uniwersytet do Krystyny, przegrywając studentom egzaminy (!!!) i robiąc Krystynie awanturę, że jest jej fałszywą przyjaciółką!
Ale oczywiście Krystyna wszystko wyjaśni i wszytko skończy się dobrze.
Mam nadzieję, że te sceny choć w 25% będą tak emocjonujące, jak to wynika z opisu.
A odcinek ze ślubem w piątek, o godz. 18.15.
Bożenka będzie robiła zaloty do wychowawcy, Elżunia będzie chciała poznać rodziców Zyty, a Donnata będzie namawiała Karolinę do zemsty na Jacku.
I nie spodziewałem się, ze jednak Antek porzuci Renatkę dla pani Hanny.
A co do spoilerów, to Matko Boska Forresterowska!!!
Pokażą nam ślub Marioli i Juliana. Ona w wielkiej sukni, wygląda na zdjęciu niczym panna młoda wyjęta z Mody na sukces, będzie tez śpiewała! I Surmaczowa dopiero wtedy się zorientuje, że ona nie śpiewa jej tekstu, tylko czyjś inny. I w poniedziałek oburzona wpadnie na uniwersytet do Krystyny, przegrywając studentom egzaminy (!!!) i robiąc Krystynie awanturę, że jest jej fałszywą przyjaciółką!
Ale oczywiście Krystyna wszystko wyjaśni i wszytko skończy się dobrze.
Mam nadzieję, że te sceny choć w 25% będą tak emocjonujące, jak to wynika z opisu.
A odcinek ze ślubem w piątek, o godz. 18.15.
Bożenka będzie robiła zaloty do wychowawcy, Elżunia będzie chciała poznać rodziców Zyty, a Donnata będzie namawiała Karolinę do zemsty na Jacku.
Na górze w spoilerach napisałem: Mam nadzieję, że te sceny choć w 25% będą tak emocjonujące, jak to wynika z opisu.
Niestety, nie byly nawet w 10%
Nie wiem, czego ja po tylu latach jeszcze oczekuje od Klanu
Przecież można było się tego spodziewać, że zamiast ślubu będę nudne sceny z Elą, która zamieniła paradowanie z wodą mineralną, na paradowanie z mlekiem
Ale co do samej piosenki, to fajnie to wyszła, to było takie nieklanowe
Pani Kaczorek, a raczej pani profesorowa w białej sukni z futrem przypominała mi Stephanie.
A miny Surmaczowej rewelacyjne
I jej kolczyki w kształcie imbryka do czaju
Podoba mi się duet Donata i Karoliny. Kiedy mówiły one o Jacku, naszło mnie takie skojarzenie, że Jacek jest niczym Brooke Logan - spał ze wszystkimi w tym serialu
A Lubiczowie mogliby w końcu umyć to akwarium w salonie
Albo pójśc z duchem czasu i w ogóle je wywalic...
Niestety, nie byly nawet w 10%
Nie wiem, czego ja po tylu latach jeszcze oczekuje od Klanu
Ale co do samej piosenki, to fajnie to wyszła, to było takie nieklanowe
A miny Surmaczowej rewelacyjne
Podoba mi się duet Donata i Karoliny. Kiedy mówiły one o Jacku, naszło mnie takie skojarzenie, że Jacek jest niczym Brooke Logan - spał ze wszystkimi w tym serialu
A Lubiczowie mogliby w końcu umyć to akwarium w salonie