Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

bb-alexander ma rację i się z nim zgadzam! nikt nie pokocha dziecka tylko dlatego, że jego ojcem jest Rick Forester, a gdyby się okazało że to dziecko Raymonda to jestem pewna że też by postąpiła tak samo! Fakt, chciała usunąć ciąże, ale ona się zmianiła już nie jest taka jak dawniej i się stara, może nikt tego nie zauważa!
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Skoro tak bardzo się zmieniła i jest taka wspaniała to, dlaczego okłamała Ricka i nie powiedziała mu o śmierci ich dziecka. Gdyby nie zależało jej tylko na Ricku a bardzo kochałaby dziecko to na siłę nie chciałaby być żoną Ricka tylko czekałaby do rozwiązania a przedtem powiedziałaby całą prawdę.

A tak poza tym położna wzięła to dziecko do tego kornera, bo miła być sekcja zwłok i podana przyczyna śmierci. Bo coś mi umknęło.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ricka, kocha na pewno, ale tez pieniądze Forresterów.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
paulincia

tylko, że gdyby nie matka Amber, to zadzwoniłaby do Ricka, bo chciała to zrobić... a co do tej sekcji to właśnie nic nie mówili, sama się zastanawiałam
Awatar użytkownika
Brooke

Chciała, ale nie zrobiła. To jest straszne, aby tak oszukać męża by ratować swoje małżeństwo. Teraz to już się nie przekona czy Rick ją naprawdę kocha czy jest z nią tylko dla dziecka.
Jestem ciekawa czy te jej kłamstwo wyjdzie na jaw. Pewnie gdzieś można przeczytać w dziale spojlerowy, ale wole poczekać.

Co do sekcji zwłok to chyba nie było skoro od razu je pochowali? Dzięki paulincia bo cały czas się zastanawiam czy czegoś nie przespałam.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

AdamST220 pisze:
Monia pisze:Widzę Adam, że jesteś bardzo przewrażliwiony co do uwag o Kim. ::ok:: Jeżeli ktoś coś złego o niej powie to ci się zaraz to nie podoba, a sam niezbyt dobrze wypowiadasz się o innych postaciach np. Amber. Kij ma zawsze 2 końce. Jeżeli komentujesz i mówisz coś nieprzyjemnego o jakiejś postaci to musisz się pogodzić z tym że ktoś może nie lubieć Kim i ocenia jej zachowanie inaczej niż ty. ::rad:: :)
Wcale nie jest przewrażliwiony na temat Kim.Też mnie wnerwia,że ciągle płacze i ciągle gada o tym samym(podobnie jak Brooke,choć ostatnio troszkę stonowała),ale dla mnie najważniejsze jest to,że ją pokazują i mogłaby nawet płakać przez wszystkie odcinki byleby często pojawiała się na ekranie ::krzyw:: Mnie tylko wnerwia to,że niewielu dostrzega fakt,że Kim to taka Brooke tylko,że o ponad 20 lat młodsza 8) Chodzi mi o ogólny zarys sytuacji,a nie o to,że Brooke daży uczuciem Ridge'a od kilkunastu lat,a Kim Ricke'a od kilku miesięcy(bo na pewno uczucie tej 1 pary jest głębsze,a tej 2 pary jest nieco mniejsze).
Nie zrezygnowałbym z takiej dziewczyny jak Kim...Niestety okoliczności są okrutne...
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke pisze:Owszem kochała dziecko, bo to tylko dzięki niemu stała się panią Forrester.
Nie no to chyba inny serial oglądamy Brooke :wink:
Amber jeszcze udowodni że nie zalezy jej na pieniądzach! (ale nie będę tu spilerować)
A jak wam się podobał koszmarny sen Amber o powrocie? Te głowy Brooke,Ricka,Stephanie nad nią były fajne :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

Smialem się z tego jej koszmaru. "Oh gdzie dziecko?" "Ono ono umarło" O straszne! hehe
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja się śmiałem jak Rick spojrzał na nią jak mówiła że urodziłą i mówi: rzeczywiście (cóż za spostrzegawczość!) :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kingsajz

A to. Zapomnialem o tym. To bylo najlepsze. Taak, Rick jest baaardzo spotrzegawczy. "twoj brzuch, rzeczywiscie"
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oj tak to było dobre!! :mrgreen: Uśmiałem się jak nigdy, weszła do domu i nikt nie zauważył ,że Amber nie ma brzucha... no ale :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
paulincia

ja mam takie małe pytanie...Kiedy Sheila znikła z dzieckiem to wszyscy przestali jej szukać, nawet ojciec jej dziecka? Bo nie pamiętam jak to dokładnie było...jakby ktoś mógł to niech napisze jak to było...byłabym wdzięczna :) pozdrawiam :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

paulincia pisze:ja mam takie małe pytanie...Kiedy Sheila znikła z dzieckiem to wszyscy przestali jej szukać, nawet ojciec jej dziecka? Bo nie pamiętam jak to dokładnie było...jakby ktoś mógł to niech napisze jak to było...byłabym wdzięczna :) pozdrawiam :lol:
Mamy temat "Przeszłość" i tam piszemy o starych odcinkach!

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=211&start=60
Awatar użytkownika
Brooke

Adex-fan Brooke pisze:
Brooke pisze:Owszem kochała dziecko, bo to tylko dzięki niemu stała się panią Forrester.
Nie no to chyba inny serial oglądamy Brooke :wink:
Adex a nie jest tak. Gdyby Amber nie była w ciąży nie zostałaby żoną Ricka. Dlatego pokochała dziecko, bo tylko dzięki niemu weszła do rodziny. Gdyby kochała to dziecko to nie chciałaby go usunąć, a na samym końcu nie rodziłaby w tej dziurze tylko jak człowiek w szpitalu. Wiesz takie jest moje zdanie. :wink:
Adex-fan Brooke pisze:A jak wam się podobał koszmarny sen Amber o powrocie? Te głowy Brooke,Ricka,Stephanie nad nią były fajne :)
Śmieszny był ::loll:: A najbardziej rozbawiło mnie, że nikt nie zauważył, że Amber nie jest już w ciąży ::loll:: Rzeczywiście to taki drobiazg, że można było przeoczyć ::loll:: ::loll::
Marisa

Post autor: Marisa »

Mi się nie podobała reakcja Ricka na wiadomość o tym że Amber już urodziła. To było takie sztuczne :? ::kwasny::
Zablokowany