Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku

Post autor: Goku »

Damians pisze:I tak sobie myślę, że zamiast Ibisza prowadzącym mógłby być Maciek Rock. Chociaż osobiście wolałbym Krzysia.
Wyobrażasz sobie Maćka jako prowadzącego przy Kaśce? :lol: To już Kuba Klawiter by bardziej pasował ::jezyk::.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tkk_Bolly pisze:Obejrzałem, to musiało już byc dawno nagrywane, bo nie było żadnej wstawki o niedawno zmarła na raka Jenn z Palau ::kwasny:: , a przecież zajęła czwarte miejsce.
Na samym końcu było jej zdjęcie i zwyczajowa notka o jej śmierci.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Rzeczywiście jest. Chociaż mogli dać jakiś filmik z najlepszymi scenami z Jenn, bo to była silna zawodniczka, pamiętam, że często rywalizowała ze tam się nie mogę doczekać Amazing Race, choć pewnie i tak zaniecham oglądać jak odpadną Jordan i Jeff, bo jakoś chyba mnie nic innego nie ciągnnie do tego programu, wiwi radzę poszukać Ci jakiś filmików z ich udziałem, a ich pokochasz. A i jakie są Twoje typy w Survivor. Ja nie zdradzam mojego ostatecznego top5, bo częśc odpadnie na początku, a część zostanie do samego końca. Więc milczę.

Odnośnie show Polsatu w jury ma zasiąść Tomasz Karolak :D i fakt informuje też , że Edyta Górniak się ostatecznie zgodziła, po tym jak Rinke przesłał jej kwiaty na przeprosiny. Jak można przeczytać z oficjalnego forum Edyty dzięki osobom z nią związanymi Edzia nadal się "waha" choć bardziej prawdopodobne, że negocjuje jak najwyższą stawkę jak zawsze i tylko dlatego zwleka z podpisaniem kontraktu. :P W każdym razie Edyta i Tomek zapewnią interesujące jury, a jeszcze dwa wolne miejsca!
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Chciałbym, żeby jurorowała też Ela Zapendowska, ona idealnie się do tego nadaje :P
W sumie codziennie coś się dowiadujemy nowego o programie, w poniedziałek może ujawnią kolejnych uczestników ::rad::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

O nie! Karolak! ::ysz:: Jak on mi działa na nerwy... ::ysz::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
wiwi

Hmm, w sumie nie mam swoich typów, ale moimi faworytami są Rupert, evil Russell, JT i Tom. Ich najbardziej lubię, ale jak daleko dojdą zależy od tego jak się ułoży sytuacja... Mam tylko nadzieję, że Boston Rob poleci szybko, bo go nie trawię a wpycha się co chwilę do każdego reality show, który oglądam ;) No i Parvati też nie znoszę, ale wiem że ją lubisz, więc powstrzymam się od komentarza ;)

Co do Amazing Race to też nie mogę się doczekać kolejnej edycji. Tyle, że ja bardzo lubię ten program i bez względu na uczestników będę oglądać. Po pierwszym odcinku się dowiem czy para, o której mówisz będzie moim faworytem ;)
- dobrze
Tkk_Bolly

Jordan to piękna, słodka blondynka o dobrym sercu nie da się jej nie pokochac. Tylko wiedzę w świecie nauki ma mizerną( a tez na tym chyba polega TAR), pewnie w szkole leciała na dwójach, za to podejście do życia, stosunek do innych osób nadrabiają wszystko. W Big Broterze, w zadaniach radziła sobie fatalnie ( a zadanie konstruowane są na zasadzie Survivor bo to Game Show) i właśnie o to wściekał się Jeff, który zaś jest bardzo ambitny i przesympatyczny, ale jeśli chodzi o grę to wiąże się bardzo emocjonalnie i dąży do celu, stąd te kłótnie Jordan, ale w Big Broterze rekompensowały to świetne sceny z nimi, bo przecież BB to nie tylko gra. A w TAR obawiam się, że zobaczymy tą drugą stronę, Jordan w wyprawie nie bedzie wiedziała nawet co się dzieję i gdzie jest :lol: (choc może jej nie doceniam), a Jeff będzie się na nią wściekał i te ich sceny na "nie" z Big Brothera zdominują TAR i odpadną szybko.
Obym się mylił, ale tak sądzę, chyba, że producenci będą próbowali ich zatrzymac, aby nakręcali program, ale w sumie gwiazda Big Brotera już była i odpadła na początku.
Reasumując mój wywód , nie wiem wiwi czy będzie chciało Ci się czytac, ale pamiętasz jak edycję, albo dwie edycję temy jako pierwsza para odpadli narzeczni blondynka z chłopakiem, którzy ciąglie się kłócili? Obawiam się, że tu bedzie podobnie. Już bym wolał ich w kolejnych edycjach Big Brothera ponownie.

Oczywiście nie wiem czy wszyscy pamiętają, ale Jeff i Jordan to tez gwiazdy Mody na sukces ::rad::

Antyfani Parvati nazywają ją Parvslutty :lol: ::cojest:: ::loll:: Akurat w Game Show, intrygi rządzą i dla mnie to jest wyznacznikiem czy kogoś lubię, a Parv już nie raz się wykazała ::rad::
Tkk_Bolly

A aktualnie w Wielkiej Brytani jest np reality "Popstar to Operastar" więc wkrótce pewnie i Polsat go wykupi i mógłby zmienic tytuł na "Jośstar to operastar" ::rad::
Awatar użytkownika
wiwi

Co do typów słodka ale głupiutka laska i zbyt ambitny chłopak to często się powtarzają w obsadzie TAR, ale nie zawsze szybko odpadają ;) Zależy jak będą wybierać zadania i kto w nich będzie startować ;) Tylko część z nich opiera się na myśleniu, inne są bardziej fizyczne, więc może dadzą radę ;) Ja bym bardzo chciała, żeby w końcu wygrała jakaś żeńska drużyna. Na razie udało się to tylko w TAR Asia.

Mi nie są potrzebne kolejne przezwiska na Parvati. Wystarczy jej nazwisko - Shallow, czyli płytka - doskonale ją opisuje :) No ale wie jak się zakręcić, żeby zostać. Mam nadzieję, że faceci nie będą tak głupi, żeby się nabrać na jej flirty tym razem. Ja też lubię intrygi w Survivorze, ale bardziej liczy się dla mnie charakter danej postaci. Chyba wolę tych bardziej prawdziwych, dobrych i szlachetnych, choć evil Russell do nich raczej nie należy ;) Dla niego zrobię wyjątek, bo bez niego zeszły sezon nie byłby taki pamiętny :)
- dobrze
Tkk_Bolly

Zwłaszcza, że Russell i Parvati mają dwie przeciwstawne strategie, on dąży do eliminacji silnych kobiet, a Parv do sojuszu silnych kobiet... A Cirie jak w tym odcinku powiedziałą, że nie wie dlaczego jest w bohaterach :lol: i słusznie ja też nie wiem, przecież to druga intrygantka obok Parvati tylko nie wykorzystuje swoją urodę a spryt . W drużynie bohaterów chyba jako jedyna umie grac i zachowac zdrowy rozsądek ( eliminacja Courtney w s12 , Erica w s16 to jedne z najbardziej strategicznych posunięc w historii programu zaaranżowane przez kogo, oczywiście przez Cirie :D ) , więc powinna ich wszystkich wykiwac.
Mnie najbardziej z całej brygady denerwuje Coach :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

Hehe, no tak Coach... też nie znoszę tych jego natchnionych gadek o prawości, samurajach, smokach itd. Ale o ile w swoim sezonie był jedną z barwniejszych postaci i miał mnóóóóóóóstwo czasu antenowego tak teraz konkurencja będzie większa i liczę, że nie będą go tak dużo pokazywać ;) Co do Cirie to może pasowałaby na Hero po swoim pierwszym sezonie, ale po drugim to już nie była taka dobra ;) Biedny Eric :zeby:
- dobrze
Awatar użytkownika
Damians

B@r pisze:Skoro Dawidek zezwolił na ten temat, tak wątek o nowym programie Polsatu!
Na razie wiadomo tyle:

Wiosną w Polsacie pojawi się nowe muzyczne show! W programie twórców „Tańca z gwiazdami”, piosenkarze uczyć będą śpiewu znane osoby, które z występami wokalnymi nie miały dotychczas wiele wspólnego.
- Polsat ma długą tradycję związaną ze śpiewaniem, w ubiegłym roku zorganizowaliśmy siódmy już festiwal Top Trendy, emitowaliśmy cztery edycje „Idola”, siedem edycji "Jak oni śpiewają"- uzasadnia wybór formatu Nina Terentiew, dyrektor programowa stacji w rozmowie z Wirtualnemedia.pl. Podkreśla, że „Tylko nas dwoje” będzie się różnić znacząco w formule od widowiska „Jak oni śpiewają”, które zastąpi w sobotnim paśmie o 20.00.

W show, który powstaje na licencji brytyjskiego „Just the two of us”, weźmie udział 10 znanych piosenkarzy i piosenkarek oraz 10 uczestników, którzy w parach przygotowywać będą występy oceniane następnie przez jury i widzów w głosowaniu. W każdym odcinku odpadnie ten duet, który zdobędzie w sumie najmniej punktów. - Nagrodą dla zwycięskiej pary będzie wspólny występie na ważnym dla gwiazdy koncercie, np. na festiwalu Top Trendy – mówi nam Nina Terentiew.

Potwierdzeni uczestnicy „Tylko nas dwoje” to m.in.: aktorka Joanna Koroniewska, modelka Agnieszka Maciąg, kabareciarz Grzegorz Halama i tancerka Anna Bosak. W tajniki śpiewu wprowadzać ich będą m.in.: Piotr Kupicha, Mietek Szcześniak, Łukasz Zagrobelny, Kasia Cerekwicka, czy Halina Frąckowiak.

Program poprowadzi Kasia Cichopek w parze z prezenterem, którego nazwiska stacja jeszcze nie ujawnia. - Jesteśmy w trakcie podpisywania umów. Będzie to zaskakująca osoba - mówi tylko Terentiew. Tajemnicą okryty jest też jeszcze skład czteroosobowego jury show.

Program ruszyć ma w połowie marca br. Produkować go będzie firma Rochstar.
Powyższy założycielski post pochodzi z tematu "Tylko nas dwoje", który został włączony do tematu "Programy rozrywkowe".
B@r pisze:siedem edycji "Jak oni śpiewają"
O, któraś edycja mnie ominęła :lol:

Cieszę się z nowej propozycji formatu, mam nadzieję, że dziś rano poznamy jakieś kolejne szczegóły :D
Ostatnio zmieniony 2014-08-07, 22:48 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomala

Post autor: Tomala »

Moim skromnym zdaniem, to będzie gorsze od JOŚ, ale z 2. strony może będę zerkał, ze względu na Joannę Koroniewską.
Tkk_Bolly

Kolejna uczestniczką Tylko nas dwoje według Faktu ma byc Ania Wiśniewska. Nie wiem czy się cieszyc, bo liczyłem na jej udział w TzG, bo jeszcze może się okazac, że tam Glinka będzie jedyna warta uwagi. I Fakt ponownie pisze o uczestnictwie Pudziana
Awatar użytkownika
Damians

Skandal, Edyta nie zasiądzie w Jury!! :? ::kwasny:: :(

Wiadomość dosłownie z ostatniej chwili:
Edyta Górniak odrzuciła naszą propozycję z powodu zbyt wielu zajęć Właśnie zaczyna pracować nad swoją nową płytą, a niedługo musi przygotowywać się do swojego koncertu jubileuszowego, który odbędzie się na tegorocznym festiwalu TopTrendy – dodała Terentiew.

Jak mówią jego informatorzy, producenci zaproponowali inny fotel jurora w tym programie Dorocie Rabczewskiej. I właśnie na wieść o tym, że obok niej i Tomasza Karolaka w jury ma zasiąść wokalistka znana z niezbyt eleganckich słów i czynów, Górniak podjęła decyzję o wycofaniu się z show – czytamy na efakt.pl.

Z jednej strony dobra wiadomość, że Edyta będzie miała swój koncert na Top Trendy, ale z drugiej program wiele straci, bez Edyty w roli jurora.
DODA w Polsacie? ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Niby faktycznie, nie maco się dziwić Edycie, że zrezygnowała, bo oczywiste jest, ze nie mogłaby koło niej siedzieć, ale dlaczego w ogóle ktoś jej zaproponował jurorowanie w Polsacie? ::plask wczolo: Można wskazać milion osób, które mogłyby tam sędziować, ale nie DODA ::kwasny::

Emocje związane z tym programem już opadły, bez Ibisza i Edyty to już nie to. A jak będzie DODA, to już w ogóle żenada.
ODPOWIEDZ